Κι ομως ρεμ , εμεις μοπορει να το βλεπουμε ετσι , αλλα οι περισσοτερες αυτοκτονιες πραγματοποιουνται ξημερωματα Χριστουγεννων ......
Printable View
Το ρήμα πιέζω και το ρήμα θέλω δεν μου ταιριάζουν ούτε στην πρόταση αυτή, αλλά ούτε και στο νόημα της. Για να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις δεν χρειάζεται να πιεστείς, αλλά να ψάξεις και να γνωρίσεις καινούργια πράγματα. Αυτό που σου αρέσει μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, ή να μην το έχεις συναντήσει ακόμα. Επίσης, μπορεί να βρεις κάτι που σου αρέσει κι έπειτα να αλλάξεις γνώμη.... Πριν βρεις τι σου αρέσεις πραγματικά, μήπως πρέπει να ξαναβρείς την επαφή με τον εαυτό σου;
Σήμερα βαριεμαι στο χωράφι, εβγαλα λίγες πατάτες και θέλω να πάω σπίτι πως θα γίνω αγρότης ένας θεός ξέρει
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
Αναρωτιεμαι πως καταφερνουν πολλοι ανθρωποι γυρω μου να ειναι συνεχεια χαμογελαστοι και ξεγνιαστοι.Τους ζηλευω μαλιστα....Ουφφ,εχω βαρεθει να κανω ουφ,να μετανιωνω για τα λαθη του παρελθοντος που τα πληρωνω τωρα.
Κι εγω
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Επιδης πως να μην αγχωνομαι στα διαγωνισματα του σχολειου.με εξοντωνει
Επισης,δεν αντεχω ιωαννα να σε βλεπω συνεχεια μεσα στο φορουμ.Μικρη κοπελα,χαλαρωσε λιγο,το σχολειο ενα σκαλοπατι ειναι οχι η ζωη ολοκληρη. Βγες λιγο απο εδω μεσα. Πως θα δωσεις πανελληνιες με αυτες τις σκεψεις;Που δεν ειναι μονο αυτες με το αγχος για τα διαγωνισματα, ολα σου φταινε . Χαραμιζεις πολλες ωρες εδω μεσα που θα επρεπε να κανεις αλλα πραγματα που να ειναι δημιουργικα. Ζητα απο τους γονεις σου να σου παρουν το κινητο - ταμπλετ,οτι στο καλο εχεις, αφου δεν μπορεις να ξεκολλησεις μονη σου. Συγγνωμη που στα λεω αυτα αλλα στεναχωριεμαι που εχουμε ενα μικρο παιδι αναμεσα μας και δεν μπορουμε να το βοηθησουμε με καποιο τροπο
Το κανω συχνα αλλα δεν πιανει.Και δεν ειμαι παιδι στο μυαλο δυστυχως.αλλα το φορουμ βοηθαει κι εσεις ολοι.και δε ειμαι συνεχεια εδω .απλα μπαινω για τσεκαρισμα
Κι αλλοι δεν ηταν παιδια στο μυαλο κ τωρα ζηλευουν που ειμαστε τιμιοι κι εργατικοι σαν κι εσενα εχουμε δει πολλουσ κ αντρεσ που ειναι χειροτεροι
Δεν καταλαβα τι θες να πεις
Οσοι δεν ηταν παιδια στο μυαλο κ δεν δουλευανε μπλεξανε
Το σβηνω γτ έτσι μου γουσταρει
Κι αυτό το σβηνω
αυριο ειναι black friday μεθαυριο ομως ειναι black sabbath!!!
Σκέφτομαι ότι ισχύει η παροιμία "όποιος καεί στο χυλό,φυσάει και το γιαούρτι". Εδώ και ένα μήνα περίπου ήρθε στην δουλειά μια καινούρια συνάδελφος στην ηλικία μου (παντρεμένη με 2 παιδιά) και σήμερα μου είπε ότι το βράδυ θα βγει για ποτό με κάποιες φίλες της και αν δεν έχω δουλειά,να της στείλω να πάω για παρέα.Στην αρχή σκέφτηκα να πω ναι αλλά τελικά είπα ότι έχω δουλειά,ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω κάτι να κάνω φοβούμενος ότι μπορεί να είναι και αυτή κάποια βλαμμένη σαν την άλλη και μπλέξω πάλι σε καμμιά περίεργη ιστορία... Και η μαλακία είναι ότι μετανιώνω που είπα ότι δεν μπορώ και κάτι με τρώει μέσα μου γιατί λέω ότι μπορεί όντως να είναι μια χαρά άνθρωπος και να έχασα χωρίς ουσιαστικό λόγο την ευκαιρία να βγω για ποτό με κάποιον φυσιολογικό άνθρωπο.
Ε θα ξαναπάρει ευκαιρία να βρεθείτε πάλι αφού τη βλέπεις κάθε μερα
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα ξαναυπαρξει ήθελα να πω
Γιατι η συνρτιπτικη πλειοψηφια των μελων με διαταραχες διαθεσης εινα γυρω στα 25 ?
Εσύ καλά τα λες και έχεις δίκιο.Αλλά άμα μου ήταν τόσο απλό να τηλεφωνήσω θα το είχα κάνει ήδη και δε θα έγραφα εδώ μέσα...
Η συγκεκριμένη δουλεύει μόνο τα ΣΚ αλλά ναι έχεις δίκιο θα έχω και άλλη ευκαιρία να ... αρν.. :( επ να δεχθώ..
σημερα ξυπνησα 8.πηγα να μου παρουν αιμα.οχι ο καλυτερος τροπος να ξυπνας...αλλα.. πραγματικα απολαυσα το πρωινο μου.ηπια κι 1 καφε με τη μανα μου μετα.μπορει να νυσταξω και νωριτερα.ειχα να ξυπνησω ετσι νωρις απο τον Ιουνιο.θα ηθελα να βρω κινητρο να ξυπναω ετσι κι αλλες μερες!
Διάβασα πως αυτοκτόνησε ένας 31χρονος επιζών απ' το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν, λόγω του ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε τότε, πριν 2 χρόνια..
Και μιας και συνηθίζω να κάνω συγκρίσεις με τον εαυτό μου, αισθάνομαι σε παρόμοια θέση γιατί αυτό που έζησα κι εγώ κάποτε ήταν ένα σοκ..
Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τα ψυχικά μου τραύματα, τα αναμασάω, και κάθε μέρα επί 10 χρόνια σκέφτομαι πως θέλω να πεθάνω..
Τώρα πώς έχω αντέξει δεν ξέρω..
Η ζωή μου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον..
Όταν ακούω για κάποιον που αυτοκτόνησε, κάνω αμέσως και την εξής σκέψη: "Ευτυχώς τουλάχιστον που είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα κι εγώ να είχα αυτοκτονήσει."
Σαν να μου είναι αρκετή η προσπάθεια που κάνω για να μείνω ζωντανή και δεν έχω όρεξη να κάνω καμία άλλη προσπάθεια για να προχωρήσω και να κάνω κάτι στη ζωή μου. Σαν να μου φαίνεται και πολύ που είμαι ζωντανή.
Τώρα τη βγάζω με τους γονείς. Δλδ εκείνοι μεριμνούν. Αργότερα τί θα γίνει δεν ξέρω και δεν θέλω να το σκέφτομαι.
Δεν έχω ελπίδες να αλλάξω τρόπο σκέψης, να ξαναθελήσω τη ζωή, αφού έχουν περάσει 10 χρόνια και σκέφτομαι την αυτοκτονία ακόμα.
favvel από την στιγμή που λές "ευτυχώς που είμαι ζωντανή και όχι δυστυχώς" σημαίνει κατ`εμε ότι συνεχίζεις να έχεις ελπίδες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.Απλά θέλεις και ελπίζεις να γίνει αυτό με κάποιου είδους αυτομάτισμο.Να ξυπνήσεις το επόμενο πρωϊ και να είναι όλα αλλιώς,χωρίς να έχεις καταβάλει κάποια προσπάθεια
Αν ήθελες πραγματικά να πεθάνεις,θα έλεγες δυστυχώς και θα λυπόσουν που δεν είσαι εσύ στην "ευτυχή" θέση να γλιτώσεις από το "βάσανο" που λέγεται ζωή.
Μάλλον τότε δεν το είπα καλά..
Το ευτυχώς δεν το είπα για μένα. Το είπα για τους γονείς μου. Ευτυχώς για αυτούς και για όσους τέλος πάντων συγγενείς και φίλους είναι κοντά μου.
Ευτυχώς που δεν έχω πεθάνει γιατί αν το έκανα θα σκόρπιζα αφόρητο πόνο ειδικά στη μάνα μου.
Ο μόνος λόγος που κρατιέμαι ζωντανή είναι κυρίως η μάνα μου. Έχω και μια εικόνα από μικρή, η οποία δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί, με τη μάνα μου να έχει τρελαθεί, να είναι σαν ζόμπι και να είναι έτοιμη να πηδήξει απ' το μπαλκόνι.
Μπορεί να ήταν κάποιο κακό όνειρο που είχα κάποτε και δεν το έχω ξεχάσει.
Αισθάνομαι σαν να τους κάνω χάρη που ζω και δεν έχω όρεξη και κουράγιο να ασχοληθώ με τίποτα σοβαρά στη ζωή μου, να την πάω μπροστά. Δεν ασχολούμαι με τίποτα.
Ίσως το κάνω και από αντίδραση γιατί καμιά φορά ρίχνω στους γονείς μου το φταίξιμο για την κατάστασή μου.
Οπότε θέλοντας να εκδικηθώ αυτούς, αυτούς ναι που δεν θέλω να πληγώσω γιατί "δεν πρέπει", εκδικούμαι τελικά τον εαυτό μου.
Για μένα είναι σίγουρα δυστυχώς που έχω μείνει ακόμα ζωντανή. Με βλέπω να βασανίζομαι για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού αδυνατώ να αλλάξω τρόπο σκέψης. Αδυνατώ να βρω θέληση για ζωή.
Βλέπω τα χρόνια να περνούν σαν σκηνές από ταινία και περιμένω απλά να τελειώσει το έργο.
Νιωθω τοσο καλα αυτο το βραδυ που δεν θελω να κοιμηθω,θελω να μεινω ξαγρυπνος και να απολαυσω αυτη την ηρεμια και γαληνη που τοσο μου ειχε λειψει.Βεβαια ,δεν θα κρατησει για πολυ αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.Βημα βημα καθε φορα :)
Σκέφτομαι ότι έχω ζήσει τόσα πολλά μεσα σε λίγα χρόνια και εχει πελαγωσει το μυαλό μου.
Σκέφτομαι πως το οποιοδήποτε θέμα ανήκει σε αυτό το νήμα "τι σκέφτεστε" αφού όλοι μας σε αυτό το φόρουμ τις σκέψεις μας γράφουμε..
Αυτός είναι και ο λόγος που με έχει βολέψει αυτό το νήμα και γράφω συνέχεια εδώ για να μην ανοίγω συνέχεια καινούργια θέματα..
Οπότε σκέφτομαι τώρα πως όταν διαβάζω κάτι θετικό σε κάποιο άρθρο στο ίντερνετ πχ για την αγάπη, αμέσως αυτό με επηρεάζει αρνητικά αντί για θετικά γιατί σκέφτομαι πως αυτό το θετικό για το οποίο μιλάει ο αρθρογράφος εγώ δεν το έχω στη ζωή μου και αμέσως πέφτει η ψυχολογία μου αφού αυτόματα μπαίνω σε μειονεκτική θέση!!
Ακόμα σκέφτομαι, αναρωτιέμαι μάλλον, γιατί να υπάρχει ένας σκοπός στη ζωή;;
γιατί όλοι να πρέπει να φτάσουμε στη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και τους άλλους, στην αγάπη δλδ;;
αφού δεν γίνεται!!
και αφού θα πεθάνουμε μια μέρα είτε έχουμε φτάσει στην αγάπη είτε όχι..
Αν είμαστε ταραγμένοι και δεν έχουμε βρει την αγάπη θα πεθάνουμε από αρρώστια, αν δεν είμαστε ταραγμένοι στην ψυχή θα πεθάνουμε φυσικά από γηρατειά ή θα μας πατήσει φορτηγό καθώς εμείς ασκούμαστε με το ποδήλατο.. λέμε τώρα..
Σκεφτομαι οτι δε θα βρω ποτε μια αδελφη ψυχη με ολη τη σημασια της λεξης
Περάστε έξω κυρία μου αδελφές δεν έχουμε εδώ μόνο ψυχές
Εχουμε.εμενα
Αδερφή κ νοσοκόμα δε με γιατρεψεσ ακόμα χιτ του 1990
Ναι κανε πλακα.αναισθησια
Ναταλάκι μιλιβακι που είστε ποιος θα τους συμμαζέψει αυτούς τους καινούριους
-----------------
Ας μου πει κάποιος πού βρίσκει το κουράγιο να ζει σ' αυτόν τον κόσμο;;;
να πρέπει να συνυπάρχεις με ένα μάτσο φαντασμένους που δεν ξέρουν γιατί ζουν και γεμίζουν τα κενά τους με φωνές, τσακωμούς μπροστά στα παιδιά τους, αδιαφορώντας για τις ψυχές τους, λες και είναι μπαλάκια.. με αγορές άχρηστες, ρούχα, δώρα τώρα τα Χριστούγεννα να κινηθεί και η αγορά, με σινεμά και θέατρα οι δήθεν, με διατροφές-γυμναστικές οι ψωνισμένοι που νομίζουν πως θα ζήσουν για πάντα, με άγχος οι τελειομανείς...
ο κανονικός κόσμος, ο φυσιολογικός, αυτοί που πάνε στις δουλειές τους κάθε μέρα είναι πέραν πιο σπαστικοί και εκνευριστικοί και ψεύτικοι απ' τους παράνομους.
Πού βρίσκει το κέφι ο άλλος κάθε μέρα να κάνει την ίδια δουλειά και μετά να ψοφάει;;;
για να βγάλει χρήματα το κάνει... μάλιστα!!
δουλεύει όλη μέρα για να έχει όλα τα απαραίτητα για να ζήσει και δεν χαίρεται τίποτα.. γιατί τα υλικά είναι άψυχα απλά..
δεν αντέχω όλη αυτήν την κατανάλωση!!
παράγονται άχρηστα!! άχρηστα τελείως πράγματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μια πρόσκαιρη κενοδοξία του ανθρώπου!!
δεν αντέχω τον κόσμο μας..
και δεν έχω όρεξη να αλλάξω τίποτα στον κόσμο γιατί ξέρω πως ήταν, είναι και θα είναι σκατά!!
θέλω να φύγω από εδώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.
δεν θέλω να τρώω γιατί δεν έχει νόημαααα!!
κάθε μέρα να δουλεύεις για να έχεις να φας..
να το κάνεις αυτό 80 χρόνια και μετά να ψοφάς!!
απλά no sense!!
δεν βλέπω τα όμορφα της ζωής γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν όμορφες ψυχές..
δεν βρίσκω άνθρωπο να επικοινωνήσω..
δεν εμπιστεύομαι κανέναν..
όλοι τρέχουν να προλάβουν να σπουδάσουν, να παντρευτούν να κάνουν παιδιά, τρέχουν να προλάβουν να γεράσουν και να πεθάνουν..
όλοι στον αγώνα δρόμου..
ένας ανταγωνισμός ανείπωτος!!
δεν είναι ανθρώπινες οι συνθήκες ζωής μας..
όλο και πιο πολλοί νοσούν ψυχικά απλά γιατί ο κόσμος μας είναι απάνθρωπος πια..
δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ψυχή..
όσοι αυτοκτονούν δεν φταίνε!!
κάποιοι οδηγούν την κατάσταση εκεί!! κάποιοι είναι υπαίτιοι..
αλλά ποτέ δεν φαίνονται αυτοί..
πάντα κατηγορούν τον αυτόχειρα!!
Φαβελ μου αυτό είναι το έργο οπωσ το λεσ απλά δώσε στη ζωή σου ποιότητα δηλαδή φαγητό προσπάθησε να βρεις πράγματα που δεν κυκλοφορούν ποιότητα κινητό ασχολεισου με τις λειτουργίες ψάξε να βρεις το νόημα από αυτά που σ αρέσουν εγώ ασ πούμε όταν βλέπω καινούριο αυτοκίνητο τώρα πλέον όπως έχουν γίνει κάθομαι κ χαζεύω εσύ μπορεί να θεσ να κοιτάς φορέματα ψαξου κ θα το βρεις
Ο πατέρας μου είναι με πνευμονικό οίδημα εντατική, δε θα τη παλεψω δε μπωρω να τον χάσω από τώρα,.......... λένε ευτυχώς πάει καλυτερα
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App