Ποιος ειναι ο-η αγαπημενος σας ηθοποιος ? εμενα ο Αλ Πατσινο, λες και γενηθηκε για ναναι ηθοποιος ......και ο Κυανου Ριβς , επειδη ειναι καλοπαιδι και σεμνος ....
Printable View
Ποιος ειναι ο-η αγαπημενος σας ηθοποιος ? εμενα ο Αλ Πατσινο, λες και γενηθηκε για ναναι ηθοποιος ......και ο Κυανου Ριβς , επειδη ειναι καλοπαιδι και σεμνος ....
Ο Al Patsino κι εμένα μ' αρέσει πολύ, επίσης μου αρέσουν ο Robert De Niro κι ο Javier Bardem...
Αυτοί μου έρχονται τώρα στο μυαλό...
Α και η Meryl Streep και Barbara Streisand, ένα ένα τα θυμάμαι, αν θυμηθώ κι άλλους μετά θα τους συμπληρώσω...
Α, αυτοι μαρεσουν κι μενα ........εχεις καλο γουστο ! αλλα ο Κυανου εχει χααρισει απο την τελευται του ταινια , απο τα 130 εκ. τα 80 εκ. στοι συνεργειο του ......σπανιοτατο αυτο .....πολυ εκτιμω την σεμνοτητα ........τον εχω δει να κυκολοφορει στο subway ( σπανιο αυτο ) με διαθεση να φωτογραφηθει με οποιον του το ζητησει !!
Ο Keanu Reeves μου άρεσε πολύ σ' αυτή την ταινία, την έχεις δει;
https://www.youtube.com/watch?v=kf2dE6BBYFE
Πάντως εξακολουθούν να βγαίνουν και καλές ταινίες, μην τις απορρίπτεις χωρίς να τους δώσεις ευκαιρία...
Έχεις πάει στην Αμερική;
Συμφωνω για τον συγκεκριμενο ηθοποιο απολυτως .........αλλα πιστευω οτι υπαρχουν γυναικεις ταινιες και αντρικες , δλδ εμενα δεν μαρεσει η Μερυλ Στρηπ,ουτε η Μπαρμπαρα Στρειζαντ .......αλλα μαρεσει ο εξολοθρευτης 1-2-3 , που δεν αρεσει στις γυναικες ......μην πω για τα αριστουργηματα του Αλ Πατσινο, αλλα ειχε καλο σκηνοθετη, που δεν υπαρχουν πια τοσο καλοι .....οπως ο Κοππολα ......ελα ομως που μαρεσει η Κειτ Μπλανσετ, και σαν γυναικα ......
αμα ειχατε ζησει τον παλιο κινηματογραφο, των 80s και ακομη και των 70s , με τα περιφημα σαγονια του καρχαρια , Νο 1 , Σπιλμπεργκ , απο τοτε φοβομασταν να μπουμε στην θαλασσα !! πιστευω ( δεν ειμαι βεβαιος ) οτι θα ειχατε αλλα κριτηρια .......εκανα καταδυσεις τοτε , και κουβαλαγα μαζι μου ψαροντουφεκο με εκρηκτικη κεφαλη , αν και δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα .....αλλα αρχισε τοτε η φρενιτιδα εναντιον των καρχαριων , που δεν τρωνε ανθρωπους , ουτε επιτιθενται σε σκαφη .....