Μ'αρέσεις dreamOn, μ'αρέσεις!!!! Mαζί σου και'γω.
Printable View
Quote:
Originally posted by klm
Κι εμενα μ αρεσεις ιπταμενη ολλανδεζα!
Μόνο μην ρωτησεις πόσα κιλα ειμαι! Οχι βεβαια γιατι ντρεπομαι για το τριψηφιο νουμερο αλλά σε βλεπω με χαρτι και μολυβι να υπολογιζεις κατω απο το τραπεζι τους αντρες του βιου και της πολιτειας μου, χα χα χα (αστειευομαι βεβαιως)
LOL "το καλάμι το άφησα στην εξώπορτα" δεν παίζεσαι κοπελα μου, πολύ μ αρεσει ο τρόπος σκέψης κ έκφρασης σου!! Μα αυτό λέω και εγώ, όταν με πιέζουν για κάτι κανω το αντιθετο, γιατι πήρες 1 κιλο???? θα πάρω άλλα 2. Βλαμένη σου λέω, θέλω να με αποδέχονται όπως είμαι αλλά δυστυχώς..ή έμπλεξα με λάθος ανθρώπους ή δεν έχω "μεγαλα @@" (τρόπος του λέγειν :P)να τους γράψω. Και εγώ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ..να είμαι όπως πριν, και να μην με ξανα επηρεάσει η απόρριψη κανενος. Τι να πω και εγώ όμως μ όλους αυτούς που μπλεξα, ακόμα και ο κολλητός μου, θεωρεί πως ναι "έχω παραπάνω κιλά" και πρέπει να τα χάσω λες και δεν το ξέρω :P Μπράβο για τις απόψεις και τη φιλοσοφία σου, μου δίνεις δύναμη.
Ε όχι και ιπτάμενη Ολλανδέζα!! Μια μικρή, τρυφερή και τριανταφυλλένια πριγκίπισσα είμαι. Η πριγκίπισσα της καρδιάς της Ναντίν!!!Quote:
Originally posted by dreamOn
Κι εμενα μ αρεσεις ιπταμενη ολλανδεζα!
Μην νομιζεις οτι εγω δεν εχω φαει την απορριψη της αρκουδας! Δεν τα λεω απο θεση υπεροχής ολα αυτα.
Η ιδια μου η μανα μια φορά πηγε να μου παρει μετρα για να μου ραψει ενα φουστάνι και εκανε ενα θεατρινισμο του στυλ δεν μπορει να με αγκαλιασει με τα δυο χερια της και τη μεζουρα και αναφωνησε: α πα πα πα πα! δεν ηθελα να εχω ενα παιδι ντουλαπα! Ακουσον ακουσον!! Και μετα με ειχε ψοφησει στο τσιμπημα με τις καρφιτσες και της λεω αν εκανες προβα σε αλλη ετσι θα την καρφωνες κυρία μαμά;
Ηρθε η μερα ομως που εγινα σαν κι αυτη και λεπτοτερη, και δεν ειχα ρουχα να βαλω - και τα εσωρουχα έπλεαν πανω μου. Και ξαφνικα ηταν Πασχα και εφτιαχνα βαλιστα για να την κανω. Και τότε λεει η αδερφη μου, ρε μανα, δεν της δινεις το σακακι σου; Και λεει η μανα: σιγα μην της κανει! Αλλά το εφερε απο τη ντουλαπα, με τη σιγουρια οτι δεν. Και μου μπαινει και μου ειναι και ανετο! Μαραθηκε η μανα. Κοιτα να το κανεις κωλοπανο στη βαλιτσα σου το σακακι μου! Και νιαρ νιαρ νιαρ και στο τελος άι σιχτίρ κι εσυ και η ντουλαπα και το σακακι σου. Τι θελω να πω; Δεν τελειωνουν ποτέ οι ιστορίες καθημερινης τρελας. Αστους να λενε. Και ενιοτε να (κ)λαινε! Εσυ δουλεια σου. Και όταν εσυ θα ειναι ενταξει, όστις θελει....
Στην παχυσαρκία,υπάρχει αλήθεια μείωση της libido,ή είναι μύθος;
Θεωρώ πως όταν παχαίνουμε,δεν είναι τόσο οργανικό το θέμα,όσο ψυχολογικό το να βλέπουμε το δείκτη της επιθυμίας μας να κατεβαίνει πιο χαμηλά.
Ωστόσο,γνωρίζω υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που,ακριβώς γιατί έχουν αποδεχτεί την εικόνα τους,το σαρκίο τους,δεν το πυροβολούν και δεν το καταδικάζουν,διατηρούν τη φλόγα και τη διάθεση και τη σεξουαλική επιθυμία ισχυρή.
Καταλαβαίνω πως οι σωματικές αντοχές είναι λιγότερες,όταν το σώμα κουβαλάει περισσότερα κιλά(ή αισθητά λιγότερα παρεπιμπτόντως),αλλά ωστόσο δεν καταργείται η libido,απλά επηρεάζεται.
Sabe για να σου απαντήσω εγώ πρώτη, από προσωπική άποψη τώρα με αυτά τα παραπάνω κιλά μου, έχει μεγάλη διαφορά η libido μου από πριν που ημουν στα κιλά μου.
Βέβαια έχουν μεσολαβήσει και 2 παιδιά (γιατί είναι κι αυτό αντιαφροδισιακό, δεν είμαστε όπως πριν ελεύθεροι και το σεξ περιορίζεται στην κρεβατοκάμαρα κι αυτό μόνο βραδινές ώρες που τα παιδιά κοιμούνται και τότε προστίθεται και η κούραση της ημέρας) οπότε δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν ήμουν στα κιλά μου και με παιδιά.
Πάντως με 17 κιλά παραπάνω αυτή τη στιγμή δεν νιώθω τόσο άνετα να λικνιστώ, να προκαλέσω, να φορέσω ζαρτιέρες και σέξυ εσώρουχα, οπότε κόψε το ένα, περιόρισε το άλλο, ε πιάνει πάτο και η Libido.
Θα σου πω την δικη μου γνωμη.
Η παχυσαρκια στις γυναικες εχει να κανει με τις ορμονες μας, ακομα και αν δεν ξεκινησε απο ορμονικη διαταραχη. Και φουλ στα οιστογονανα να γινεις (το λιπος τα αυξανει κατακορυφα) και πολυκυστικες ωοθηκες με φουλ ανδρογονα να εχεις, απο ορμονικης αποψης το λαβαρο λογικα θα επρεπε να ειναι ψηλά. Αν, για ορμονικους και παλι σου λεω εγω λογους χτυπησεις μια καταθλιψη, τότε για ποια libido μιλαμε....
Από την αλλη, αυτη καθαυτη η διαιτα (για καιρό, να εξηγουμαι) σε ριχνει. Ψυχολογικα μπορει να εισαι καλυτερα γιατι σου αρεσει αυτο που βλεπεις οτι σιγα σιγα πετυχαινεις αλλά υπαρχει και μια σωματικη κοπωση. Βεβαια δεν τιθεται θεμα για 5 και για 10 κιλα, ούτε και για 15! Στα πολλα κιλά ομως καποια στιγμη και μια περιοδο μπορει να "πηδηξεις" και άλλα πολλά χαριτωμενα να δεις - το σωμα γενικως κατεβαζει τους ρυθμους του! Ολοι λεμε "χανω" κιλά ;-) Μιλαμε για μια "απωλεια" - εχει σημασια αυτό.
Οπότε; Οταν ζεις σχετικα καλα, ούτε με γουρουνιές ή βουλιμικά επεισόδια, κλπ. ούτε με διαιτες πεινας που οι λεξεις "φρουτο" και "ελαιολαδο" και "μακαρόνια" ειναι αγνωστες, αν βεβαια δεν παιρνεις φαρμακα και βγαινεις και μια στο τοσο στον καθαρό αερα και τελος παντων εχεις "κατσει" σε ενα βαρος και αυτο το βαρος δεν σε πληγωνει θανασιμα, η σεξουαλικη διαθεση κινειται σε "φυσιολογικα" πλαισια είτε εισαι 60 κιλα ειτε 90.
Όταν μιλάμε για τη libido..μιλάμε για την επιθυμία να κανουμε σεξ, είμαι στα περισσότερα κιλά που ήμουν ποτέ, δεν θέλω να κάνω σεξ γιατί φοβάμαι το πως θα δείχνω, απο πάνω πλαγίως κλπ :P αλλά έχω πολυ ανεβασμένη libido.
dreamOn, εισαι ήρωας αν είχα τέτοια αντιμετώπιση απ την ίδια μου τη μάνα δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα..πιθανά θα την έπνιγα. Ευτυχώς με στηρίζει απεριόριστα.
Καλά για την απόρριψη ας μη μιλήσω, έχεις όλο το πακέτο και σου λείπει ένα..το "τελειο" σώμα και οι πιο πολλοί (άντρες) σ αντιμετωπίζουν λες και έχεις λέπρα. Είσαι αστέρι πραγματικά dreamOn και σ ευχαριστώ για την κατανόηση και τις συμβουλές σου
yoko τώρα υπερβάλεις! Είσαι μόνο 72 κιλά! Σιγά μην σε κοιτάνε σαν να έχεις λέπρα!!
Σήμερα το πρωί που οδηγούσα για την δουλειά μου μου έκανε καμάκι ένα πολύ ωραίο αγόρι (γύρω στα 30) και μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Και είμαι 84 κιλά!
Στο αυτοκίνητο λοιπόν εγώ σταματημένη σε φανάρι, πάνω σε χιλιάρα μηχανή αυτός.
Με ρωτάει: "θα ήθελα να πάμε για ένα ποτό, μην αρνηθείς"
Λέω: "Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο. ʼλλωστε είμαι και λίγο μεγαλύτερη σου...δεν νομίζεις?"
Και μου λέει το θεικό: "Πόσο μεγάλη είσαι πια? Γιατί εμένα μου φαίνεσαι γύρω στα 25"! Αγόρι μου να σε φιλήσω πήγα να πω αλλά αντ' αυτού λέω:
"Ναι αλλά είμαι και μανούλα, έχω δύο παιδάκια".
Εκεί να δείτε πως αλλάζουν όλα! Με κοίταξε τρυφερά και μου είπε: "Καλά τότε εντάξει!".
Αυτό να μου πεις ότι διώχνει τους άντρες (το ότι είσαι παντρεμένη όχι αλλά ότι έχεις παιδιά!!), όχι το ότι έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω!
Και σας το λέω γιατί μου έχει συμβεί κι άλλες φορές!
Πω πω πω..boost στην αυτοπεποίθηση μεγάλο, α ρε LIDA θεά :)!!!!
Οι πιο πολλοί λέω..αυτοί που αρέσουν σε μένα, γιατί αρνούμαι πεισματικά να χαμηλώσω τα standards μου. Οι πολύ ωραίοι +πολύ έξυπνοι κλπ. Τι να πω μπορεί να μαι και γκαντέμω :P
Και συ ρίξε και λίγο νερό στο κρασί σου!
Όχι στην εξυπνάδα (με τίποτα).
Αλλά στην ομορφιά? Ας μην έχει και φέτα τον κοιλιακό, τι πειράζει? Να έχει άλλα προσόντα... , να σε ανεβάζει, να σε φτιάχνει κι ας μην είναι και Ρουβάς!
Βλέπεις ότι φταις εσύ που είσαι από τις δύσκολες που πλένουν με Έσσεξ?
Ε ψιτ! Εγω δεν ειπα ποτέ οτι τα εφτιαχνα με μπάζα ή εστω, με "δευτερους".
Επειδη η φυση μου ειναι γυναικεια αλλα συναμα ειμαι και "κυνηγός", πάντα εγω επιλεγω. Εχω φαει πολύ υδατανθρακα (ελληνιστί χυλόπιτες - χα χα χα) διοτι εχω παρει πολλες πρωτοβουλίες - απλά μαθηματικα ειναι αυτά. Λαθη δεν κανει οποιος δεν κανει τιποτα. Ε και; Αρα λοιπον, ολοι ηταν ενας κι ενας!
Και εγω εχω πολλα ζητουμενα, και αν τα θες ολα απο ενα ανθρωπο δυσκολευεις τη ζωη σου - αυτο μαλιστα! Αν καποια στιγμη το ψαξεις βαθυτερα θα καταλαβεις οτι τα κιλα δεν ειναι αυτα που σε εφεραν κοντα σε καποιους ανθρωπους και σε απομακρυναν απο αλλους. ΠΑΝΤΑ υπηρχαν άλλες αιτίες! Τα κιλα ειναι ο ευκολος τροπος να σε πληγωσει ενας αξεστος και να μαστιγωνεις κι εσυ τον εαυτο σου. Διοτι ποναει πιο πολυ να σου πουνε καταμουτρα μανταμ εισαι ηλιθια, ξενερωτη, μωρόπιστη, φαντασμενη, μούχλα, κρύα, αποτυχημένη, βρωμαν οι μασχαλες σου ή δεν ξερω εγω τι αλλο, απο το ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι "φταινε" 10 κιλά ;-)
....χτες μεσα στο ασανσερ του νοσοκομειου που δουλευω...ημουν με εναν νεαρο γυρω στα 28 (κοιτα να δεις που εχω σουξε στα πιπινια!!!!!!!!)...
ενω ανεβαινε το ασανσερ ,κουνιοταν περιεργα και εκανε ενα θορυβο επισης...
γυρναει ''το προσωπο'' και μου λεει με πονηρο βλεμμα και γελιο...''λες να πεσει το ασανσερ?""
..του λεω '' μην φοβασαι ,σε νοσοκομειο εισαι ,θα σε φροντισουμε,δεν θα πεθανεις!''
μου λεει...''εσυ γιατρευεις πληγες?κλεινεις τραυματα??......'''
και απαντω.....(με επισης πονηρο γελιο και βλεμμα...)
''ολα! τα παντα!!!!!!!και χωρις ραμματα!!!!!''
...ανοιξε την πορτα το ασανσερ και εφυγα....(καθοτι και πολυ ερωτευμενη με τον φωτη μου!!!!!!!)
χαχαχαχιχιχιχχαχαχα
Ωραία ατάκα του έριξες Ξένια!