Σκεφτομαι να τα μαζεψω κ να παω στην Αγγλια,να βρω μια οποιαδηποτε δουλεια τωρα με τους Ολυμπιακους κ να κατσω εκει μερικους μηνες.Αλλα τι θα κανω με τις γατες μου;:sniff:
Printable View
Σκεφτομαι να τα μαζεψω κ να παω στην Αγγλια,να βρω μια οποιαδηποτε δουλεια τωρα με τους Ολυμπιακους κ να κατσω εκει μερικους μηνες.Αλλα τι θα κανω με τις γατες μου;:sniff:
σκεφτομαι οτι μολισ αγορασα το προακτολ κ μου αυτο μου δεινει κινητρο να καταφερω κατι μεσ τουσ επομενουσ μηνεσ...ειναι η τελευταια μ ευκαιρια......
μαζι με διατα φυσικα ......ευχομαι να πανε ολαααααα καλα !!!! δν αντεχω αλλη αποτυχια.....!!
Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι καόμα και μετά από τόσα χρόνια δυσκολο δυστυχώς για όλους. Anyway... we are moving on!Quote:
Originally posted by lineal
λυπαμαι για το αδελφακι σου :(Quote:
Originally posted by angel79
σκεφτομαι σκεφτομαι σκεφτομαι... ποσό μου λειπουν κάποια άτομα από την ζωή μου: το αδερφάκι μου που το έχω χασει εδω και 15 χρονια περίπου, τον φιλο μου τον Βασίλη που εχει φύγει για Κίνα και δεν ξέρω πότε θα ξαναρθει (ευτυχώς που υπάρχει το msn και χαζομιλαμε) και τον κολλητο μου από την σχολή που με την δουλεια του εχουμε χαθεί εντελως τουλαχιστον ξέρω ότι είναι καλα και ότι με σκεφτεται!!!!
σκεφτομαι πως δε νιωθω ενοχες που εφαγα τα παραπανω σουτζουκακια με το ψωμι....
μαλλον θα νιωσω αυριο οταν ζυγιστω....
angel φανταζομαι παντα θα ναι δυσκολο οσος καιρος και να περασει,απλα οπως λες συνεχιζουμε :yes:
Οτι εκανα επιτελουσ την επεμβαση που κινηγουσα εδω και σχεδον 2 χρονια και τωρα δεν το πιστευω!!!
σκεφτομαι οτι βαρεθηκα να βλεπω ειδησεις και με αναγουλιαζουν οι πολιτικοι,οι δηθεν εργατοπατερες και οι ψευτοσυνδικαλιστες...αι σιχτιρ νυχτιατικα...:mad:
Τι σκέφτομαι.. πολλά!
Τελευταία, εδώ κ κανα μήνα και.. δε μπορώ να κοιμηθώ, σίγουρα τις 3 απ'τις 7 μερες δε κοιμάμαι ή κοιμάμαι το πρωί όταν δεν έχω καποια υποχρέωση. Δεν είναι οτι θέλω να κοιμηθώ κ δε μπορώ, δε θέλω να κοιμηθώ.. κ όλο με πιάνουν σκέψεις, ειδικά για τη σχέση μου..
Επίσης κάτι τελείως άσχετο, τα τελευταία βράδια πίνω τσάι(πράσινο) και μετά απο καμια ώρα ή 2 στο περίπου, με πιάνει τάση για εμετό (ανακάτεμα) κ ζαλάδα :S ενώ κάθομαι, όχι όρθια. εχει τωρα 3 βράδια συνεχόμενα. Μπορεί όμως να'ναι κ άγχος. ποιος ξερει.. αλλά είναι περίεργο..
να σε ρωτησω κατι;μηπως εισαι εγκυος;το χεις σκεφτει αυτο;σε ρωταω γιατι εγω οταν εμεινα εγκυος τη μια και μοναδικη φορα που εκανα εμετο,ειχα πιει καφε-ο οποιος εχει καφεινη οπως το πρασινο τσαι-αλλα δε με ειχε παει καθολου το μυαλο.Quote:
Originally posted by Ciciliana
Τι σκέφτομαι.. πολλά!
Τελευταία, εδώ κ κανα μήνα και.. δε μπορώ να κοιμηθώ, σίγουρα τις 3 απ'τις 7 μερες δε κοιμάμαι ή κοιμάμαι το πρωί όταν δεν έχω καποια υποχρέωση. Δεν είναι οτι θέλω να κοιμηθώ κ δε μπορώ, δε θέλω να κοιμηθώ.. κ όλο με πιάνουν σκέψεις, ειδικά για τη σχέση μου..
Επίσης κάτι τελείως άσχετο, τα τελευταία βράδια πίνω τσάι(πράσινο) και μετά απο καμια ώρα ή 2 στο περίπου, με πιάνει τάση για εμετό (ανακάτεμα) κ ζαλάδα :S ενώ κάθομαι, όχι όρθια. εχει τωρα 3 βράδια συνεχόμενα. Μπορεί όμως να'ναι κ άγχος. ποιος ξερει.. αλλά είναι περίεργο..
οσο για τις αυπνιες σου ειναι δυσκολο με επιανε και μενα μια εποχη αλλα τωρα με τη κουραση που εχω...δε το παθαινω.
οσο για τη σχεση σου,πρεπει να δεις και να αποφασισεις τι θα κανεις για να μη σε βρουν οι μαυροι κυκλοι:wink1:
φιλικα ε...:smug b:
lineal, όχι δεν είμαι έγκυος. αλλά με αυτά τα θέματα ποτέ δε ξερεις πότε θα σου'ρθουν. Έχω ακούσει και περιπτώσεις που στην αρχή της εγκυμοσύνης είχαν περίοδο :|
παντως δεν εχω καθυστερηση ούτε εμετό έχω κανει.
who knows...μπορεί να'ναι φαση , θα δείξει.
επίσης σήμερα εχω κ κάτι άλλο, πόνο λίγο πιο πάνω απο τον αυχένα, κάπου εκεί, ελαφρύ πονοκέφαλο, αρχίζω σιγα σιγα να διαλύομαι :P
ισως να ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα...
δε πας να ρωτησεις και καποιον ειδικο να βγεις απο την απορια;;;
καλησπερα! σκεφτομαι πως ξεκινησα διαιτα και δεν πιναω...ενω πριν που ετρωγα τα παντα πινουσα σαν λύκος! πως γινεται αυτο???
μάλλον κάτι τέτοιο παίζει..Quote:
Originally posted by lineal
ισως να ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα...
δε πας να ρωτησεις και καποιον ειδικο να βγεις απο την απορια;;;
γιατί έχω αυτες τις μέρες μια εργασία που μέχρι αύριο πρέπει να τη παραδώσω και με πιέζει ο χρόνος.. και είμαι κ μπερδεμένη με τη σχέση που έλεγα, μια λεω χωρίζω, μια όχι :\
τεσπα...αν συνεχιστεί θα το ψάξω!
ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :-)))))
zimaraki το παθαίνω κ γω αυτό.. όχι αν κάνω αυστηρή δίαιτα, αλλά όταν τρώω φυσιολογικά-ισορροπημένα. και δε στερούμαι πχ γεύματα.Quote:
Originally posted by zimaraki!
καλησπερα! σκεφτομαι πως ξεκινησα διαιτα και δεν πιναω...ενω πριν που ετρωγα τα παντα πινουσα σαν λύκος! πως γινεται αυτο???
ίσως πρίν να έτρωγες κ για ψυχολογικούς λόγους κ όχι τόσο λόγω πείνας.. ισως..
Το φόρουμ αυτό έχει φοβερή θεματολογία.
Εγώ πάλι σκέφτομαι, πότε επιτέλους θα βρω δουλειά!!!