BADGIRL ΠΟΘ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?????? ακομα τραβαω τα βυζια μου εχουνε φτασει στην Ηγουμενιτσα!!!!!!!!!!!
αντε και εχω αγωνιαααααα
Printable View
BADGIRL ΠΟΘ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?????? ακομα τραβαω τα βυζια μου εχουνε φτασει στην Ηγουμενιτσα!!!!!!!!!!!
αντε και εχω αγωνιαααααα
mitsokolo μου συμφωνα με οσα διαβασα στο "τι σκεφτομαι τωρα" αν θυμαμαι καλα ,μαλλον ειναι εγγυος κ εριξε μαυρη πετρα πισω της
aggeloydaki μου καλα εισαι??? μα καλα ειναι σιγουρο????????? γαμωτο με εχει φαει η αγωνια! ουφ! εχω να μπω 2-3 μερες κατσε να ριξω τη ματια μου
badgirl δωσε κανα σημα ρε κοριτσι μουυυυυυυυυυυ ειμαστε 2-3 ατομα εδω μεσα που σε σκευτομαστε!
7 Απριλιου 2011 είχει γράψει αυτό σε ένα άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν όντως το εννοούσε..
Quote:
Originally posted by badgirl11
κ τωρα εμπαινα να σου γραψω οτι εκανα βουλιμικο χθες κ αφου δε με βοηθα η κατασταση εδω δε θα μπαινω κ θα τα λεμε απο τηλ ποτε ποτε.
Φιλια πολλα κουκλιτσα!
ΥΓ το βρηκα το βιβλιο του ζουμπανεα αλλα πιστευω κ αυτο συνετελεσε στο βουλιμικο, δε μπορω πιεση, παω ξανα μυαλοδιακοπες :P φιλια σε ολες!
μπα γαμωτο συξηλες μας αφησε??? :lol: :lol:
oποια κοπελα γνωριζει κατι ας μας πει, πραγματικα εχω αγωνια και τη σκευτομαι τοσες μερες!
Quote:
ηδη γιορταζει :D στην επεετειο μας με κοβω 1 μηνος με -8 κιλα (χωρις να το ξερει το πρωτο!)
Quote:
στοχος τα -10 στο πρωτο τριμηνο, τα πρωτα 3 εφυγαν σφαιρα, ελπιζω να συνεχιστει αυτο!
εγώ από αυτά τα δύο καταλαβαίνω πως μάλλον είναι έγγυος γιατί αλλιώς να μιλάει για τρίμηνα?Quote:
εγω καλα ειμαι, καλυτερα απο ποτε, πρεπει να ειμαι κ θα ειμαι δηλαδη...ειναι θεμα προτεραιοτητων και κινητρων...για το μωρο μας και το καλο μου!
mitsokolo Μου καλα είμαι κούκλα μου απολαμβάνω τον ανοιξιάτικο καιρό κ μαζεύω ήλιο :D
κοριτσαρες μου :crazy::saint: oui σε ολα :starhit: δεν εβρισκα το θεμα μας...καλες διακοπες σε οσες λειπουν! φιλια σε οσες μπαινουν οταν λειπω!
πωλινακι μου αυτο πηγαινε για αλλο πραγμα καμμια σχεση με εδω, καλη μαςκατηφορα!
ζωητσα εδα καπου αλλου που ρωτησες, κανω διατροφη απο το γιατρο μου, απλα ειμαι ενα ρομποτακι πλεον, οσα πρεπει κ ο,τι μου λενε...αποψε μακαροναδα :bigsmile:
βγαινω γιατι θα κολλησω παλι ενω εσεις λειπετε κ δεν πρεπει, δυστηχως δεν με βοηθα η κατασταση εδω σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το κακο που μου κανει οποτε... :love::love::love:
γεια σας κοριτσια!
δε φανηκε καμμια? μου λειψατε φιλια κ καλη συνεχεια στις διατροφες κ τις προσπαθειες, οσες εχουν αναποφασιστικοτητα κ προβλημα να αρχισουν (και το μωρο και την απωλεια κιλων) να μη σκανε γιατι μολις ερθει το μωρο ολα αλλαζουν κ γινονται σχεδον..αυτοματα!
Ειμαι κοντα στα 85 κιλα αλλα δεν τα δειχνει με τιποτε η ζυγαρια, σκεφτομαι να σταματησω να ζυγιζομαι κ μονο καθε 3 μερες στο διαιτολογο.
ευτυχως βρηκα νεο που ειναι πλεον μονιμα εδω, ειχα ενα θεμα με τον παλιο που ερχοταν μονο σαββατοκυριακα κ καιρου επιτρεποντος
Σας φιλω γλυκα γλυκα, να πω κι ενα δυσαρεστο, χασαμε τη μητερα του
ολα τα ασχημα παλι στην πιο σημαντικη στιγμη μου θα συμβουν
δεν ξερω τι στο διατανο κ απλα δε στερευει το ματι, εχω χαλια διαθεση κ μονο να κοιμαμαι 12ωρα θελω
δουλευω μονο βραδυ ευτυχως προσωρινα
αντε να δουμε! ελπιζω να βγει καλα η χρονια
βρε κακο κοριτσι τι κανεις? να σου πω επειδη ειμαι σταρατο ατομο θα ηθελα να παρεις θεση σε αυτα που λεγοντε για σενα, αυτο το μπερδεμα με τα νικ, δεν ξερω τι παιζει, do something.
με την εγκυμοσυνη τι εγινε? πηγες στο γιατρο? εκανες τεστ? χωριακη? ποσο εισαι?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑQuote:
Originally posted by eleni1201
Πολλά χαιρετίσματα στην εξαδέλφη!!!:spin:
eleni ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ενα λεπτο ρε κοριτσια αφηστε την να μας πει η ιδια τι συμβαινει , γιατι κ γω εχω μπερδευτει
εχω να μπω μερες και εχω χασει επισόδια μου φαίνεται...
BAD τι εγινε??? τι εχασα???? μωράκι στον δρομο???? λεγε μην μας αφήνεις σε αγωνια!!!!
οτι και να ναι καλα να ναι!!!!!