Αν δεν έκλειναν το δρόμο θατους πρόσεχε κανείς? :\ τέσπα...
Printable View
Κύκνε δεν φαίνεσαι αγενής :)
...δεν ξέρω αν έχει τύχει να βρεθείς ποτέ σε μια διαδήλωση, πορεία κ.λπ. Από τα όσα γράφεις, καταλαβαίνω ότι δεν συμφωνείς με αυτές τις μορφές αγώνα... ναι... για αγώνες πρόκειται... για αγώνες που γίνονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μέσα από αυτούς τους αγώνες κατακτήθηκαν δικαιώματα στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία... δικαιώματα που πολλοί από εμάς σήμερα, τα θεωρούν δεδομένα και αυτονόητα...
Δεν συμφωνώ με τη βια, έτσι όπως εκφράζεται από μια μειοψηφία των συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις... δεν συμφωνώ γιατί τις περισσότερες φορές προσφέρει άλλοθι στα κατασταλτικά όργανα για ρίψη δακρυγόνων και ξυλοδαρμούς, καταστάσεις που οδηγούν τόσο στην πρόωρη διάλυση της εκάστοτε κινητοποίησης αλλά στη δημιουργία φόβου σε όσους πολίτες επιθυμούν να διαδηλώσουν ειρηνικά... Ένα μεγάλο θέμα είναι κατά πόσο επωφελείται η εξουσία από τα επεισόδια, ποιοι είναι αυτοί που πρωτοστατούν στα επεισόδια και αν υπάρχουν σχέσεις αυτών με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς (υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και απτές αποδείξεις που αποδεικνύουν στενές σχέσεις)...
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να έχεις υπομονή και με τους "ήσυχους"... απλοί πολίτες είναι οι περισσότεροι που αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή... και όσο και να σου φαίνεται παράξενο, κάποιοι από αυτούς δεν λειτουργούν μόνο ωφελιμιστικά, αγωνίζονται για το σύνολο μιας και έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ατομική ευημερία συνδέεται άμεσα με την ευημερία του συνόλου...
Εντελώς φιλικά :)
Χαίρομαι που δεν φάνηκα αγενής γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, απλά είμαι εκνευρισμένη λόγω εκείνης της ημέρας που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη...να σας πω ένα συμβάν για να χαλαρώσει λίγο και το κλίμα...αφού τελείωσα τις δουλειές μου βρήκα ένα τραυματισμένο μωρό περιστέρι κι έψαχνα μια ώρα να βρω που στο καλό ήταν αυτό το Κέντρο Πουλιών για να το πάω και μετά τέζα η Τερέζα με τόσο περπάτημα και ήλιο :p
Σε διαδήλωση είχα συμμετάσχει μια φορά τότε για το όνομα της Μακεδονίας...αλλά ναι, γενικά δεν συμφωνώ με τον αποκλεισμό της πόλης και μόνο...δεν έχω πρόβλημα με τις διαδηλώσεις αν δεν συμβαίνει αυτό...όσο για τη βία εγώ δεν συμφωνώ και για έναν ακόμα λόγο: γιατί ο άλλος κόπιασε για να πάρει π.χ. ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει στη δουλειά του, εσύ πώς του καταστρέφεις; Επίσης η ρίψη δακρυγόνων δημιουργεί φόβο και σ' αυτούς που δεν διαδηλώνουν...εγώ τώρα πια μετά τη φασαρία στον αγώνα φοβάμαι να βγω έξω κάθε φορά που έχει...αυτό για τις στενές σχέσεις δεν το ξέρω αλλά έχω ακούσει συχνά να μιλάνε για "γνωστούς αγνώστους", τί εννοούν; Από εκεί και πέρα πιστεύω πως αυτοί που προκαλούν φασαρίες είναι οι αναρχικοί...
Τέλος, κανονικά δεν θυμώνω αν έχει διαδήλωση απλά δεν κατεβαίνω κέντρο αλλά εκείνη την ημέρα δεν γινόταν αλλιώς...
" Ο βρόγχος που δημιουργούν τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλος. Πεντακόσια άτομα έδωσαν τέλος στη ζωή τους μέσα στο 2010, εξαιτίας της κρίσης, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων. Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με αυτά, οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί πάνω από 15% την τελευταία τετραετία στην χώρα μας, καθιστώντας την «πρωταθλήτρια» στον συγκεκριμένο τομέα μεταξύ δέκα χωρών. "
του μπι ορ νοτ του μπι??? :Ρ :Ρ :Ρ
Σκέφτομαι να στείλω μια επιστολή στον Βενιζέλο η οποία θα λέει περίπου τα εξής (απλό, λιτό και μεστό)
"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία, όντας άνεργη, αδυνατώ να αποπληρώσω τον κεφαλικό φόρο αλληλεγγύης που βάσει των δικών σας κατευθύνσεων, μου απέστειλε η εφορία. Δε σας πειράζει να το καθυστερήσω λίγο..το πανταχού παρόν και τα πάντα πληρόν κράτος προνοίας σας θα δείξει φαντάζομαι, όπως κάνει πάντα άλλωστε, κατανόηση σε μια πτωχή πλην τίμια υπήκοό του.
με εκτίμηση "
Οτι θελω ν αλλαξει η ζωη μου Τ Ω Ρ Α...........προς το καλυτερο εννοειτε γιατι προς το χειροτερο ειναι 100% σιγουρο...........................
Σκεφτομαι ποσο απαισιοι μπορει να ειναι καποιοι γονεις.. και τρελαινομαι οταν αυτοι ειναι υπαιτιοι για τα ψυχολογικα των παιδιων τους. Μακαρι αυτα τα παιδια οταν μεγαλωσουν να κανουν τα ακριβως αντιθετα και να γινουν καλυτεροι γονεις.. Κριμα! Μακαρι και εγω να ειμαι μια καλη και σωστη μητερα και οχι καταπιεστικη, σκληρη και να κανω κακο! Υπομονη και κουραγιο στα παιδια που περνανε ζορι με τους γονεις.. :( Στεναχωριεμαι!
oχι στα εργαστηριακα πειραματοζωα! αφηστε ησυχα τα χαμστερ. οχι στην κακοποιηση ζωων
σκεφτομαι μαγκια-κλανια-περιοδο. γυναικακια να προσπαθουν να επιβληθουν μεσω τριτων, φορωντας ριγε σκουρο κουστουμετο με λευκο πουκαμισο παντα ανοιχτο στο μπουστο μπροστα μη ξεχασουμε και τη θυληκοτητα τους. δεν απευθυνομαι πουθενα συγκεκριμενα ουτε εχω σκοπο να πληξω την ισοτητα, παρα μονο την οποια αντιστροφη των ρολων.
Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Ροζ ροζ ροζ ροζ Παντού ροζ!!!
"Το μνι σερνει καραβι".. ωωω και ειναι αληθεια! ;)
σκεφτομαι να παω στην θαλασσα αυριο!!!
εχει φοβερο καιρο αυτες τις μερες και η θαλασσα το σκ ηταν τελεια!