α μάλιστα.... μη με περασεις για χαζη αλλα πφφ???τι είναι??
κατα τα αλλα πως είσαι??? θα πάς διακοπες??
Printable View
α μάλιστα.... μη με περασεις για χαζη αλλα πφφ???τι είναι??
κατα τα αλλα πως είσαι??? θα πάς διακοπες??
ευγενια μου, ενα θεμα στο φορουμ ειναι!
διακοπες, χλωμο.. αλλα θα προσπαθησω τα σαββατοκυριακα να δραπετευω λιγο. για κανα μπανιο, ισως καμια κοντινη εκδρομουλα.. θα δειξει! εσυ?
εγω 17 αυγουστου εως 30 θα πάρω αδεια... αργω ακομα αλλα εχουμε εξοχικο στον μαραθια αιτωλοακαρνανιας διπλα απο θάλασσα και θα παμε με το συζυγο για ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.. απο κει και πέρα και εγω θα ξεκλεβω σβκ για κανα μπανακι.
σε καληνυχτω τωρα παω να πέσω γιατι αυριο εχει εγερτηριο 8 το πρωι και δεν θα σηκωνομαι με τιποτα... φιλακια πολλα!!
Μετά από ολιγοήμερη απουσία.. επιτέλους πίσω! Τί κάνετε όλες εδώ μαζεμένες και δεν έχετε πιάσει ακόμη γωνιακή ξαπλώστρα μακριά από ενοχλητικούς, περίεργους, αδιάκριτους και φασαρίες;; Χαίρομαι πολύ που σας ακούω γερές και δυνατές και ελπίζω έτσι να συνεχίσετε μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη άδεια! Εγώ επέστρεψα για 2 μέρες και μετά αναχωρώ και πάλι σε κοντινή παραλιακή περιοχή όπου έχω αφήσει την τσάντα μου πάνω στη γωνιακή ξαπλώστρα που λέγαμε.. όχι τίποτα.. μη μας τη φάει κανείς άλλος!! Ο καφές έχει άλλη γεύση στη σωστή ξαπλώστρα!
Ευγενία μου.. και το νετμπουκ είχα μαζί, και νετ καφέ έχω εντός εμβέλειας.. αλλά ήμουν τόσο απασχολημένη με την τεμπελιά μου αυτές τις μέρες.. που δεν ήθελα ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι να κουνήσω χωρίς να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου! Για να μπω δε στο αυτοκίνητο και να οδηγήσω μέχρι το νετ καφέ.. ήταν αδιανόητο!! Έκανα απεργία από αυτό το σπορ για 3 μέρες.. σκέτη αποτοξίνωση! Από δω και στο εξής όμως.. αν και θα είμαι για καιρό εκτός σπιτιού, ένα παρόν να μαθαίνω νέα σας και να σας λέω τα δικά μου θα το δίνω!
Ούτε διαιτολόγο είδα πάλι αυτή την εβδομάδα.. αλλά τώρα που πήραμε φόρα δεν μασάμε! Σημερινό ζύγισμα σε ζυγαριά της προκοπής έδειξε 83,5! Δεν αλλάζω τίκερ, δεν χαίρομαι ακόμη.. πρέπει να το δω κανά δυο φορές ακόμη για να το σιγουρέψω! Το ανέβα - κατέβα τη σκάλα 200 φορές τη μέρα τελικά κάτι κάνει φαίνεται!
Φιλιά πολλά κορίτσια με ή χωρίς κύστες.. καλή συνέχεια σε ότι ωραίο κάνετε σήμερα! :)
καλώς την πενούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ αυτη η τεμπελια....χαχα...... να μπαινεις βρε να μαθαινουμε νέα σου!! και να αλληλοεμψυχωνόμαστε......
συγνώμη είδα καλά???? 83.5 ?????????????? (οσο και να μη χαιρεσαι εσυ,μεχρι να το σιγουρέψεις, θα χαρω εγω για σενα) ουαου!!!!!!!!!!! γιούπι!!!!!!!!!! μπράβο !!!!!
αντε και στα δικά μας.....!!!!!!!!!!
φιλια!!!!!!!!!!
Ευγενία μου ανέβηκα τρις για να βεβαιωθώ πως δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου.. αλλά και τις τρεις φορές αυτό έδειξε! Τι να πω.. Ευχαριστώ πολύ που χαίρεσαι για μένα.. και είναι σίγουρο πως θα έρθουν και τα δικά σου! Δεν μασάμε λέμεεεε!!!! :)
δεν μασάμε οντως ( και πραγματικα και μεταφορικά) !!!!!!!!!!!!!!!!
χαχα
Επιθυμώ να δηλώσω πως αύριο που θα φύγω πάλι θα μου στέλνετε τη Νικολούλη.. ενώ σήμερα που κόβω βόλτες εδώ γύρω δεν έρχεται καμιά σας!! Καλάάάά!!! :)
ηρθα , ηρθα εσπευσα στο καλεσμα (μπηκα γιατι χαλαρωσα απο τη δουλεια και νααααα λεω δεν βλεπω καλα, ναι ναι εισαι n line!!!) δεν φανταζομαι να φυγεις απο τωρα, ε???? αχ. τυχερουλα αυριο θα εισαι σ'αυτη την ξαπλωστρα διπλα στην παραλια, την παραλια ζηλευω (την ξαπλωστρα συγχωρησε με οχι)......
Καλώς την Τέτα.. όχι δεν φεύγω από τώρα! Αύριο με το καλό και για άγνωστο αριθμό ημερών! Την ξαπλώστρα την έχω αγκαζε.. και όποιος δεν θέλει να βλέπει, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία!! :)
Τι θαυμα ηταν αυτο ..... τι συντηρηση και πρασινα αλογα εσυ εχεις χασει ολοκληρα 6 κιλα!!! μπραβο πεννυ μου.
εγω ξεκινησα να προσεχω απο σημερα... οχι ακριβως την διατροφη γιατι να σημερα μας εχει τραπεζι η θεια μου, το σ/κ θα παω στο σπιτι της κουμπαρας μου γιατι εχει γενεθλια η βαφτιστηρα μου .... θα με φιλοξενουνε οι ανθρωποι ντρεπομαι να τους πω, κανω διαιτα..... ομως θα προσεξω να κανω τα γευματα μου κανονικα και να να φαω οσ οτο δυνατον πραγματα πιο κοντα σε αυτα που λεει η διαιτα. αυτο με τα δυο κουταλακια ζαχαρη την ημερα πολυ με εχει βολεψει, βλεπεις πια τον πρωινο καφε (απο εκει που τον επινα σκετο) τον θελω μετριο .... εαν χρειαστει να πιω και 2ο δεν με νοιαζει τον πινω σκετο αλλα το πρωι τον θελω γλυκουλικο. το ευτυχες ειναι οτι αδιαθετησα (πριν 3 εβδομαδες και για 3 εβδοαμαδες κρατησε...) και ηρεμησα, ειχα απο τον μαρτιο..... βεβαι τωρα μια ψιλοαδυναμια την νιωθω, τιποτα προσοχη και σωστη διατροφη και θα συνελθουμε....πριμενω πως και πως τις διακοπες , μαλλον 3 πρωτες εβδομαδες Αυγουστου και σκεφτομαι παραλια, μπανιο χαλαρωσηηηηηη ,
Πολύ χαίρομαι που αδιαθέτησες και ηρέμησες.. αλλά 3 εβδομάδες;;;;; Να προσέχεις ακούς; Μήπως καμιά βιταμινούλα.. κανένα συμπλήρωμα να τονωθεί λίγο το σύστημα; Με τη διατροφή αρκεί να προσέχεις λίγο τα βασικά στις διακοπές, και όταν με το καλό γυρίσεις και χαλαρώσεις.. θα είναι πολύ ευκολότερα τα πράγματα. Μην ανησυχείς καθόλου! Τα δικά μου τα κιλά είναι εκτός συναγωνισμού! Τώρα πάψαμε να το λέμε πια συντήρηση.. το λέμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! :)
Σήμερα έγινε μια μικρή διόρθωση.. 83,8! Ήπια κι ένα ποτάκι χθες βράδι και ήταν και γλυκό.. αλλά μικρό το κακό! ʼξιζε την κάθε θερμίδα.. και το ποτό, και η παρέα και το μέρος!
..μπερδεμα απο το site εννοουσα να φυγεις απο τωρα , παραπληροφορησα..... αυριο αυριο που θα πας ,σ'αυτη την παραλια, κανε καμια βουτια και για εμας .... δεν ζηλευουμε δεν ζηλευουμε, αναμενουμε ποτε θα παμε κι εμεις για βουτες! αυτο με τα κουβαδακι κατι μου εκανε λες να παρω κι εγω τα δικα μου μαζι ;))
κοριτσια ΔΕΝ εχω κανει ουτε ενα μπανιο φετος ...... το περιμενω αυτο το σαββατο πως και πως! χθες , μιας και ξεκινησαν οι εκπτωσεις πηγα να παρω μαγιο (ολοσομο γιατι μονο μπικινι ειχα ... περσι -10 ημουν μην το ξεχναμε) το πηρα (ευτυχως 15 ευρω μονο) αλλα δεν βλεπω να το πολυφοραω ..... σαν "φασκιωμενη" αισθανομαι ...... μαλλον μπικινι και παλι μπικινακι μου καλο. τα διαλειματα μεταξυ των ποστ ειναι γιατι τρωω την σαλατα μου (χωριατικη) μιαμ μιαμ
προσεχω πεννουλα μου , προσεχω, το να παρω βιταμινες το σκεφτηκα κι εγω, αλλα ξερω πως το καλοκαιρι με την ζεστη δεν ειναι και οτι καλυτερο κι ετσι το αφησα...θα προσπαθησω να τρωω οσο πιο σωστα μπορω, να συνελθω , μην ανησυχεις κοριτσακι μου. Οσο για τις 3 εβδομαδες δεν ειναι κατι που συμβαινει πρωτη φορα , ειχε χρονια να μου συμβει (6) για την ακριβεια αλλα οι παραγοντες ηταν οι ιδιοι, συσορευμενη κουραση , κακη διατροφη , πολυ δουλεια αγχος και +++ πολλα κιλα. και παρολο που ειχα αρχισει να προσεχω την διατροφη μου απο τονΜαϊο, λογω δουλειας και αγχους δεεεεννννν. το μονο καλο ειναι οτι μαλλον Δεν θα εχω προβλημα με τις διακοπες αν και η αληθεια ειναι οτι ας αδιαθετω εγω κανονικα και ας χανω και τα μπανια, η υγεια πανω απ' ολα.
οσο για τα κιλα, ε, σε διακοπες εισαι χαλαλι , χαλαλι κι οσο για την βαρκα θα μου επιτρεψεις να την παραφρασω (τελειως ομως :P) την παροιμια ως "η βαρκα με το ονομα ελπιδα ατενιζοντας το αγνωστο βλεπει στο βαθος του οριζοντας την "ευχη" να πλησιαζει ολο και πιο κοντα!"