Ιντερ καλημέρα λοιπόν να το πώ αλλιώς.Quote:
Originally posted by husband
Ο Άγιος Γεώργιος (23/4) σημαδεύεται από την ομαδική έξοδο αμνοεριφίων εις τους αγρούς και ανθρώπων εις τας παραλίας καθότι τότε η γη είναι ανθισμένη και μυροβόλος τα δε ύδατα θερμά. Κατά δε τον ερχομό του αγίου Δημητρίου (26/10) σύνηθες είναι όλα τα ζωντανά να εγκλείονται εις τα οικίας εκάστου ίνα μην κρυολογήσουνε. Φαινόμενο με καταπληκτική επεναληψιμότητα καθ\' έτοςQuote:
Originally posted by Existir
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω μια τεράστια ανάγκη να παω διακοπές.
Βλέπω στον ύπνο μου παραλίες, λέμε. Μυρίζω θάλασσα στα καλά καθούμενα. Ονειρεύομαι χωριάτικες σαλάτες με κάπαρες και φέτες. Οραματίζομαι νησιά.
:P
Κατά το λαικό...
Quote:
Originally posted by husband
Κάτι ξέραν οι παλιοί. Ήρθε ο ΑιΓιώργης? Έξω από το μαντρί. Ήρθε ο ΑηΔημήτρης? Μές την στρούγκα πάλι
Όταν έρχεται η άνοιξη αλλά κυρίως όταν έρχονται ο ζέστες όσο άσχημα και αν νιώθει κάποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του. Θα βράσει. Ε λοιπόν σιγοντάρουν και τα λουλουδάκια στους αγρούς την διάθεση για βόλτες, αβαντάρουν τις ορμές και τα \"θεάματα\" στις παραλίες και από εκεί που έλεγε ο κάθε πεσιμιστής \"θέλω να κάτσω σπιτι μου και να βράσω στο ζουμί μου\" τσουπ ξεπηδά και το \"θέλω βόλτα ΤΩΡΑ\"
ΥΓ1 (και σύνδεση με το προηγούμενο) Ναι αμνοερίφια είναι τα αρνοκάτσικα και ναι οι διαδικασίες που περιγράφω ξεκινάν αφού τελειώσει το Πάσχα (και τελειώσουν και οι νηστείες και οι αυτοενοχικές διαδικασίες) και περάσει και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου (και έρθουν οι καραζέστες)
ΥΓ2 Καλά ώρες ώρες έχω μία ιδέα ότι αυτά που γράφω είναι τόσο μα τόσο ξεκάρφωτα που λέω να τώρα θα το γράψει κάποιος πόσο out είμαι!!!
ΥΓ3 Αυτό με τα ελληνικά που αρχαιοφαίρνουν δεν ξέρω πως μου βγήκε......