γιατι μου μιλας στον πληθυντικο?
ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙς?
Printable View
Δεν σου μιλάω στον πλυθηντικό απλά αναφέρομαι σε όσους με αποκαλούν ψεύτρα όπως π.χ. η Λούλου που έγραψε ότι δεν μπορεί να κόβομαι αφού στις υποτιθέμενες φωτογραφίες που με έχει δει δεν έχω σημάδια. Και το κόψιμο είναι τρόπος αυτοκτονίας όπως ξέρεις που κι αυτό το αμφισβητείτε...
οχι, κανεις λαθος.
κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει μια προθεση αυτοκτονιας.
κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι δεν θα προκυψει ποτε αυτο.
για τα οσα ειπε η λουλου, ρωτα την λουλου .
το θεμα απ οτι ξερω και πραγματικα για να μην παρασυρομαι απο διαδοσεις, ειδα με τα ματια μου ολα τα ποστ, ειναι οτι την ιδια μερα που εδω ησουν πεσμενη στο πατωμα απο θλιψη και αγωνια και μας μιλουσες για αυτοκτονιες και κοψιματα, σε αλλα φορουμ τραγουδουσες και διασκεδαζες και ανταλλασσες αβροτητες.
το τι κρυβεται πισω απο ολο αυτο, μονο ενας γιατρος μπορει να το πει, κι αυτο το λεω με καθε επιφυλαξη...
Τη Λούλου δεν ξέρω ποια είναι για να τη ρωτήσω. Τη ρώτησα 2 φορές και δεν απάντησε. Το γιατί τραγουδούσα όπως λες είπα ήδη ότι το έκανα για να μη σαλτάρω όσο περίμενα απαντήσεις εδώ. Έπρεπε να απασχολώ το μυαλό μου. Για περισσότερα ρώτα γιατρό, εγώ μόνο αυτό ξέρω. Ξωτικό ζω γιατί όσο κι αν προσπάθησα ποτέ δεν κατάφερα να κοπώ τόσο βαθιά ώστε να πεθάνω ακόμα κι όταν νόμιζα ότι τα είχα καταφέρει κι αυτό γιατί δεν άντεχα άλλο τον πόνο και σταματούσα.
Γιατί έτσι ένιωσα και γιατί μόνο εκεί υπάρχουν χαλαρά θέματα για να ξεχαστείς κι όχι εδώ. Και γιατί με τα μέλη εκεί έχω περισσότερη οικειότητα. Εγώ σαν απλός άνθρωπος κι όχι γιατρός αυτά μόνο γνωρίζω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω και δεν θα συνεχίσω να απολογούμαι. Εγώ εξήγησα. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!
οσο για τα χαλαρα θεματα, φοβαμαι, οτι κυριως χαλαρα θεματα υπαρχουν εδω στα οποια μετα χαρας συμμετεχεις κατα καιρους (οχι τις μερες κοψιματος ομως)..
να σημειωσω επισης, με μεγαλη χαρα, οτι απο την μερα που ηρθαν οι γνωστοι σου απο το αλλο φορουμ να εκφρασουν την εκπληξη τουςγια οσα λες εδω κι εκει, κοπηκαν μαχαιρι τα ποστ με τα κοψιματα και τις αυτοκτονιες.
αν αυτο σημαινει θεαματικη βελτιωση της υγειας σου, ειλικρινα χαιρομαι.
δεν θα συνεχισω αυτον τον διαλογο επιπεδου νηπιαγωγειου.
ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια.
τωρα που ειπωθηκαν καποιες διασταυρωμενες αληθειες, ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Κι εγώ έχω κάνει. Δε με νοιάζει πια τι πιστεύεις. Εσύ δεν δείχνεις σεβασμό. Χωρίς να μπορείς να ξέρεις αν δεν το έχω κάνει και δεν το είχε μάθει τότε κανείς. Αυτά είχα να πω. Πλέον πιστέψτε ότι θέλετε. Εγώ κουράστηκα. Κι ούτε μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Αν έχω ή δεν έχω κάνει το ξέρουν κάποια μόνο άτομα εκτός ίντερνετ τώρα πια. Αυτά. Και δεν έκανα καμία πλάκα για να ζητήσω συγγνώμη.
Αν αλήθεια λες ότι χαίρεσαι σ' ευχαριστώ! Θεαματική βελτίωση δεν έχω απλά με τον γιατρό που βλέπω τελευταία άρχισα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα με πιο βασικό οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ άρα δεν θέλω πια να το ξαναδοκιμάσω και προσπαθώ να μην το ξανακάνω. Και τέλος με ωφέλησαν οι γιορτές κι ότι βρέθηκα με κάποια αγαπημένα μου άτομα που με κάνουν να νιώθω ασφαλής κι αυτό λειτούργησε θετικά. Συμφωνώ για τα συμπεράσματα, ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει πλέον.
Το θλιβερό είναι ( ή όχι και τόσο θλιβερό αλλά ενθαρρυντικό θα έλεγα) ότι δεν μπαίνουν όλοι στο τσατ να πλακώνονται στα φιλάκια, στην υποστήριξη και μετά να βγαίνουν στο φόρουμ και να γίνεται και αυτό της 'υποστηρίξεως' το κάγκελο. Για όσες και όσους δεν κατάλαβαν, όχι, δεν ενδιαφέρεται το σύμπαν για το τι λέγεται σε ένα τσατ, δεν ΜΠΟΡΕΙ να ξέρει οπότε τι γίνεται ούτε ΔΙΠΛΑ, ούτε παραδίπλα. Ένα μέλος διαβάζει ότι λέγεται ΔΗΜΟΣΙΑ, όχι σε τσατρουμς και σύμφωνα με αυτά κρίνει. Οπότε αφού το σύμπαν δε θέλει να μπει στο τσατ, γιατί επιλέγει φόρουμ και όχι τσατ όταν μπαίνει σε ένα χώρο, εκτός αν αυτά πάνε τουγκέδερ να το ξέρουμε, φαντάζομαι όχι, δεν έχει κανένα μέλος την υποχρέωση ούτε να γνωρίζει τι παίζεται παραπέρα ούτε την υποχρέωση διαθέσεως για το παραπέρα.
Τώρα, αν εσείς πιστεύετε ότι ο τρόπος μοντερέιτινγκ ο κατάλληλος περιλαμβάνει αυτό που ένα μέλος ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ είδε, τότε καλώς. Όμως μην θεωρείτε αυτονόητη τη γνώση που εσείς έχετε αποκομίσει με τρόπους που περιλαμβάνουν το ΠΑΡΑΠΕΡΑ του καθενός.
Όπως έχω αντιληφθεί πλέον καλά και το τσατ και η προσωπική επικοινωνία έχουν μείζονα θέματα "υπερχείλισης" στο φόρουμ. Αυτό από μόνο του αποτελεί θέμα για το ίδιο το φόρουμ και τη διαχείριση, προσωπική μου άποψη. Δεν μπορώ να ξέρω πού χαλάει τελικά η μαγιά, αλλά από το χαμό που γίνεται, κάπου χαλάει, έτσι νομίζω.
Ξωτικό μη βάζεις λέξεις στο πληκτρολόγιό μου. λολ
Όμως ό,τι θέλω να σχολιάσω θα μου επιτρέψεις να έχω την ελευθερία ή και την παίρνω μόνη μου ευχαριστώ, εφόσον η κρίση και το δαχτυλάκι της λογικής δείχνει προς τα κάπου, να το ακολουθώ δίχως να φοβάμαι μήπως θίξω ιδιότητες.