ενταξει συντονιστρια ναταλια περιμενω ποτε θα αρχισουμε το καινουργιο σεναριο :p
Printable View
Μην αγχεσαι και μην αναστατωνεσαι...ειπαμε σε καταννοω...ειναι φυσιολογικο να μη μπορεις να κρατηθεις, στο βγαζουμε οι ρουφιανες χαχαχα
Απλα για αυτον ακριβως το λογο θα προβλεψουμε φτιαχνοντας το νεο πλαισιο συγγραφης ολα οσα χρειαζονται για να σε βοηθησουμε να το ελεγχεις :P
χαχαχα πολυ σοβαρα πηρες τον ρολο τις συντονιστριας .Ενταξει εγω αμα δεν εχω ελευθερη σκεψη και συγγραφει στο εργο δεν θα συμμετεχω,συγνωμη που σας το λεω ,αλλα ενας μεγαλος σεναριογραφος σαν και εμενα πρεπει να εχει το ελευθερο να βαζει τις προσωπικες τ πινελιες :P
Κοιτα....η ελευθερια σκεψης και εκφρασης ειναι ιερη, δεν θα λογοκρινουμε κανεναν...απλα θα βαλουμε μερικες οδηγιες ωστε να λειτουργησει το πραγμα πιο ευρυθμα...και καταβαθος το ξερεις οτι θελεις να παρεις μερος οπως και να εχει :P
Στο κατω κατω αν θελεις να γραφεις τα δικα σου για το ποσο γαματος εισαι μπορεις να το κανεις σε ολοδικες σου ιστοριες...γραφε εκτος απο τις ομαδικες ιστοριες στις οποιες πρεπει μα ακολουθεις τους κανονες και ολοδικες σου και δημοσιευε τες αν θελεις εδω...βασικα κι αυτο ειναι μια καλη ιδεα, φλασια...μπορει καποια μελη να γραφουν δικα τους πραγματα και να τα μοιραζονται, εγω ηδη εχω πολλα αλλα δεν ειναι ιστοριες, ειναι μαλακιες χαχα αλλα δεν μπορει ολο και καποιος θα υπαρχει που θελει να τα μοιραστει... :)