να πας ρέμεντυ! έγω κάνω μπανάκι κάθε μέρα, και θα συνεχίσω όσο το επιτρέπει ο καιρός!
Printable View
να πας ρέμεντυ! έγω κάνω μπανάκι κάθε μέρα, και θα συνεχίσω όσο το επιτρέπει ο καιρός!
τι κρυώνεις ρε συ? σήμερα είχε 34 βαθμούς γύρω στις 9 το βράδυ ( τόσο έδειχνε το θερμόμετρο του αυτοκινήτου)
Παιδια καποιος παλιος στο φορουμ αυτο ειναι παρων τωρα? θελω μια διευκρινιση σχετικα με το που να ποσταρω ενα θεμα μου.. ευχαριστω :)
Σ'ευχαριστω πολυ,αυτο θα κανω αμμεσα :)
Ένα γλυκό, καλό, ευγενικό, χαρούμενο, δυνατό κορίτσι έφυγε, αφού βασανίστηκε πρώτα πολύ. Δεν πρόλαβε να χαρεί το μωρό της να μεγαλώνει. Ατυχία. Αδικία της ζωής. Και βλέπεις κάτι άλλα εμετικά γαιδούρια να μην παθαίνουν ποτέ τπτ. Οι καλοί φεύγουν πρώτοι? Μπα, αδικία της φύσης, αδικία, αδικία, μ εξοργίζει αυτό, είμαι πολύ-πολύ θυμωμένη σμρ
:(
καλημερα! καλο μηνα!!!!!!!! σκεφτομαι να αλλαξω χρωμα στα μαλλια μου. να κανω καστανα με ξανθες ανταυγιες. να το κανω η θα μαι κοινοτυπη?
καθε ποτε αλλαζει ο μηνας κοπελια?
αν θυμαμαι καλα, εισαι μελαχρινη στο δερμα.
αν ναι, θα μου αρεσαν καστανα, μεχρι καστανα φουντουκι.
οι εντονες αντιθεσεις στις ανταυγιες και ειδκα με ξανθο, μου κανουν λιγο δευτερο στις μελαχρινες.
αν εχεις λευκο δερμα και δεν θυμαμαι καλα, μου αρεσει το μελι ανοιχτο η και ανοιχτοτερες ανταυγιες η ακομα και ξανθο.
μελαχρινη με ξανθο μαλλι δεν μου αρεσει καθολου, εκτος αν ειναι παρα πολυ ανοιχτο ξανθο και πολυ κοντα κομμενα τα μαλλια.
ετσι τα χα κοντα και πλατινε τωρα τα χω κοκκινα. δεν θελω κοινοτυπο χρωμα ομως θελω να χει ενα ''κατι'' . ....... το κοκκινο της μελετη δεν ειναι απαισιο? ναι ειμαι σκουρα στο δερμα αλλα μ πανε ολα σχεδον