Χρόνια σου πολλά, πρώτον δεν τους θεωρώ όλους, δεύτερον, Μία φράση οι που έχω βγάλει ζούμε στην ομορφότερη χώρα με τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους
Printable View
Χρόνια σου πολλά, πρώτον δεν τους θεωρώ όλους, δεύτερον, Μία φράση οι που έχω βγάλει ζούμε στην ομορφότερη χώρα με τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Ευχομαι υγεία κυρίως και πάνω απ όλα, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Να είμαστε ολοι υγιείς και να έχουμε την ευτυχία να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε.
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Ευχομαι υγεία ,οσο κοινοτυπο και να ακούγεται , όταν δεν την εχεις καταλαβαίνεις την γλυκα
για πρωτη χρονια ευχομαι και έναν δυνατο ερωτα για το 2018 από αυτους που διαλυουν το μυαλο
χρονια πολα...
αυτο που εχει σημασια πανω απο ολα ειναι οτι κανεις να πιστευεις σε αυτο και ας μη σε πιστευουν δεν εχει σημασια ο τροχος θα γυρισει καπια στιγμη.. :)
Ενα ομορφο κειμενο για τον ορισμο της αγαπης που αξιζει να διαβασετεhttp://socialsecurity.gr/από-άλλη-οπ...ν-αγάπη/
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
επαθε φιλος μου επιληπτικη κριση ειναι 36 χρονων...... γενικος ειναι και αυτος ανεργος σαν και μενα.. τα τελευταια 5 χρονια μονο σε μια κοινωφελη εχει δουλεψει, τον εφαγε το αγχος της επιβιωσης..........
εγω επαθα ψυχωση απο το αγχος ο φιλος μου επιληψια αστα να πανε
Δεν έχω αναμνήσεις από τη χρονιά που πέρασε.
Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιας που πέρασε δεν βρίσκω τίποτα για να κρατησω ως αναμνησεις.
Απλά ζω στη ψευδαίσθηση της ελπίδας για τη νέα χρονιά.
Στόχοι είναι ότι απομένει αμα αφαιρέσεις τον εγκλωβισμό στη ζωη.
Στις 31.12 το βραδυ απλά αλλάζει η ημερομηνία όπως κάθε άλλη μέρα του χρόνου.
Αυτοκοροιδευόμαστε όταν ευχόμαστε καλή χρονιά.
Προσωπικά το 2017 είναι ίσως η μοναδική χρονιά των 39 χρόνων της ζωής μου που έχω περισσότερες καλές αναμνήσεις να κρατήσω.Μακάρι και το 2018 να πάει το ίδιο καλά και καλύτερα. Ναι ξέρω το απλό που μπορεί να ειπωθεί είναι "στο χέρι σου είναι" και εν μέρει πιστεύω πως είναι
Καλή Χρονιά να έχετε όλοι με υγεία και χαμόγελα
Θελω απλα να το μοιραστω γιατι μου φανηκε πολυ κουλο/αστειο/wtf:
Σημερα ενας στη δουλεια μου εβλεπε στην αιθουσα που κανει διαλειμμα το προσωπικο τσοντα στη διαπασων, λολ. Καποιος τον ρωτησε "τι βλεπεις εκει καλε ταδε;" και δεν απαντουσε, συνεχισε να βλεπει...για αρκετη ωρα Ο_ο
Αμηχανα γελακια εδω κι εκει, μειδιασματα, αμηχανια γενικα, σχετικη σιωπη, παγωμαρα...και ο φιλος μας να του δινει να καταλαβαινει με βογκητα dolby surround λολ
Τι φαση; Ειναι καλα ο ανθρωπος η εχει καποιο προβλημα;
Μπορεί απλά ο άνθρωπος να είχε σεξουαλική έξαψη την λάθος χρονική στιγμή.
Ε να βαλει ακουστικα, να παει στη τουαλετα εστω, κατι. Στη τραπεζαρια του προσωπικου ομως; Ενω ολοι τρωνε; Ετσι απροκαλυπτα; Σε φουλ ενταση; Λολ.
Συμφωνώ μαζί σου Ναταλία, αν είναι έτσι ας το κάνουμε και στο δρόμο χωρίς επιπτώσεις επειδή μας ήρθε η όρεξη (για ζευγάρια μιλάω)...
Κατά τα άλλα σκέφτομαι ότι είμαι λίγο γκαντέμω που αδιάθετησα τέτοιες μέρες με τα γνωστά σωματικά και ψυχικά προβλήματα που επιφέρει αυτό...σήμερα νιώθω πολύ χάλια κι από τις δύο απόψεις...
Εγω το αντιληφθηκα...απλα επεμεινα στην ερωτηση γιατι εμεινα με την απορια "ωρε που παει ο κοσμος" λολ
Ναταλακι για σενα
https://youtu.be/e3prGtpoapQ
Σκέφτομαι ότι αύριο είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς που είναι γιορτινή μέρα κι εγώ μόνο σ' εορταστική διάθεση δεν είμαι, νιώθω χάλια...αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να τελειώσουν οι γιορτές...η μαμά μου λέει ότι αύριο θα είμαι μια χαρά, μακάρι!
Νιώθει κανείς άλλος όπως εγώ;
Συμπασχω
πως θα περασετε τη παραμονη πρωτοχρονιας?
εγω θα χαζευω στον υπολογιστη μου οπως καθε μερα, θα περιμενω να ακουσω τα βεγγαλικα και μετα θα παω για υπνο......
Εγω θα την περασω λιωμα απο την δουλεια. Πυτζαμαρες, χουχουλιασμα, κρασαρα, ταινιαρα, δεν την κουναω ρουπι απο το σπιτι και θα πεσω για υπνο απο τις εννια γιατι δουλευω παλι τα ξημερωματα.
Τελεια βασικα. Σε αντιθεση με αλλες χρονιες το ταλαιπωρημενο μου κορμι και πνευμα δεν μου αφηνει ουτε την ενεργεια ουτε τον χρονο να υπερσκεφτομαι τιποτα του τυπου τι εκανα το χρονο που περασε και τι μου επιφυλασσει η ενα χρονια και να με πιασουν υπαρξιακα και τετοια. Τους στοχους τους βαζω και ασχετως πρωτοχρονιας αμα θελω σε ασχετο χρονο. Μια ιδεα ειναι. Οποτε γαματα...προτεινω οποιος μελαγχολει ας απασχολησει τον εαυτο του με οτιδηποτε τον απορροφα ευχαριστα και ας το ζησει σαν μια μερα σαν ολες τις αλλες...η με τον δικο του τροπο. Δεν εισαι αναγκασμενη να "γιορτασεις" τιποτα Κυκνε, αυτη η πιεση σε χαλαει. Η καντο με τον τροπο σου. Εγω πχ τελευταια μου χαριζω φρεσκα λέλουδα. Ετσι, swartzkopff, γιατι μου αξιζει, χαχαχα. Μου αρεσουν. Κανε κατι για σενα που σου αρεσει Κυκνε. Η κατι για τους ανθρωπους που αγαπας, γενικα για τους ανθρωπους στη ζωη σου, ο, τι θελεις. Ψησε κανα γλυκακι βρε παιδακι μου. Η περνα τη μερα σου σα να μη συμβαινει τιποτα. Χεστηκες. Χαλαρα :)
Ετσι μπραβο Ναταλια , σωστη προσεγγιση για τις γιορτες , δεν τρεχει καστανο , σαν ναναι καθημερινη ................αν και δεν δουλευω , το χουχουλιασμα , και η απασχοληση με τις μοτο μου με κρατουν απασχολημενο .......ασχετος γαρ απο μαγειρικη ......
ασχετο , αλλα η αγαπη ειναι η σπουδαιοτερη θεραπευτικη δυναμη ..........η αγαπη προς τους αλλους , χωρις να θυματοποιεισαι , να εξηγουμεθα ......
αισθανομαι οτι αγαπω την Ναταλια , αγαπω και την Ελισαβετ , αλλα αγαπω και το Δελφινι ,αγαπω και τον elis , αγαπω και τον Κυκνο , αγαπω και την remedy , και την Ιωαναααα , ολους σας αγαπω .......
Καλημέρα Ναταλία! :)
Για τους ανθρώπους που αγαπάω έκανα ήδη ότι μπορούσα, πήρα δωράκια όσο βέβαια μου επέτρεπαν τα οικονομικά μου...περιμένω το βράδυ για να τ' ανταλλάξουμε...το ότι περιμένουμε κόσμο με αγχώνει βασικά και η πίεση που λες, αυτό φταίει...δεν μπορώ να περάσω την μέρα μου σ' όλη της τη διάρκεια σαν να μην συμβαίνει τίποτα γιατί κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν αλλά θα προσπαθήσω να μην είμαι υπό ατμών μέχρι το βράδυ που θα έρθουν οι επισκέπτες...
Εγώ νομίζω θα την πάθω την καταθλιψάρα αύριο. Έχει έρθει μια καλή μου φίλη και την φιλοξενώ αυτές τις μέρες κι αύριο θα φύγει. Περάσαμε πολύ ξέγνοιαστα παρόλο που δούλευα κι ενδιάμεσα κάποιες μέρες, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, μεθύσαμε, κλάψαμε αλλά δεν την χόρτασα! Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις πια και μου λείπει συνεχώς. Τα υπόλοιπα διαστήματα συνηθίζω κάπως την απουσία της, βοηθάει κι η τεχνολογία, η ρουτίνα της καθημερινότητας με τα τρεχάματα, οι παρέες... αλλά όταν πηγαίνω σε εκείνη ή έρχεται ξαναθυμάμαι πόσο ο εαυτός μου μπορώ να είμαι μαζί της χωρίς να μετράω κουβέντες, να σκέφτομαι μήπως παρεξηγηθώ ή παρεξηγηθεί. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στην ζωή μου που μπορώ να της πω τα πάντα, μέχρι την πιο ηλίθια και ντροπιαστική σκέψη
Εγώ πάντως περνάω υπέροχα μέχρι στιγμής την παραμονή Πρωτοχρονιάς.Ξυπνησα με χαλια στομάχι,τρέχω τουαλέτα από το πρωί και πρέπει να βρω το κουράγιο να πάω στη δουλειά.
Και υπάρχει δουλειά που πρέπει να βγει για τις επόμενες 3 ημέρες που ρεπαρουμε.Το βράδυ αν τα καταφέρω θα πάω για την αλλαγή του χρόνου σε κάποια κοντινή πόλη,σε κάνα μπαρακι και αύριο μεσημέρι με περιμένουν οι γονείς μου να φαμε την βασιλόπιτα και μετά επειδή ο πατέρας μου δεν μπορεί πλέον να οδηγήσει εκτός πόλης λόγω ηλικίας θα πάμε με εμένα σε ένα χωριό όπου έχουμε συγγενείς πρώτα ξαδέρφια του που γιορτάζουν.
Μετα την 2η ημέρα θα λιώσω στον ύπνο στο πατρικό μου και την Τετάρτη έχω κανονίσει να κανω κάτι.
Ελπίζω μόνο να μην χειροτερέψει το στομάχι μου.
Καλη χρονιά σε όλους
Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε καταλαβαινω...δεν εισαι βασικα η μονη γυναικα που στρεσαρεται στις γιορτες, μου θυμιζει ενα καρτουν αυτο που λες με τους επισκεπτες και τα πραγματα που πρεπει να γινουν αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να το βρω για να το αναρτησω. Δειχνει τη γυναικα/συζυγο/μητερα να στολιζει, να μαγειρευει, να καθαριζει, και μετα καθεται ολη η οικογενεια και το γιορταζει και ανταλασσει δωρακια χαλαρα κι ωραια μεσα στο κλιμα και αυτη ειναι λιωμα, σα ζομπι, με κυκλαρες στα ματια κι ετσι, αλοιφη στη καρεκλα της, χαχα...
Θυμαμαι και τη μητερα μου καλη ωρα να λεει μια φορα οτι οι γιορτες ειναι ταλαιπωρια για αυτον τον λογο...γιορτη για εμενα θα ηταν λεει να μη κουνουσα το μικρο μου δαχτυλακι, λολ
Και εχει ενα δικιο... :)
Δες το με χιουμορ ολο αυτο.. Εσενα η γιορτη σου θα ειναι οταν φυγουν οι επισκεπτες και καθαρισετε το αφτερπαρτι :P
Εδω εγω ενα τραπεζι για δυο ατομα εκανα προσφατα και ειχα ενα βουνο απλυτα και καθαρισματα και προετοιμασιες....γιει γιορτες σου λεει μετα :P
Γιορτη θα ηταν να πινανε οι ταλαιπωρες γυναικες τις κοκτειλαρες τους πανω στις ξαπλωστρες τους στα μπορα μπορα, χαχα
Ειναι πολυ ομορφο που εχεις μια τοσο καλη φιλη στη ζωη σου...το ξερω πως ειναι μονο λογια αυτα του αερα και λογικο ειναι να μελαγχολησεις λιγο αυριο, αλλα προσπαθησε να το δεις θετικα...να χαρεις που περασατε καλα αυτες τις μερες, για ολα οσα κανατε μαζι και που συνεχιζεις να την εχεις στη ζωη σου παρα την αποσταση. Δες την αποσταση ως κατι που σου θυμιζει ποσο δυνατη φιλια εχετε...αλλοι ειναι στην ιδια πολη και meh, χανονται, και αλλοι παντα μετρανε κουβεντες...ειναι πολυτιμο αυτο που εχεις και σκεψου οτι σε ζηλευω χαχαχαχα
Καλη χρονια σου ευχομαι :)
Το ξέρω, έχω σταθεί πολύ τυχερή στο θέμα φιλίες. Δυο τρεις φίλες που έχω σταθερές πέρα από τις διάφορες παρέες για κοινωνικούς λόγους, είναι φίλες χρόνων για τις οποίες νιώθω πολύ τυχερή.
Καλή χρονιά και σε σένα Ναταλάκι και σε όλους εδώ!! Ευχομαι να φτιάξουμε μια καλή χρονιά όλοι :)
https://www.youtube.com/watch?v=5Yw3ZWnyAb0
Καλη χρονια σε ολα τα μελη!
Υποδεχτειτε το νεο ετος με πολλα νεα ονειρα και σχεδια και αποχαιρετηστε το παλιο υπενθυμιζοντας στον εαυτο σας ολες σας τις νικες, ολα τα επιτευγματα, το καθε μικρο βημα εμπρος ειναι μια νικη σας!
"Κι οποιος ειπε Και του χρονου, θα εννοει πως δεν τελειωσαμε φετος!"
Η νεα χρονια
Που πολλα αναμενει
Ειθε να φερει
Ευτυχια σολα τα μερη
Του κοσμου που μας ενωνει
Οσο διαφορετικοι κι αν ειμαστε ολοι
Αγαπη , υγεια
Να ειναι των νεκταρ της ψυχης του καθε ανθρωπου
Και να σταθει η σωτηρια
Για οποιον υποφερει
Ωστε η καθαρσις γρηγορα να ερθει
Και να τον λουσει
Σε σωμα, νου και ψυχη.
Καλη χρονια σε ολους μας !! Ευχομαι οι ευχες μου να πραγματοποιηθουν για ολους εσας.
Εχω αγχωθει παλι!
καλη χρονια!!!!!!!
να εχουμε ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΤΥΧΗ, ΧΑΡΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ και ΧΡΟΝΟ για να τα χαιρομαστεεε!!!! να ειμαστε χαρουμενοι και παντα μαζι με τους ανθρωπους που αγαπαμε και μας αγαπουν.:)
πολλες ευχες σε ολους για οτι επιθυμειτε ο καθενας!
Αντε να φερουμε κ καμια επενδυση στην ελλαδα
Kαι σε σενα , ρεμ, ευχες πολλες , .........................ολα αυτα , αποκλειεται να τα εχουμε , λεμε ομως τωρα .......ε ? θα σταθω στον χρονο , και στους ανθρωπους που ναχουμε κοντα μας να μοιραζομαστε τις λυπες και τις χαρες ...........καλα ειναι και τα λεφτα , αγοραζουν καλοπεραση , οχι ευτυχια ομως , αγοραζεις καλλυντικα εσυ , κι εγω ................... δεν εχω τιποτα ναγορασω , δυστυχως , εχω απ ολα , τα πολλα ειναι και μπελαλιδικα .....την υγεια μου θελω νανακτησω μονο , για το 2018 .......
oi φιλοι ειναι παντα καλοι , αλλοι οταν ερχονται , αλλοι οταν φευγουν ...........
σκεφτομαι οτι καταφερα να επιζησω αλλη μια χρονια. τα παιδια στη Κεφαλονια ομως δε τα καταφεραν κι αυτοκτονησαν. ολοι θα πουν οτι ηταν σατανιστες γι'αυτο το καναν. αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι κανεις δε θελει να παραμενει σ'αυτο το σκατοκοσμο, με τη μοναξια, τη φτωχεια, μια παλιοζωη χωρις ουσια. το παραμυθι του σατανισμου που πλασαρουν ειναι ασημαντο μπροστα στη μιζερη πραγματικοτητα που ζουμε.
Καλησπέρα Ναταλία και καλή χρονιά!!! :D Και στους υπόλοιπους επίσης! :D
Αχ, άσε, αγχώθηκα πάρα πολύ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά ευτυχώς τα πρόλαβα όλα, ακόμα και να κοιμηθώ το μεσημέρι δυο ωρίτσες...και το βράδυ πέρασα αρκετά καλά γιατί είχαμε και νεανική παρέα, τον ξάδελφο μου και τη γυναίκα του εκτός απ' τη θεία και την ξαδέλφη μου...
Πήρα και πολύ ωραία δωράκια κι άρεσαν και τα δικά μου οπότε είμαι ικανοποιημένη...
Ήθελα να γράψω και να ευχηθώ νωρίτερα αλλά δεν μπόρεσα γιατί την Πρωτοχρονιά αρρώστησε ο γάτος μου και τον πήγα επειγόντως στον κτηνίατρο, τον πήρα στο κινητό κι άνοιξε το ιατρείο μόνο για μας, ευτυχώς ήταν εντός πόλης, τυχεροί ήμασταν! Το γατί δυσκολευόταν ν' αναπνεύσει γι' αυτό και τον πήγα τρέχοντας και τελικά έχει σοβαρό πρόβλημα η καρδιά του και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει ανακοπή και να πεθάνει... :( Ξεκινήσαμε θεραπεία με χάπια και θα τον ξαναπάμε σε μια βδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων... Ήμουν τρομερά αγχωμένη κι αγωνιούσα πολύ κι ακόμα αγωνιώ απλά νομίζω ότι έχω αρχίσει να ηρεμώ κάπως...χθες και σήμερα το πρωί με ανακάτευε τόσο το στομάχι μου που ήθελα να κάνω εμετό και χθες ήταν τόσο έντονο που πήρα αντιεμετικό και νομίζω ότι φταίει το άγχος μου, άρρωστη σωματικά δεν είμαι...Αλλά ήμουν τόσο καταβεβλημένη που δεν ένιωθα έτοιμη να γράψω εδώ...
Σκέφτομαι τι ωραία που μπήκε η νέα χρονιά με οδοντίατρο πάλι και με έχει πιάσει γκρίνια.
Κι απτην άλλη σκέφτομαι : τι γκρινιάζεις ρε ούφο για έναν οδοντίατρο, άλλοι δίπλα σου κάνουν χημειοθεραπείες και είναι με το χαμόγελο.
Και γω οδοντίατρο πήγα..... χαλαρα
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App