Καλε κοριτσια τι παθατε?Ξερετε ποσες σελιδες εχετε γεμισει?Δεν τη λυποσαστε την καυμενη τη μανταμ Ναταλι που θα κανει μερες να διαβαζει κ δεν θα ξερει τι να πρωτοσχολιασει?Ασε που ξεφυγατε τελειως!:bouncing:Η μια οργια με το γιατρο,η αλλη με το λαλαγκι στο στομα ακομη....η Σαμανθα προκαλει το παρεακι κ το Γιωτουλινι μας επιτελους ειδε τον υποψηφιο.Μακ Γιωτ το ουτε κρυο ουτε ζεστη ειναι η καταληλοτερη θερμοκρασια για οτι δηποτε!Με το καλο απο την περιοδο μεχρι το λαλαγκιασμα!
Ελι μου ευτυχως γιατι νομιζα πως μονο εγω ειμαι τοσο εξυπνη:eureka: κ δεν καταλαβα τι λαλαγκι εφαγε η Τζινα....Μα αφου εφαγε το νο 4 τα Χριστουγεννα,τι λεει οτι απο περσι?ειπα.Ξαναγυρισα τη σελιδα οταν ειδα τι γραψατε πιο κατω για να δω....Κ μ'αρεσει που σημερα πηγαμε σε ενα φουρνο εδειξα στη Ναταλια τα λαλαγκια κ τα φωτογραφισε να της δειξει πως ειναι τα λαλαγκια!που να ηξερε.....
Να σας δωσω τα χαιρετισματα της Ναταλιας που περασαμε σημερα τη μερα μαζι,απο τις 10,30 μεχρι τις 7 δηλ με καφε βολτες κ φαγητο που δεν εφαγε μαλλον στο σπιτι.Με σκηνες απειρου καλους με την πεθερα μου με γεροντικη ανοια να της λεει 3 πουλακια καθονται κ το κοριτσακι μας να απανταει σοβαρα σοβαρα.Για πολυ γελιο!Ηθελα να μεινει κι αλλο αλλα ερχοταν το Μαρικακι απο την Πατρα να την δει κ μου εφυγε.....Εχτες πηγε στη Μανη μεχρι το ακρωτηριο Ταιναρο κ μαγευτηκε απο τις ομορφιες της.Αλλα θα σας τα πει η ιδια.καιρικα ζουμε στη γη της επαγγελιας 10 βαθμους εχουμε!Πηγε η βορειοελλαδητισσα να μας φερει το χιονια αλλα δεν τα καταφερε αν κ μας παγωσε για 2 μερες.