φοβαμαι...
Printable View
φοβαμαι...
boooooo μην φοβάσαι... παρτο αλλιως... σκεψου ότι ολοι θα πεθανουμε μια μερα.. τι σημερα τι αυριο τι σε 40 χρονια γεροι μεσα στα κατουρα μας
δε φοβαμαι μη με σκοτωσουν
αν ηταν θα το ειχαν κανει χρονια τωρα
φοβαμαι να μιλησω σε ανθρωπο, να βγω εξω, να με βλεπουν
το βραδυ θα γυρισει και η μανα μου σπιτι και δε εξρω τι να κανω
εχεις σκεφθει ποτε οτι ειμαστε ενα μεγαλο καφενειο και το κουτσομπολιο κινεται με την ταχυτητα του φωτος ;
ετσι δινεις στοχο και οι αλλοι για αυτο σε κοιτανε κλπ.
επισης κατι λιγο παραξενο να εχεις πανω σου θα σε κοιτανε ολοι σαν παραξενοι.
για αυτο γραψτους και μη φοβασαι...
δε με κουτσομπολευουν.με παρακολουθουνε.και τα αναφερουν στον αρχηγο τους.αυτος τος βαζει.οτι λεω σε οποιον το λεω.που περπαταω.τι κανω.πως αντιδρω σε οτιδηποτε.τωρα φορανε και γυαλια ηλιου και δε μπορω να τους βλεπω αμα με παρακολουθουν.αλλα οπου και να παω βρισκω καποιον.σε οποιον δρομο και να παω ειναι μπροστα μου.απελπισια.σε λιγο ερχεται και η μανα μου ας την πουμε σπιτι και δε ξερω τι να κανω
o αρχηγος τους ποιος ειναι??
δε μπορω να ξερω ποιος ειναι γιατι κρυβεται να μην τον ανακαλυψουμε καποιοι σαν εμενα που καταλαβαινουμε τη συνομωσια του.αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πολυ ισχυρος ανθρωπος για να κανει ολο αυτο και να ελεγχει τοσο κοσμο
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αν είναι αντρασ η γυναίκα όλα τα άλλα τα κατάλαβα
καταρχην ηρεμησε και μην εισαι στην παγιδα να ενεργοποιεις το ερπετικο μερος του εγκεφαλου σου, δηλαδη να σκεφτεσαι μαχη ή φυγη.
χαλαρωσε και επικεντρωσου στα συναισθηματα και τη λογικη σου.
maus δε ξερω πως γινεται αυτο.ολα λογικα μου φαινονται αλλα κατι γινεται.κατι δεν παει καλα
βγηκα εξω για μαθημα πριν εξω ηταν φρικτα.η καρδια κοντευε να σπασει απο το αγχος της παρακολουθησης
και το απογευμα εχω παλι εξω μαθημα...
τα ζαναξ με κοιμιζουν
Οταν ημουν σε επεισοδιο ημουν μονιμος σε κατασταση μαχης η φυγης