σε ευχαριστω πολυ ελαφακι!!!!!!!!!!!!! :thumbup::blush:
Printable View
σε ευχαριστω πολυ ελαφακι!!!!!!!!!!!!! :thumbup::blush:
πολυ μεγαλη καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα σκεφτομαι απο τη μια οτι σε μια βδομαδα τελειωνω την εξεταστικη στη σχολη μου και θα παω στην πολη μου! απο την αλλη σκεφτομαι οτι πανω που κλεινεις το ενα θεμα σου ερχεται η επομενη κατραπακια...δεν προλαβαινεις να συνελθεις απο το πρωτο και σου ερχεται το επομενο!!!!!!:barfy::barfy:
Σκεφτομαι βα γινω 2ος Ηρωδης γιατι τα παιδακια απο διπλανστον παιδικο σταθμο δεν εχουν σταματησει απο τις 8 το πρωι να τσιριζουν!!! Επεισης οτι μου τελειωσαν οι βιταμινες και πρεπει να παω να παρω... Και βαριεεεμααααιιιι!!!
σκεφτομαι οτι πρεπει να παω για υπνο,νυσταξα τοσο πολυ και καθομαι και κοιταζω τα τικερ μου και ειμαι περηφανη,που εχω χασει τοσα κιλα!!!
μετα σκεφτομαι ποσα εχω ακομα να χασω :D
σκεφτομαι το κρεβατι μου , θελω νανιιιιιιιιιιι ουαααα
Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα τα 5 μοναδικά λεπτάκια που έζησα χτες.......
σκεφτομαι οτι καθε μερα πρεπει να τρωω 800 θερμιδες και εχω φρικαρει :Ρ
σκεφτομαι να παω για καφε γιατι εχω πηξει ολη μερα μεσα μεσα μεσα...φευγωωωωω
συνειδητοποιω οτι απουσιαζα γυρω στα 15 χρονια απο την ζωη μου.
μπορει και παραπανω..
τι σκτ σκεφτομουν? δεν μπορω να καταλαβω...
σκεφτομαι οτι μου εμειναν κοντα στις δεκα μερες για να μπω χειρουργιο αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει στα χερια μου η εγκριση και ανησυχω!:sniff:
σκεφτομαι ποσο λαλακας ειμαι που παλι στις γιορτες φορτωθηκα γλυκα κ αλλες βλακειες ενω τα πηγαινα καλα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
σκεύτομαι οτι τώρα που τελείωσαν οι γιορτές και ανέβηκα Φλώρινα ... θα ξαναδω τ'αγόρι μου (από κοντά) σε σχεδόν 2 μήνες ... :(
Κουράγιο Στελλου μου ο καιρος περναει γρηγορα !
ναι το ξέρω . ειδικά με όση δουλειά έχω για τη σχολή μέχρι την εξεταστική θα μπορώ να ξεχνιέμαι άνετα (λέμε τώρα) . Αλλά είναι η πρώτη μέρα σήμερα , το πρώτο σοκ , ξέρεις :sniff: θα coolαρω σιγά σιγά που θα πάει ...
σκεφτομαι τα ιδια με την ελενα,οτι εκανα μεγαλη λαλακια που εφαγα τοσο στις γιορτες και ενω απειχα λιγα κιλα απο το 2ο στοχο μου,παλι πηγα πισω η ηλιθια...