Originally Posted by
agnostosgnostos
Ωραία, η απορία μου είναι η εξής. Σε ποίο μαγικό μέρος ζείτε που βλέπετε καθημερινά κόσμο και ειδικότερα άνδρες να έχουν "θέμα" εμφάνισης και παρόλα αυτά αν βρίσκουν συντρόφους έστω και βραχυπρόθεσμα; Στα 32(33 εδώ και λίγες μέρες) χρόνια της ζωής μου και σε όλους τους κοινωνικούς κύκλους μου δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων στις οποίες εμπλέκεται οικονομική η κάποιου άλλου είδους εξάρτηση, πολλές φορές ακόμα χειρότερη. Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα, φίλη ή μη, που να μην έχει υψηλά και απόλυτα κριτήρια ομορφιάς άσχετα με το πόσο καιρό είναι μόνη της και το αν επιθυμεί διακαώς σύντροφο. Ξέρω πολλές που να ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά βλέποντας τις πράξεις τους αυτό ποτέ δεν ισχύει πραγματικά. Παραπονιούνται πως δεν βρίσκουν άνδρα, όμως συνήθως εννοούν ως άνδρα τον ωραίο άνδρα και αρνούνται να κάνουν έκπτωση στα στάνταρ τους σε οποιαδήποτε περίπτωση. Από την άλλη έχω φίλους που έχουν διάφορα θέματα( εξαρτήσεις από ουσίες, άσχημη συμπεριφορά, ψυχολογικά προβλήματα, είναι άεργοι σε προχωρημένοι ηλικία κλπ) οι οποίοι καθαρά και μόνο λόγω εμφάνισης προσελκύουν συνεχώς συντρόφους χωρίς να κάνουν τίποτα, ούτε καν την πρώτη κίνηση. Αντίθετα άτομα με συγκροτημένη ζωή και χαρακτήρα είναι χρόνια μόνοι τους λόγω εμφάνισης και οι γυναίκες δεν τους ρίχνουν ούτε ματιά. Παρατήρησα και σε διάφορα θέματα του forum το ίδιο μοτίβο, οπότε σίγουρα δεν είμαι ο μόνος, ίσως απλά είμαι ο μόνος με ακόμα κάπως συγκροτημένη σκέψη και που δεν έχω παραδοθεί.