χθες εφαγα
π-- μιση κουπα γαλα με 2 κσ δημητριακα
δεκ-1/2 ποτηρι χυμο ροδι χωρις ζαχαρη
μεσ-- 2κσ κριθαρακι, μια μπουκια κρεας
απ-- μισο κομματι σπιτικο κεικ
βρ-- το ιδιο με μεσημερι
Printable View
χθες εφαγα
π-- μιση κουπα γαλα με 2 κσ δημητριακα
δεκ-1/2 ποτηρι χυμο ροδι χωρις ζαχαρη
μεσ-- 2κσ κριθαρακι, μια μπουκια κρεας
απ-- μισο κομματι σπιτικο κεικ
βρ-- το ιδιο με μεσημερι
mitsokolo μπα δεν μπαίνω καν στον κόπο να θυμηθώ γιατί με εκνευρίζω :D
Χτες λοιπόν έπεσαν μαχόμενα:
Πρωί: 1 φρυγανιά με λίγο τυρί, λίγη ντομάτα.
Δεκατιανό: Στιμμένο χυμό ανάμικτο.
Μεσημέρι: 2 σαρδέλες με 1 πηρουνιά σαλάτα.
Απόγευμα: 1 φρυγανιά με 1 αυγό βραστό.
Βράδυ: Το ίδιο με το μεσημέρι.
σημερα εφαγα
π-- τοστ με τυρι
δεκ-- μιση μπανανα
μεσ--3 κσ κριθαρακι με 1/2 σουτζουκακι, μια μπουκια φετα
απ--3 ξηρους καρπους και 1φετα λογαδι τυρι
βρ-- 1 φρυγανια με 1 κσ κατικι,3 δαμασκηνα αποξηραμενα
χθες
π-- 1/3 κουλουρι με μυζηθρα
δεκ- 1 ροδακινο
μεσ-- μισο τοστ με τυρι
απ-- 1 αποξηραμενο δαμασκηνο και 3 αναλατους ξηρους καρπους
βρ-- 1/2 μικρη τορτιγια με κοτοπουλο και ψητα λαχανικα
Κατερίνα μου, μπορούσες από την αρχή να φας κάποια ποσότητα ψωμιού? Εμένα με δυσκολεύει το αλεύρι μάλλον αφού ούτε ψωμί ούτε πίτες από σουβλάκια ούτε άλλα τέτοιου είδους φαίνεται εφικτό να τα κατεβάσω..
α!!! καλά δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ψιλοξέχνα τα ψωμιά κλπ . εγώ μονο σε τόστ ψημένο καλά και το κουλούρι θεσ/νικη που είναι ξερό και φρυγανιά. ψωμί έχω να φάω από πριν την επέμβαση . πιτα από σουβλάκι μια μπουκιά. ακόμη και το ζυμωτο ψωμί της γιαγιάς μου που πεθαίνω δεν μπορώ να το φάω , απλά το μυρίζω τώρα. δεν ξέρω αργότερα τι γίνεται....
συνεχίζω και γράφω μόνη μου .....
χθες λοιπον έφαγα
πρωι και δεκ-- 2/3 μπαγκετα με τυρι+γαλοπουλα+ντοματα+για� �υρτι
μεσ-- 1/3 ντακο με ντοματα, 1κσ κατικι, και μια σταλια ελαιολαδο
απ--3 κγ παγωτο κρεμα και 2 αναλατους ξηρους καρπους
βρ-- 1/3 αρ. πιτα με κοτοπουλο ψητο ,μοτσαρελα,ντοματα,μαρουλι
Γιωτα μιας και λέγαμε για τα ψωμια, απο την μπαγκετα έβγαλα την ψυχα και έφαγα μονο την κόρα κουτσου κουτσου. Η αραβικη το βράδυ ήταν ψημενη.
λοιπόν άσχετο-σχετικό! τις πρώτες μέρες με τις μαλακές τροφές μπορούσα σχετικά άνετα να φάω μισό τοστ...τώρα μου κάθεται σαν τούβλο!επίσης ψωμί πια δεν μπορώ να φάω σχεδόν καθόλου,αλλά χτες έφτιαξα κέικ και διαπίστωσα πως μία φετούλα πάει πολύ εύκολα κάτω!υποθέτω επειδή είναι πιο μαλακό?πιο εύγεστο από το ψωμί?ποιος ξέρει
Ψωμί και μάλιστα ψύχα κατάφερα και έφαγα μόνο μετά το εξάμηνο. Το τσουρέκι το Πάσχα θυμάμαι, που είχαν περάσει 8 μήνες από την επέμβαση, με είχε δυσκολέψει αρκετά. Με το κέικ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, γιατί ήταν πιο μαλακό, θρυμματίζεται πιο εύκολα, γενικά δεν έχει αυτό το ινώδες της ψύχας. Πάντως, ακόμη και τώρα προτιμώ το φρυγανισμένο ψωμί από το ωμό, καθώς κινδυνεύω λιγότερο να το κατεβάσω αμάσητο.
για κλαμματα ειναι η φαση, δεν κατεβαινει τιποτα κατω :no: ευτηχως που περνω τα συμπληρωματα
πως παει μιτσοκολακι μου?δεν μπορεις να φας??
με τιποτα... εχω τσακωθει με το φαι κανονικα! εχω αγχωθει λιγο :shocked2:
η ζεστη μαλλον αγαπη..παιρνε βιταμινες τουλαχιστον και παλεψε το..με το γιατρο σου εχεις μιλησει?
μπα δεν την εχω ακουσει ακομα με τη ζεστη γιατι δε δουλευω κιολλας και ειμαι χαλαρη ουτε καν υδρωνω να φανταστεις κατα την διαρκεια της μερας, περνω αυτα που μου εδωσε ο γυναικολογος, σιδηρο-ασβεστιο-μαγνησιο , με τον χειρουργο εννοεις? οχι μονο με το γυναικολογο μου ειπε να μην ανυσηχω απλα να προσπαθω τουλαχιστον γαλα χυμους και πολυ νερο
τουλαχιστον οτι σου πει ο γιατρος σου αγαπη..το παιδι παιρνει αυτα που πρεπει..εσυ τουλαχιστον μην εχεις προβλημα...