χαχαχαχχαχαχχχααχαχ
τελικα ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος να μαθεις?
γιατι και γω με μεζουρα στον τοιχο μετρηθηκα και δεν ξερω...
Printable View
χαχαχαχχαχαχχχααχαχ
τελικα ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος να μαθεις?
γιατι και γω με μεζουρα στον τοιχο μετρηθηκα και δεν ξερω...
καλα αν εξαιρεσεις τον φακελο, ολα τα αλλα ιδια τα εκαναQuote:
Originally posted by eleni1201
Καλά άμα σας πω θα χάσετε πάσα ιδέα... Στον τοίχο με μεζούρα αλλά πήρα και έναν φάκελο για να σχηματιστεί ορθή γωνία να μην κλέψω και επάνω κόλλησα και έναν μαρκαδόρο για να σημειωθεί στον τοίχο... Ναι το ξέρω έχω ξεφύγει τελείως...
ειμαστε τραγικες? :P
δεν εχω ιδεα.Quote:
Απόλυτα!!! Αλλά εσύ φαντάζομαι δεν σε κόντυνες κατά 3 ολάκερα εκατοστα ε???
πως θα μαθω αν μετρηθηκα λαθος?
Και εγω Ελενη ελεγα οτι ειμαι 1.63 και με μετρησαν τον Φλεβαρη στα Curves 1.60
Πρεπει να αλλαξεις και BMI τωρα ε?
Eνταξει εισαι ακομα στο φυσιολογικο βαρος...
Το εζησα για αυτο στο λεω...
Καπως ετσι...
καλησπέρα!λοιπον..πριν απο 4 μερες περιπου αδιαθέτησα κ την επόμενη μέρα αντι να ξεφουσκώσω με εδειξε +2.5 κιλά χωρις μάλιστα να εχω φάει βραδινο!
απογοητεύτηκα κ δεν ξανανέβηκα στη ζυγαριά μέχρι σήμερα οπου ευτυχώς φαγωμένη με δείχνει 62. νομίζω οτι τον τελευταίο μήνα τα εχω παθει όλα.απο αναιμία, γρίπη, εξάντηληση τα παντα!ελπιζω όλα να πανε καλύτερα απο δω κ περα!
εγω εχω καταμπερδευτει κ στεναχωρηθει οποτε ζυγιζομαι σε φαρμακειο,Quote:
Με είχαν μετρήσει σε φαρμακείο, με την ζυγαριά που έχει εκείνο το μέταλλο που κατεβαίνει μέχρι να φτάσει στο κεφάλι σου και με είχε βγάλει ο βλάκας 164 επειδή δεν το κρατούσε παράλληλα στο έδαφος. Επίσης είχα μετρηθεί σε φαρμακείο σε μηχάνημα που μετράει το ύψος αυτόματα (μάλλον με κύματα που στέλνει η ζυγαριά, κάτι πράσινες ζυγαριές είναι) και με είχε βγάλει 166-168 αλλά φυσικά με παπούτσια. Στην αστυνομία με έβαλαν 168 που πολύ μου άρεσε, αλλά τώρα πρέπει να συμβιβαστώ με την νέα πραγματικότητα...
ολο 89 με δειχνουν, σε τσακιρ κεφι 87
σπιτι η μια με δειχνει 87 η αλλη 85 κ του διαιτολογου 83.5 (ολα αυτα ταυτοχρονα)
για τοδε υψος στην αστυνομια με εβγαλαν 1.67 κ γω το ζωον ειπα οτι ειμαι 1.63 (εκ διαιτολογου) κ κμε εβαλαν τοσο
μονη δεν με εχω μετρησει στο υψος, νομιζω θα μπερδευτω περισσοτερο!
ας ειναι μονο το βαρος αβεβαιο, το υψος το κατοχυρωσα 1.63 χαχαχαχ
αυτη την αισθηση εχω για το σαββατοκυριαο αυτο, τα εζησα ολα...η ζωη μας μια βολτα. κ οχι με λιακαδα!Quote:
Originally posted by granita
καλησπέρα!λοιπον..πριν απο 4 μερες περιπου αδιαθέτησα κ την επόμενη μέρα αντι να ξεφουσκώσω με εδειξε +2.5 κιλά χωρις μάλιστα να εχω φάει βραδινο!
απογοητεύτηκα κ δεν ξανανέβηκα στη ζυγαριά μέχρι σήμερα οπου ευτυχώς φαγωμένη με δείχνει 62. νομίζω οτι τον τελευταίο μήνα τα εχω παθει όλα.απο αναιμία, γρίπη, εξάντηληση τα παντα!ελπιζω όλα να πανε καλύτερα απο δω κ περα!
Στο ειπα οτι ηταν πλασματικο.;):thumbup: Περαστικα να ειναι granita μου!Quote:
Originally posted by granita
Kαλημερα!
Καλη βδομαδα!
Σημερα +700
56.2
παντα τα κακα κοριτσια γυριζουν πισω στον τοπο του εγκληματος :PQuote:
Όμως, badgirl is back!
επιτέλους ξεκόλλημα. 51.5 σήμερα