Quote:
Originally posted by *Katie
Πωλινα απλα εχω ανατριχιασει! Συμφωνω με την Χριστινα διοτι δεν υπαρχει πιο ψυχοφθορο να τραβας με θηλαστρο και να ταιζεις επειδη δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα. το εκανε η κουμπαρα μου για 7 ολοκληρους μηνες επειδη το παιδι ειχε παθει ικτερο και ακουσον ακουσον της ειχαν πει αν θηλασει το παιδι της θα αρρωστησει χειροτερα. Μεχρι να καταλαβει οτι αυτο που της ειπαν ειναι μλκ το παιδι ειχε χασει το ενστικτο του θηλασμου και αναγκαζονταν να το τραβαει με θηλαστρο καθε 3-4 ωρες και να το ταιζει με μπουκαλι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!
Βεβαια για να μην τρομαζω και την Μιτσο μας , εχω και φιλη που ακομη και καισαρικη που εκανε , κατεβασε τοσο γαλα απο την τριτη μερα που ταιζε το παιδι και μετα για να μην σκασει το στηθος της εβγαζε και καμια 100μλ απο το στηθος και το αποθηκευε. Υπαρχουν και οι τυχερες !
Τί λες????? Ο ίκτερος είναι κάτι που παθαίνουν το 90% των μωρών, και δεν είναι αρρώστια. Είναι η αντίδραση του οργανισμού όταν το μωρό από τα υγρά που είναι μαθημένο το δερματάκι του να είναι τόσους μήνες, ξαφνικά βγαίνει στον αέρα, και πάνω στην προσαρμογή του δέρματος στην αλλάγή αυτή κιτρινίζει. Υπάρχουν ειδικές λάμπες που βάζουν το μωρό, και το βάζεις και κοντά σε τζαμαρία και το κτυπάει ο ήλιος και είναι μια χαρά. Εμένα ο γιος μου ήταν για 12 μέρες στις λάμπες από τον ίκτερο, επειδή κιόλας την πρώτη βδομάδα δεν έτρωγε τίποτα, και αυτό δεν τον βοηθούσε.