Καλά να περάσετε ταξιδιάρικα πλάσματα και τα δύο!!
Printable View
Καλά να περάσετε ταξιδιάρικα πλάσματα και τα δύο!!
Α υποτιθεται οτι κανω μεταπτυχιακο:)
α, ωραία, άρα θα ξέρεις ότι εκεί υποτίθεται πως τρως κιόλας, με τις σαβούρες που έχουν σαν χώρα! χε χε. Νομίζω ότι κάτι τέτοιες χώρες είναι ιδανικές για δίαιτα...
οποτε θα κατσεις καμποσο καιρο εκει.... Lucky girl!!!!!
εγω θα παω μονο για 6 μερες...
Quote:
Originally posted by Danai20
Α υποτιθεται οτι κανω μεταπτυχιακο:)
είχα πάει μια φορά σε διαιτολόγο (στην πρώτη επίσκεψη έμεινα όμως γιατί μου την βίδωσε που χασμουριόταν συνέχεια και είχε μία φάτσα καραμπινάτης αγγαρείας) μου είπε για μια εβδομάδα να καταγράφω ακριβώς όσα έφαγα και ποιες ώρες-με ειλικρίνεια εννοείται-για να καταλάβει ακριβώς τί παίζει με μένα. με ρώτησε για τα πάντα-τί προτιμώ να τρώω, ωράριο εργασίας,συνήθειες,ιατρικά θέματα, όλα. ¨ωστε στη δεύτερη επίσκεψη να μου έδινε διαιτολόγιο.όσο για εξετάσεις, μου είπε με την πρώτη ευκαιρία που θα πήγαινα για αιματολογικές, να τις έδινα και σε κείνη. μου έκανε και λιπομέτρηση.Quote:
Originally posted by mtsek85
συνηθως διατροφη βγαινει απο ομαδες αιματος κλπ...? θελει εξετασεις?
Θα κάτσω Αγγλία 2-3 εβδομάδες, πρέπει να γυρίσω πάλι γιατι δουλευω εδώ. Η Γαλλία θα σου αρέσει είμαι σίγουρη! και ωραιοι άντρες...:)
bomo
χαχα, άκου χασμουριοταν. Καλά έκανες και δεν ξαναπήγες, αφού αυτό έλεγε το ένστικτο σου.
ναι ε...?
και θα παμε και κοριτσοπαρεααααα (5 κοπελες!!!)
χιχι!!!!
Quote:
Originally posted by Danai20
Θα κάτσω Αγγλία 2-3 εβδομάδες, πρέπει να γυρίσω πάλι γιατι δουλευω εδώ. Η Γαλλία θα σου αρέσει είμαι σίγουρη! και ωραιοι άντρες...:)
Κοίτα εγώ είμαι και λίγο ανοιχτομάτης τύπος (γκουχ γκουχ) οπότε είχα ενθουσιαστεί με το θέαμα.
Πολύ ωραία παιδιά και όλοι στυλάτοι και ωραίοι τύποι. Όχι σαν τους δικούς μας τους κάγκουρες...χιχι
τώρα που το σκέφτομαι εγώ έχω πέσει σε όλους τους άκυρους επιστήμονες-ο Θεός να τους κάνει....
και γω ψηφίζω Γάλλους με τα χίλια.. στην Αγγλία στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση να δεις άντρες ντυμένους σούπερμαν το απόγευμα να τριγυρνάνε στους δρόμους. Στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ να δεις άντρες ντυμένους σούπερμαν που να είναι και μεθυσμένοι και να αδειάζουν την ουροδόχο κύστη τους μπροστά σου....
σας αφήνω, καλό ταξίδι στους ταξιδιώτες, εις το επανιδείν σε όσους ξεμένουν;)
bomo
έται όπως τα λες.
Καλή συνέχεια!
σημερα πρωτεινες
1 αυγο βραστο
1 ποτηρι γαλα
1 φετα ζαμπον απαχο
1 σαλατα κοτοπουλο +λαχανο
2 φετες ζαμπον +1 ντοματα
αποψε μπριζολα + σαλατα
δεν ειναι παρα πολλα?
αντε βρε δαναη καλο ταξιιδι καλο μου!! εγω ειμαι εδω και 2 μερες στασιμη..και η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι για να προλαβαινει το σωμα μου τις αλλαγες!!εσυ αληθεια εχανες συνεχεα? γιατι 8 κιλα σε 3 βδομαδες ειναι πολυ
ποσα κιλα εισαι και ποσο θες να φτασεις εσυ κουκλιτσα?Quote:
Originally posted by Pelagia1000
Αχ καραμελιτσα πως σε καταλαβαινω. Εμεις που εχουμε πολλα κιλα να χασουμε ειναι το δυσκολοτερο
Ειμαι 105 κιλα με 1.65 υψος. Κορμαρα ατελειωτη... Αλλα ο αντρουλης με βρισκει θελκτικη. Ακομη τουλαχιστον