Anxious,δεν είναι ανάγκη να γίνεις χήρα.
Είμαι εδώ.:p
Printable View
ε μα ετσι οπως το πας..αντε προσεχε κει περα! χαμενε ε χαμενε!
το στομαχι ειναι κατι σοβαρο κ δεν παιζουμε..κανε off απο το ποτο!!!!
καρδουλες εδω δεν μπαινουν....εδω παλι καλα μας αφηνουν να μιλησουμε δε λες??χοχοχοχοχ που μου θες κ καρδουλες.....
αυριο γιορταζουμε κ θελω να μου κανεις το πιο ακριβο δωρο!!!!!
ΕΠΙΣΗς να πω στον χριστοφορο που λεει οτι ενω παιρνει το φαρμακο δεν γινεται καλα, χριστοφορε σου ειπε ο γοατρος να αυξησεις! με την αυξηση θα δεις διαφορα..αυτη η δοσολογια δεν αρκει προφανως για να λεει γιατρουλης ετσι.
Τλπ μωρε θα δω τι θα κανω στν χειροτερη θα παω να πεσω απο κανα γκρεμο να υσηχασω hahaha πλακα κανω φυσικα...αντε μην πριζω να σ αφησω να χαρεις k τον ερωτα σου μερες που ειναι.. ; )
οχι ρε!! πλακα κανουμε με νικ!! σου χαλασαμε κ το θεμα!!!
ρε συ εγω πιστευω οτι πραγματικα κανε κ αυτη τη δοκιμη με την αυξηση κ δες πως θα παει..τωρα το αυξησες?σε τι φαση εισαι??
Ναι βρε το ξερω σε πειραζω..οχι ειμαι στo ενα συμπαλτα και ενα αντιψυχωτικο καθε βραδυ..λες να το αυξησω να δω πως θα παει να κανω υπομονη κανα μηνα ακομα να δω πως θα ειμαι διπλη δοση κ μετα να το κοψω...?
Η βλακεια ειναι οτι εχω και πολλες ιδεοληψιες και φοβιες κ με λεει ο γιατρος αυτες κανενα φαρμακο.δν μπορει να στις βγαλει μονο μονος σου θα βρεις τον τροπο...επισης ψυχοθεραπεια δν παιζει γτ δν εχω φραγκο..ακυρο απο θεσσαλονικη εισαι?
καταρχην ακομα κανεις του κεφαλιου σου..δεν εχεις κανει ακομα την αυξηση δλδ..
επισης αυτο με την ιδψ μου το χει πει κ ο δικος μου ψυχιατρος, οτι δεν περνανε με αντικαταθλιπτικο κ φαρμακο παρα μονο με ψυχοθεραπεια..αληθευει..
το φαρμακο απλα τις κανει πιο ηπιες...δλδ τις σκεφτεσαι κ δεν φρικαρεις απο το στρες..νομιζω πως εισαι χαος παντως κ αν κοψεις φαρμακο θα γινει χειροτερο..
ειμαι απο Αθηνα...στην θεσσαλονικη παει ενας φιλος σε κεντρο ψυχ υγειας κ δεν πληρωνει τιποτα! κανει ψυχοθεραπεια φουλ..γιατι δεν πας κ εσυ?
Που ειναι ακριβως μπορεις να μ πεις αν εχεις κανα τηλ τους στειλε μου inbox για να μην φας κανα ban...μεχρι τωρα μονο σε ιδιωτικους πηγαινω δεν ξερω τι παιζει απο δημοσιο αν κ εχω ασφαλιση και βιβλιαριο ικα
κακως δεν εχιες παει ηδη..εχει κ ψυχιατρους εκει.
δεν ξερω που μενεις ακριβως.θα βαλεις στο google κεντρο ψυχ υγειας κ την περιοχη σου κ θα δεις ποιο ειναι το κοντινο κ θα παρεις τηλ για ραντεβου.
ο φιλος μου επειδη ειχε αυτοκτονικους ιδεασμους τον εβλεπαν καθε βραδι στις 8. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ! ΔΩΡΕΑΝ! το πιστευεις??
Αντε αμα ειναι ετσι οπως τα λες θα παω κ εγω..αλλα να δινω καθε βδομαδα 50 ε δν εχω..εγω μενω εξω απο τν θεσσαλονικη και ξερω οτι μονο στν σταυρουπολη εχει ψυχιατρικη κλινικη αλλα ειναι για σοβαρα περιστατικα και δν ηθελα να παω..εδω στν περιοχη μ εχει κανα 2 3 οικοτροφια οπου εχει παππουδες και αλλα ατομα αλλα με σοβαρες παθησεις δλδ φενονται οτι δν ειναι καλα..αυτα εννοεις κεντρα ψυχικης υγειας?
ρε συ βαλε κεντρο ψυχ υγειας στο google κ βαλε την κοντινη σου περιοχη πχ κεντρο ψυχ υγειας Ευοσμου...κ δες που εχει κ παρε τηλ κ κλεισε ραντεβου.
δεν ειναι τιποτα..σαν εξωτερικα ιατρεια ειναι,δεν ειναι κλινικη κ εχουν μεσα ψυχιατρους και ψυχοθεραπευτες.παρε παρε.
πως ειστε σημερα?
εγω εχτες πηρα μισο ζαναξ γιατι ειχα μια διαφωνια με τον συντροφο μου κ ελπιζω να λυθει...δεν μπορουσα να κοιμηθω , σκεφτομουν σκεφτομουν...κ σκατουλες..τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη.