ευχαριστω!!
οκ τοτε παρεα και εγω..ξανα αλλα με τις συμβουλες σας σε οποιοδηποτε
λαθος μετρησης των ποντων!!οκ??
Printable View
ευχαριστω!!
οκ τοτε παρεα και εγω..ξανα αλλα με τις συμβουλες σας σε οποιοδηποτε
λαθος μετρησης των ποντων!!οκ??
4) Συνιστάται να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικών προιόντων την ημέρα (3 για τους έφηβους και τις γυναίκες άνω των 55 ετών)
amalia
ρωτω εγω τωρα
α) αν τρωω αμυγδαλα ή μπροκολο δεν αναπληρωνω το ασβεστιο??
β) το τυρι τοφου το νηστισημο (σογιας)ποσους ποντους εχει??
NAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.Quote:
Originally posted by layza
4) Συνιστάται να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικών προιόντων την ημέρα (3 για τους έφηβους και τις γυναίκες άνω των 55 ετών)
amalia
ρωτω εγω τωρα
α) αν τρωω αμυγδαλα ή μπροκολο δεν αναπληρωνω το ασβεστιο??
β) το τυρι τοφου το νηστισημο (σογιας)ποσους ποντους εχει??
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΥΖΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΓΙΟΤΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ WW ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΩ 1 ΠΟΝΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ MIA ΦΕΤΑ LIGHT GOUDA.
AN ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ /100ΓΡ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ / 100ΓΡ ΤΟΥ ΤΟΦΟΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.
σ'ευχαριστω πολυ! καλη δυναμη και κουραγιο σε ολες-ους μας!
εχω 22 ποντους οποτε λεμε
1 φετα μαυρο ψωμι 2
1φετα σογιοτυρι 1
μηλο το παιρνουμε ήοχι?
μοσχαρακι λεμονατο με λιγο πιλαφι 15
σαλατα 2 το λαδι
20
Γεια σε ολους. Αποφάσισα έπειτα από αρκετη σκέψη να αρχίσω αυριο ww. Εχω μια τελευταια ερώτηση. Σε αυτήν τη λίστα με τους πόντους που έχετε ετοιμάσει στις μερίδες φαγητών είναι υπολογισμένο και το λαδι; π.χ. εκεί που λέει ?κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες, μια μεριδα 9 πόντοι?, συμπεριλαμβάνει και το λάδι της μερίδας ή πρέπει να το μετρήσω χώρια;
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα καταφέρω (εννοώ να μην κουραστω και τα παρατησω) γιατι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
LAYZA, OXI ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΚΛΠ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 2 ΕΩΣ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ 1 ΠΟΝΤΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΧΥΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΡΟΥΤΑ.
ΜΑΡΩ,
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΟΥ
ΕΣΤΩ
1) 400ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΤΟΙ=8
2) 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΛΑΔΙ =4
3) 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ =0
4) 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ =0
5) 1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ =0
6) 3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ =0
7) 2 ΚΑΡΟΤΑ =0
8) 1 ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ =0
9) 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ =0
10) ΛΙΓΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ =0
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ = 12
ΣΕ ΓΟΥΩΚ Ή ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ" ΕΛΑΦΡΩΣ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ, ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2 "ΠΛΟΥΣΙΕΣ" ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΞΙΑΣ ΜΟΛΙΣ 12 ΠΟΝΤΩΝ Ή 6 ΠΟΝΤΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ.
ΑΝ ΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ 4 ΚΣ ΡΥΖΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΕΥΓΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 8 ΜΟΛΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
μμμ τελεια συνταγη ακουγεται και με λιγες θερμιδες!!!!
θα την τιμησω συντομα :p
Ναι οντως η συνταγη ακουγεται υπεροχη! Σε ευχαριστω!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ?
ΜΑΡΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΥς ΠΟΝΤΟΥς ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΛΑΔΙ .
Η απώλεια συνεχίζεται.
Αυτήν την εβδομάδα έχασα 200 γραμμάρια και κατέβηκα από τα 83,9 στα 83,7.
Συνολικά από τις 13 Μαίου που άρχισε η εφαρμογή του προγράμματος έχασα 19,3 κιλά και το ΒΜΙ μου κατέβηκε από το 31,8 στο 25,8.
Συνεχίζουμε... :)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW.ΕΧΑΣΑ 1,5 ΚG,ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
125ΚG ΑΡΧΙΣΑ 5/11.08
123.5ΚG 13/11/08
ΣΤΟΧΟΣ :65ΚG :)),:))
Μπράβο, συνέχισε έτσι!!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ
ΜΠΡΑΒΟ Ρ-Κ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ,
Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΛΙΣ 1,5 ΚΙΛΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ ΛΙΠΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
το τσιπουρο ποσες θερμιδες εχει?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,Quote:
Originally posted by zwhtsa
το τσιπουρο ποσες θερμιδες εχει?
ΑΡΧΙΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΖΟ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ,
ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΒΟΤΚΑ 1,5 ΠΟΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.