Ενώ κάπου παραπέρα εκτυλίσσεται ακόμα ένας...υγρός έρωτας...
Printable View
Ενώ κάπου παραπέρα εκτυλίσσεται ακόμα ένας...υγρός έρωτας...
εσυ loves την diet cola...κ εγω loves the παγωτο....χωνακι με σοοοοοκολατα μπανανααα κ μπολικο σιροπι σοκολατας να τρεχει απο παντου.....σλουρπ κ μολις επεσε στα χερια μου κ εγινα μουρτζος......μιαμ μιαμ...κ μαζι με το σιροπακι τρεχει κ το σαλακι.....μμμμμμμμμμμμμμμμ� �μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ� �μμμμμμμ....ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
Επειδή λυπάμαι τον κόπο σου πάλι να καθαρίζεις
τα σιρόπια και τα λιωμένα παγωτά που θα τρέχουνε,
ρούφα τώρα το milkshake σου και τσιμουδιά,
μην αρχίσουν κι άλλες να μου κουνιούνται!
Θα φτασει λες αυτο????πολυ μικρο μου φαινεται....θελω ενα σ εκεινα τα ποτηρακια τα ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑ......μ αυτο ουτε το δοντακι μου δεν προλαβαινω να λερωσω....Ναταλιτσα μου ειλικρινα μου τρεχουν τα σαλια....πωπω τη λιχουδα ειμαι??????
Αχόρταγη για να μην πω λυσσάρα και παρεξηγηθώ πάλι από κάποιες πρόστυχες!
Αυτό σου κάνει;Κατά τα άλλα το μέγεθος δεν κάνει τη διαφορά...Γυναίκες...
χαχαχαχχαχαχαχαχ...αυτο ειναι το τελειο μπορω να πω......αστο το λυσσαρα μην το θιγεις ειναι μια πονεμενη ιστορια !!!!!χαχαχαχ
Έγινε..είναι κανονικά τσουρέκια....στη γράφω!!Quote:
Originally posted by BARB3
οταν λες χωρις ζυμωμα πως το εννοεις? εκεινο το τσουρεκοκεικ μηπως ή κανεις κανονικα τσουρεκια??? για λεγε για λεγε γιατι χωρις ζυμωμα λεει πολυ...Quote:
Originally posted by tidekpe
KAΛΗΜΕΡΑ, κοριτσάκια και καλη εβδομάδα...εμείς εδώ, στα Αθήνας, ξυπνήσαμε σαν τους Λώρενς της Αραβίας...αμμοστόλιστοι σε ένα κιτρινόλευκο φως....χάλια!!!
Τυχερή Μπάρμπι με τα κατάλευκα...
Μπάρμπι...στείλε καμιά συνταγή για τσουρέκια να συγκρίνω...έχω βέβαια μια πολύ καλη και χωρίς ζύμωμα, παρακαλώ, αλλά πάντα υπάρχουν τα καλύτερα...
τις καλημέρες σε όλες σας...
εγω αυριο θα σου εχω συνταγη απο τα δικα μου αλλά κι εγω θελω τη δικη σου. ανταλλαγη δηλαδη.
Έχουμε και λέμε:ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ
ΥΛΙΚΑ: -2 κιλά αλεύρι (αυτό το κίτρινο με τον κύριο που φορά καπέλο με φτερό..)
-120γρ.Φυτίνη+200γρ.κερκύρας
-2 ποτήρια ζα΄χαρη +κάτι
-150γρ.μαγιά(ή φακελάκια, το ίδιο είναι)
-10 αυγά
-3/4 λίτρου γάλα
-1/2κουταλάκι μαστίχ
-1 κουταλάκι κοφτό μαχλέπι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Λιώνω τη μαγιά στο χλιαρό γάλ μαζί μ'ένα κουταλάκι ζάχαρη (το γνωστό Πιάσιμο) (μένει για 20 λεπτά)
-χτυπώ αυγά+ζάχαρη+μυρωδικά
-κοσκινίζω το αλεύρι, το βάζω σε βουνό και εκεί στη τρύπα του βουνού ρίχνω:
α.το μείγμα αυγών
β.το βούτυρο λιωμένο χλαρό (το ρίχνω αργά)
-Αφήνω το μείγμα να διπλασιαστεί χωρίς ενδιάμεσο ζύμωμα (περίπου ένα 4ωρο...)
-Το πλάθω και το αφήνω (για καμιά ώρα...)
-Ψήσιμο με προθερμασμένο το φούρνο 160-170 για 45 λεπτά.
(αν θέλω να γυαλίζουν τα αλείφω με βούτυρο)
Μπαρμπι...την έχω κάνει δυο φορές..πάντα έκανα της πεθεράς μου, Σαλονικιάς για, και καλομαγείρισσας...απλώς, την επόμενη μέρα έψαχνα για φυσιοθεραπευτή...από το ζύμωμα.
Αυτή είναι της Βέφας και η όλη ιστορία στηρίζεται στους ζυμομυκήτες (το επιβεβαίωσα απο το συνέταιρό μου, χημικό) απλώς θέλει προσοχή στη θερμοκρασία του γάλακτος...χλιαρό, για να μην τους σκοτώσεις και μετά περιμένεις επί ματαίω. Αυτά, άργησα αλλά σ' απάντησα, έτσι;;;; ΦΙΛΙΑ
εγω ειμαι η συμπεθερα?
καλα ε εχω χασει πολλα επεισοδια, τι της εγραψες βρε μπαρμπουνι μου?,
ναταλια δεν ξερω τιποτα!!!!!! εχω χασει πολλα και πρεπει να βρεθουμε να μας τα πεις
Κυριακη απογευμα κατα τις 6 στον γνωστο παιδοτοπο στον Ευοσμο βολευει?
αχ το πενακι μας θα κανει κοριτσακι, τελεια, ελπιζω να την δουμε την Κυριακη.
κατα τα αλλα πολυ χιονι 2 μερες τωρα στο εξωτικο Φιλυρο, το βασουλινι το εχω παρκαρει στην πεθερα, και εμεις με τα φτιαρια το πρωι για να βγαλουμε τα αυτοκινητα. αλλα οτι και να ειναι, το χιονι ειναι ωραιο, δεν θα το βαρεθω ποτε
φιλακια πολλα
Καλημερα κ απο μενα...καλε που ειστε ολες σημερα???Μονο τη βασια βλεπω κ η ωρα ειναι 12...Μπαρμπουνιιιι απουσια.....
ρε κοριτσια εχουμε κανενα νεο απο τη γεωργια??? μιλησε καμμια μαζι της????
Με πολλή χαρά βλέπω να επιστρέφει η θεματολογία μας εκεί που της ταιριάζει : στις συνταγές!
Όχι όμως μόνο να τις ζητάμε να μας τις δώσουνε,να τις κάνουμε κιόλας και να έχουμε κι εμείς
το δείγμα μας ν'αποφανθούμε επί της επιτυχίας της!Αν και σαν τα τυροπιτάκια της Ελενίτσας...
Αλεκουζάκι μου,όλοι περιμένουμε τη στιγμή που θα μπει η Ζορζέτ να μας πει τα ευχάριστα νέα της.
Φοβάμαι πως καμία δεν έχει τηλέφωνο της.Δεν ξέρω αν θα μας έδιναν πληροφορίες από την κλινική...
Όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα για κείνη όσο αναρρώνει,μέχρι να επιστρέψει σπιτάκι της και πάλι δυνατή!
Αναφορικά με τη συνάντηση τώρα:Η σύζυγος θα κάνει την Παρασκευή το πρωί αμνιοπαρακέντηση
και πρέπει να παραμείνει κλινήρης μέχρι τη Δευτέρα!Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να τρέξω
εις τα εξωτερικάς και πάλι να της συμπαρασταθώ ή έστω να την απασχολώ πολλές ώρες στο τηλέφωνο.
Μου φαίνεται θα της διαβάζω το φόρουμ...όλα όσα έχασε...Αν και δεν ξέρω αν επιτρέπεται το ξεκάρδισμα
στα γέλια,γιατί όποτε της διηγούμαι κάτι αυτό παθαίνει...Γιατί άραγε;Τέλος πάντων,το επόμενο Σ/Κ τη βολεύει
μια χαρά κι εμένα λογικά αφού θα το περάσω στη Θεσ/νίκη και τη Μαίρη Λουλού μας πιθανώς,που θα 'ρθει.
Να δούμε το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής να δούμε αν μας επιτρέψει συνάντηση;Εκτός πάλι,αν προτιμάτε
οι συμπεθέρες και κανά Νεκταρινέλι να τα πείτε ούτως ή άλλως αυτήν την Κυριακή και βλέπουμε και για την επόμενη.
Αν και ρισκάρουμε να πιστέψουν οι αντράδες σας πως έχετε γκόμενο και τον βάζετε τις Κυριακές,που είναι απασχολημένοι!
Επειδή είδα κάποιες να έχουν παρουσιάσει σημαντικά στερητικά συμπτώματα καφεΐνης,δε θα σας το κρατήσουμε,
κοπελιές,αν μας κερατώσετε...Είστε ελέυθερες να πράξετε κατά βούληση!Οποία φιλελευθερία ο δικτάκτωρ!
Τις καλησπέρες μου(όχι τις πεθαμένες του Μητροπάνου)και καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Τρίτης μας!Φιλάκια!
Χαιρετώ όλες τις όμορφες και τις καθαρές!!!!
Θα δεχθείτε καλέ στην παρέα σας και μια βρομιάρα ξεχασμένη?
Ας κάνω ένα μπανάκι και εγώ γιατί μ? έχει φάει η απλυσιά?.
Μπαίνω και σας διαβάζω στα κλεφτά αλλά δεν καταφέρνω να σας γράψω δυο κουβεντούλες. (ξέρω Ναταλία θα μου πεις δικαιολογίες αλλά?)
Μπήκα σήμερα είδα και συνταγές οπότε λέω?εδώ είμαι!!! :D
Μου λείψατε ομολογώ!
Εγώ είμαι καλά αυτόν τον καιρό! Και η οικογένεια επίσης! Με την δουλειά και εκεί όλα καλά.
Στέλνω όλη μου την θετική σκέψη και τις πιο καλές ευχές σου σε όλες που περνάνε δύσκολα και κυρίως στη Λιλικα μου! Εύχομαι όλα να βρουν το δρόμο τους και να πάνε καλά. Όταν οι γύρω σου πονούν πονάς και εσύ. Κουράγιο λοιπόν!
Σχετικά με την συνάντηση της Κυριακής λυπάμαι ομορφούλες μου αλλά δεν θα καταφέρω να έρθω αυτή την φορά. Την επόμενη όμως δεν θα μου ξεφύγετε!
Όσο για την διατροφή, μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες διάλειμμα και ένα κιλό που πήρα, μπήκα επιτέλους σε πρόγραμμα. Μέχρι το Πάσχα δυναμικά και μετά βλέπουμε! Δεν χάθηκε και ο κόσμος! Ε? Έτσι κι αλλιώς έχουν άλλες σειρά για το next top mondel οπότε δεν βιάζομαι! :D :D
Αυτά για τώρα και ελπίζω να καταφέρω να μπω και αύριο να γράψω και όχι να ?σας γράψω?! :D
Φιλάκια πολλά πολλά
α ρε νεκταρινι που εισαι, ειλικρινα σε σκεφτομουνα τωρα,
λεω αυτη αρχισε δουλεια και μας ξεχασε,
τι κανει η οικογενεια?
αντε μη χανεσαι
Έλα,Νεκταρινέλι,πιάσε ένα μπουρνουζάκι,μη μου κρυώσεις!
Κι εμείς περιμένουμε εδώ και καιρό ένα Νεκταρινοτηλεφώνημα,τάχα μου τάχα μου!
Τέλος πάντων...Οπότε καλύτερα για τις περισσότερες να συναντηθούμε το επόμενο Σ/Κ.
Εκτός αν θέλουν οι συμπεθέρες να τα πούνε κατ'ιδίαν,για τα προικιά και τα σχετικά τους!
Βρε κορίτσια, με κίνδυνο να με ξαναπεί χαζομαμά η Μπάρμπι ή να μου πει τη γνωστή παροιμία " δεν έκανε άλλος παιδί μον' η Μαριώ το Γιάννη" θα το ρισκάρω αναφερόμενη στη Ναντίν, που εμένα, τουλάχιστον, με έχει αφήσει άφωνη με όλες αυτές τις φωτό..η μικρή μου (όχι που δε θα το έλεγα, Μπάρμπι) κάθε βράδυ στρογγυλοκάθεται δίπλα μου και μου ζητά τις φωτο από την κοπελίτσα (για σένα, Ναντίν) ενώ η μεγάλη (μες την ειρωνεία και την ξερολία της εφηβείας): ε, εντάξει, ψάχνεις, ψάχνεις και τις βρίσκεις(δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την ξινίλα στη μούρη, όταν τα λέει αυτά).
Αυτά. Τώρα που το ξανασκέφτομαι λες να είμαι όντως χαζομαμά;Πάντως από φωνές και τιμωρίες γίνεται χαμός...Ες-ες, με φωνάζει ο άντρας μου που δεν είναι ικανός όχι να βάλει τιμωρία ούτε να τη σκεφτεί...όύτε υπερηφανεύομαι για τα παιδιά μου, απεναντίας τα αδύναμα σημεία τους βλέπω...από την άλλη τα παιδιά τα λατρεύω, όλα...και θα ήθελα να κάνω κι άλλα , αν μπορούσα να τα έχω, όπως πρέπει...
Αχ, βρε Μπάρμπι....τι μου έκανες..το ημερολόγιο ενός τρελού έγραψα τελικά.... εγώ και ο Γκογκόλ!
ΦΙΛΙΑ και γι' απόψε
ΥΓ. Πολύ ζηλεύω τις Βορειοελλαδίτισσες με τα ραντεβού τους...μου θυμίζουν και τα παλιά μου κι αγαπημένα λημέρια γιατί Σαλόνικα σπούδασα...κάποτε!