Ότι μου λέει ως τώρα είναι μια μπαρούφα αχαχχα μόνο φοβάται αυτή η φωνή!
Printable View
Ότι μου λέει ως τώρα είναι μια μπαρούφα αχαχχα μόνο φοβάται αυτή η φωνή!
Χμ..... Εχουμε σαν οικογένεια οικονομικό πρόβλημα!
Αυτο να φωνάζει; και ποιος δεν έχει;
μήπως είσαι πιεσμένη και το άγχος σου βγαίνει έτσι ?
Με φοβίες; πιεσμενη είμαι από μωρό παιδί μάλλον αχαχαχαχα
ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ!! που θα πάει! Χμ.. Τώρα σκέφτηκα ίσως πρέπει να το αγαπήσω κ αυτό! Έχω στρες τι να κάνουμε!
και εγώ αγχώνομαι γενικά, και πολλές φορές ιδρώνουν και τα χέρια μ απ' αυτο.. στην αρχή με ενοχλούσε αλλά πλεον το έχω αποδεχτεί
Ναι! Ίσως αυτό να είναι η λύση!
Να πω.... Οκ έτσι είμαι, ας μ αγαπήσω ως έχω! Φοβισμένη!!
ναι :)....
Δεν είσαι φοβισμένη. Είσαι άνθρωπος. Κάποιες μέρες είναι δύσκολες. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.. Και να καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο για τα πάντα. Προσπαθείς συνέχεια να προλάβεις αυτό που μπορεί να έρθει (που φοβάσαι ότι θα έρθει).. Ε δεν πάει έτσι..
Άστο! Αχαχαχα
Ε μα... Για να το πιάσεις είναι; ένα αφήνω άλλο έρχεται! Να χαμε να λέγαμε κ να ασχολείται έτσι το μυαλο μου!
Ναι αλλά δεν βαριέσαι. Σκέψου να μην είχες τίποτα να κάνεις όλη μέρα.
Το μυαλό είναι υπέροχο. Μπορεί να σου φτιάξει κάστρα και αμέσως να τα γκρεμίσει. Μη το φοβάσαι. Δικό σου είναι. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρεις και πάλι τον έλεγχο αλλάζοντας μοτίβα. Δηλαδή, αν κάθε φορά που φοβάσαι κάτι μπαίνεις ίντερνετ να ψάξεις... τότε εκείνη την ώρα θα ήταν καλό να κάνεις κάτι άλλο. Όχι αυτό που κάνεις πάντα. Σπας ένα μοτίβο, το αλλάζεις. Να πας περπάτημα, να ακούσεις μουσική. Οτιδήποτε άλλο. Ή όταν ακούς κάτι δυσάρεστο, αν επηρεάζεσαι, τότε να αποφεύγεις τέτοιες συζητήσεις.
Τώρα, αυτό το διάστημα αυτό κάνω! Κάνω αππσπαση συνεχώς!!!