ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης σε μια φαση τραγικη....
Printable View
ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης σε μια φαση τραγικη....
Νοσταλγία... Αν και δεν ανήκει στη μουσική που ακούω, το άκουσα σήμερα και οι στίχοι ταιριάζουν πολύ με όσα σκέφτομαι τώρα. Αφιερωμένο στους ανθρώπους που δέχονταν τα συναισθήματά μας με απάθεια, που τα θεωρούσαν δεδομένα πιθανόν... Και μετά από εμάς βρήκαν άμεσα κάποιους για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους.
http://www.youtube.com/watch?v=Tcq15xMrf_s
Νιωθω ετοιμη να εκραγω
Κοντευω να εκραγω απο οργη. Καμια μερα θα πιασω οποιον μ εχει πειραξει κι ας εχουν περασει χρονια και θα με δει οπως δεν μ εχει ξαναδει.. Μισος/οργη/δικιο
Δεν πειράζει...:)
Μη νομίζεις πάντως πως ήταν εύκολο όλα αυτά τα χρόνια. Όι σχέσεις θέλουν δουλειά πολλή για να κρατηθούν ζωντανές (από τη στιγμή που και οι δύο πιστεύουν οτι αξίζει, φυσικά). Ας μην ξεχνάμε οτι ο καθένας κουβαλάει τον προσωπικό του σταυρό και, επιπλέον, την ευθύνη της σχέσης που του αναλογεί...
Μπερδεμένη, θυμός, τσίτες
Βαρέθηκα την άχρωμη ζωή...
Πλαστικοποιημένος.
Αισθανομαι οτι πρεπει να παω στη δουλεια μου , πριν καταλαβουν οτι τους ειμαι εντελως αχρηστος , γιατι λειπω καιρο!!!!!!!!!!!
Άσχημα...πάλι δεν κοιμήθηκα καλά κι ούτε τώρα νιώθω καλά...με τρομάζουν αυτοί οι εφιάλτες, αυτή η θλίψη και με στεναχωρεί η μη πραγματοποίηση των ελπίδων και των προσδοκιών μου...
αγωνια για αυριο που εχω παθολογο........................