Έχω ψιλοακούσει dsbm, αλλά δεν το χω ψάξει πολυ... Μου άρεσαν οι Thy Light...
Printable View
Έχω ψιλοακούσει dsbm, αλλά δεν το χω ψάξει πολυ... Μου άρεσαν οι Thy Light...
Οχι εγω καθολου.
Αν οι Lifelover πιάνονται τότε ναι
Γενικά εγώ μπλακ και ντεθ φολκ και λίγο αμπιεντ
θα κοιταξω αν εχει γυμναστικη ο δημος γιατι για περπατημα με το κρυο δεν το κοβω.οσο για ποδηλατο το εχω δοκιμασει και απο τη μια φοβαμαι τα αυτοκινητα και απο την αλλη κουραζομαι πολυ ευκολα λογω τσιγαρου..
εσωτερικη μιας και πας γιογκα.. μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι? ειναι γυμναστικη? ασκσησεις ηρεμιας? δεν εχω καταλαβει
Εγω ακουω τα κλασικα ειδη heavy thrash death kai black kai απο nu μονο slipknot ειναι δυνατοι.....και ο κορευ ταυλορ εχει φωναρα...
Πράγματι, έχει ωραία φωνή.... και το πρόσεξα σε άσχετη στιγμή, σχεδόν δεν το πίστευα όταν το αντιλήφθηκα ....Το πιο ζόρικο από όλα τα είδη της metal μου φαίνεται το thrash.... δεν τρελαίνομαι, λίγα κομμάτια μου αρέσουν.
Τον λατρευω, ενας απο τους αγαπημενους μου μαζι με Jonas Renkse και μερικους ακομα.
Και ωραιος χαρακτηρας ο κορευ ταυλορ.....
Εγω θα λεγα το πιο ζορικο (αν εννοεις πιο αγριο) ειδος ειναι το black δλδ αμα ακουσεις μπαντες οπως gorgoroth krypt marduk αστα να πανε....
Εχω ακουσει αλλα δε με κερδισε, ειμαι του πιο γλυκου μελωδικου. Ακουγαν φανατικα ομως καποιοι αντρες φιλοι μου
Δεν εννοώ πιο άγριο... λίγο βαρετό θα το χαρακτήριζα. Προφανώς διατύπωσα λάθος την πρόταση... εννοώ ότι νιώθω καταπίεση όταν ακούω thrash... (άσχετο, αλλά έτσι νιώθω). Gorgoroth, marduk κτλ. δεν είναι για πολύ.... μου αρέσει περισσότερο το atmospheric black... που είναι πιο χαλαρό και μελωδικό.
Είδος γυμναστικής είναι, δεν σου θυμίζει πολύ γυμναστική με την έννοια οτι δεν είναι κάτι δραστικό, δεν πας εκεί και κοπανιέσαι αλλά βοηθάει περισσότερο στην ενδυνάμωση, στην ισορροπία, αυτοσυγκέντρωση και στην καλύτερη στάση του σώματος. Και σου προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση. Ήταν είδος θρησκευτικής πρακτικής αλλά επειδή έχει ευεργετικά στο σώμα και στην ψυχική υγεία έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας. Αν θες δες κανένα βιντεάκι να πάρεις μια ιδέα. Ίσως σου αρέσει :)
Μαλλον νιωθεις καταπιεση γιατι εχεις συνηθισει στα μελωδικα το thrash ειναι ξερο και απο τα γρηγορα ειδη...
Πιο ηπιο black παιζει ο burzum.....
Μου αρέσει η μουσική τους.... με ξενερώνει όμως η προσωπικότητα του Βίκερνες, από ότι ξέρω γι αυτόν. Βασικά ο ίδιος δεν θεωρεί τους Burzum black metal και έχει δηλώσει πως το Filosofem ήταν μία εξέγερση ενάντια στο black metal.
χαχαχα! Οι empyrium μ αρέσουν!
Ναι ουτε εμενα μαρεσουν οι ιδεες του βικερνες αλλα μαρεσει η μουσικη του.....παραδειγμα ο μερκιουρι ηταν γκει τι σημαινει αυτο οτι δεν θα τον ακουω? Ο τυπος ειχε απ τις καλυτερες φωνες στην ιστορια.....
Τα πιο παλια του μπουτζοθμ ηταν καθαρα μπλακ μεταλ.....καποια αλλα ηταν αμπιεντ κτλπ
Πέρα από τη φωνή ο Mercury, που όντως είναι εξαιρετική γενικά το είχε! Βασικά σ αυτά τα είδη κατατάσσονται οι burzum, αλλά ο ίδιος δεν το υποστηρίζει. Στη σκηνή του black και του death δεν είναι ο μοναδικός που ασπάζεται τέτοιες ίδεες... και δεν με εκφράζει καθόλου αυτό.
τελικα μεσα στην κριση, στην αφραγκια, και σε ολα τα αρνητικα που συμβαινουν σημερα, το καλυτερο πραγμα ειναι να εκμεταλευτεις το χρονο σου δημιουργικα..να μαθεις μια τεχνη, μια ξενη γλωσσα, να παρεις ενα χαρτι κατι.ετσι ο χρονος δεν παει χαμενος.και οταν εξομαλυνθει καπως η κατασταση οικονομικα θα εχουμε κι ενα εφοδιο παραπανω..
αν μπωρεις boo εμενα δε μου εκατσε ουτε το ιεκ ουτε το scolarship τησ google για web developer..... πως πας με τα συμπτωματα καλυτερα εισαι;..... σκεφτομαι να δηλωσω για μεταπτυχιακο στο εαπ αλλα ακομα να ξεκινησουν οι δηλωσεις......
για ξαναπροσπαθησε του χρονου για ιεκ..αν σε παρουν για μεταπτυχιακο βεβαια πολυ καλυτερα απλα ειναι ττο κοστος στη μεση.αν παιζει λιγο χρημα καντο μην το σεκφτεσαι! κι εγω το σκεφτομαι για μεταπτυχιακο στο μελλον ή καποια πιστοποιηση cisco.θα δειξει..
ειμαι πολυ καλα εγω.εχω 1.5 μηνα σχεδον που ειμαι καλα χωρις συμπτωματα εκτος πριν 1 εβδομαδα που για 1 μερα μου εμφανιστηκαν φωνες αλλα το αντιμετωπισα.
τωρα απο φαρμακα..απο αρχες ιουλη εσως τωρα εχω μειωσει 400mg το solian.παιρνω 800 τωρα.και την παρασκευη που θα παω στη γιατρο ευελπιστω σε περαιτερω μειωση σε καποιο απο τα φαρμακα.
απο τοτε που ξαναπηρα aloperidin αλλαξε η ζωη μου!
στο ιεκ επισης εχω αρχισει να κανω γνωριμιες και αυτο με χαροποιει πολυ.θα ηθελα να μιλαω περισσοτερο μονο.κανω οτι μπορω και σε αυτον τον τομεα.χτες βγηκαμε και για τον 1ο μας καφε.
γενικα ολα κυλανε καλα εδω και λιγο καιρο.
εσυ πως εισαι pavlosla?πως πανε τα συμπτωματα?
Μπραβο μπου παυλο φιλε μπορεισ να γινεισ αγροτησ να εχεισ ενσημα ανοιξε ενα θεμα αν θεσ να σου πω
γενικος καλα boo ειμαι τη προηγουμενη πεμπτη μετα που ηρθα απο ποδηλασια επαθα μια μινι νευρικη κριση με επιασαν τα νευρα μου και αισθανομουν περιεργα στο σημειο του λεμου με το κεφαλι στη βαση της κεφαλης απο πισω, δεν ξερω γιατι εκανε μια δυο ωρες να μου περασει δεν το εχω συζητηση με το γιατρο μου....... κατα τα αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα πριν δυο βδομαδες που ειδα το γιατρο μου συζητησαμε να δοκιμασουμε την επομενη φορα παλη στα 200 μγ σολιαν μπας και τωρα ειμαι χωρις συμπτωματα...... καλα παω...... απλα επαθα αυτη τη μινι νευρικι κριση χωρις αιτιολογια οταν ηρθα απο τη ποδηλασια, ο αδερφος μου (ειναι γενικος γιατρος) μου ειπαι δεν ειναι τιποτα σημαντικο, βεβαια δεν ειναι ψυχιατρος......... εσει παθανεις νευρικες κρισης η κατι αναλογο?
σκεφτομαι να κανω αιτηση για δουλεια στο ελαιουργιο του χωριου μου, διαχειριστης η να δουλεψω στη παραλαβει λαδιου την αλλη βδομαδα κανουν αιτησης και λεω να παω..... κολονο λιγο γιατι δεν εχω ξανακανει τη δουλεια σκεφτομαι μην εχω καμια νευρικη κριση κλπ εχω μια μικρη κριση αυτοπεποιθησης
ευχαριστω πολυ elis!
πως εισαι εσυ? εχεις λαδι φετος?εδω σε εμας ξηρασια...χαθηκαν καμποσα γεναματα δυστυχως..
να πας να δουλεψεις αφου νιωθεις οτι εισαι ικανος! οτι πιο ωραιο να δουλευεις και να βγαζεις τα λεφτα σου και να εισαι ανεξαρτητος!μην κολωνεις!
αυτο που μου περιγραφεις δε μου ακουγεται για νευρικη κριση.μηπως καταπονεις το σωμα σου με την πολυ γυμναστικη και πιανονται τα νευρα μετα?
οχι εγω δεν παθαινω τιποτα τετοιο.ρωτα ομως το γιατρο σου.αν και δεν πιστευω να ειναι τιποτα σπουδαιο.αν σε ταλαιπωρει ομως συχνα ψαξτο!
Μπου έχω λαδακι εντάξει θα το βγάλουμε λογικά το μεροκάματο κ φέτος
Τη εγινε βρε παιδια θα δωση κοινωνικο μερισμα ο τσιπρας? λετε να παρουμε κανα φραγκο?
Πωσ το παιρνουμε?
σκεφτομαι της ανουσιοτητα της υπαρξης, τωρα ειδικα κατα τη διαρκεια των γιορτων. μονοδρομος η αυτοκτονια!
Είναι που αντέχεις αυτό τον κόσμο.....
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
γι αυτο αυτοι που τα βγαζουν περα σκεφτονται το ακριβως αναποδο δηλαδη να σπανε πλακα με τα παντα
ενω οσοι παιρνουν στα σοβαρα οτι συμβαινει κοντευουν να λαλησουν :confused:
αρα αλλος κανει τις τρελες και αλλος κοντευει να τα παιξει
και να θες να παρεις κατι στα σοβαρα δε μπορεις αφου οσο πιο σοβαρα το παιρνεις τοσο πιο πολυ τα παιζεις ψυχολογικα.
η επιτυχια ειναι μια μαυρη κομωδια και ενα μπλακ χιουμορ.
Και εγώ αυτό σκέφτομαι, όχι μόνο τώρα όμως γενικά..Με τρομάζει ο χρόνος που κυλάει και που κάποια στιγμή έρχεται το τέλος. Σκέφτομαι συνέχεια ποιο είναι το νόημα της ζωής αφού στο τέλος όλοι πεθαίνουμε. Οκ ο καθένας έχει το δικό του νόημα αλλά με τρομάζει που δεν υπάρχει μια αντικειμενική απάντηση. Σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι υπάρχουν στο κόσμο, άλλοι ευτυχισμένοι άλλοι δυστυχισμένοι, όλοι όμως την ίδια κατάληξη θα έχουμε. Σίγουρα όλοι θέλουμε να είμαστε καλά αλλά και πάλι η ζωή δεν είναι πάντα καλά ή πάντα άσχημα συνήθως έχει εναλλαγές, οπότε ποιο το νόημα να προσπαθούμε συνεχώς;
Όλο αυτό αν και με ρίχνει ψυχολογικά γιατί ξέρω ότι απαντήσεις αντικειμενικές δεν υπάρχουν, από την άλλη με κάνει να βλέπω λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα, δηλαδή να μην αγχώνομαι με το παραμικρό γιατί σκέφτομαι πιο το νόημα να κάθομαι να σκάω κάποια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, υπάρχουν και πιο άσχημα πράγματα δηλαδή. Αλλά μου αφαιρεί και τα κίνητρα να προσπαθώ, να βελτιώνομαι κ.λπ.
Δανειζόμενη το νόημα της Ιθάκης, δεν έχει πάντα τόση σημασία ο προορισμός, αλλά η διαδρομή κι ότι θα συναντήσουμε σε αυτή. Σαφώς η ζωή σε άλλες φάσεις είναι δύσκολη κάποιοι ίσως είναι πιο αδικημένοι, κάποιοι ίσως έχουν ευνοηθεί περισσότερο, όμως μέχρι να φτάσει κανείς στο τέλος το χρηστόν θα ήταν να διαχειρίζεται όσο καλύτερα, όσο πιο δημιουργικά, όσο πιο ελεύθερα γίνεται το χρόνο που του έχει δοθεί.
το νοημα της ζωης ειναι να σαι αναισθητος μονο ετσι θα περνας καλα μονο οταν καταλαβει κανεις οτι η ζωη ειναι αστεια θα βρει προκοπη
στα λογια ζητουν να μιλα καπιος σοβαρα και στη πραξη πλησιαζουν ολο και περισσοτερο οπιον τους λεει αστεια για να περνα η ωρα και γελα συνεχως κανοντας τον χαζο.
ο μονος σχεδον αποτελεσματικος τροπος να τα βρει κανεις με τον εαυτο του ειναι να λεει ολα στα μου καθε φορα που υπαρχει αναστατωση στο κεφαλι του και ειδικα αν εχει παρα πολα προβληματα με τον εαυτο του
οι σοβαρες λυσεις καταληγουν συνηθως στο ακριβως αντθετο δηλαδη καπιος στο να τρελαθει και να μη βγαζει ακρη...
Συμφωνώ αλλά όταν νιώθεις ότι δεν έχεις προορισμό πώς θα ξεκινήσεις το ταξίδι; Δεν έχω στόχους ούτε όνειρα και νιώθω σαν χαμένη λες και πάω όπου με πάει η ζωή... Η διαδρομή μετράει και για μένα αλλά χωρίς να έχω βάλει προορισμό μένω στάσιμη και δεν ξεκινάω τίποτα στη ζωή μου...
Δεν είναι κακό να αφήνεις το ρου της ζωής να σε παιρνεί μαζί του κάποιες φορές... κι εγώ το άφησα να συμβεί για κάποιο διάστημα κι ένιωσα πιο ανάλαφρη. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε τραβάει... που να το θέλεις πραγματικά;
Δεν ξέρω έχω πιέσει τόσο πολύ τον εαυτό μου να βρω τι θέλω να κάνω επαγγελματικά κυρίως που δεν βρίσκω πλέον τόση ευχαρίστηση στα πράγματα που μου άρεσαν.. επίσης πάντα έχω την αίσθηση πως ότι και να κάνω δεν είναι αρκετό, σκέφτομαι συνέχεια τι θα πούνε οι άλλοι και έχω χάσει την επαφή με τον εαυτό μου
καπως ετσι παει διαλεγεις τι προτημας περισσοτερο τον εαυτο σου η τη παρεα των αλλων η το ενα θα εχεις η το αλλο