Εγώ πάντος αν είχα τέτιο σώμα θα ένιωθα θεά!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
είμαι με ρούχα γ αυτο το λες...Quote:
Originally posted by polinaki1983
στην τρίτη φώτο που μου έστειλες είσαι με μαγιώ!!!!Quote:
Originally posted by loukouloukou
Και επίσεις δεν κυκλοφοράς γυμνη, γυμνή σε βλέπει μόνο ο δικός σου ο οποίος σε επέλεξε κιόλας έτσι!!! αρα σουτ!
Ρε συ εισαι κουκλαρα.Στη φωτο φαινεσαι 70kg το πολυ.
οταν με επελεξε ο κακομοιρης ήμουν 15 χρονών και τώρα είμαι 29 χρονων γαιδούρα...μόνο στην εγκυμοσύνη πήρα 30 κιλά.....Quote:
στην τρίτη φώτο που μου έστειλες είσαι με μαγιώ!!!!Quote:
Και επίσεις δεν κυκλοφοράς γυμνη, γυμνή σε βλέπει μόνο ο δικός σου ο οποίος σε επέλεξε κιόλας έτσι!!! αρα σουτ!
Λουκουμάκι μου εγω στην εγκυμοσύνη είχα χάσει κιλά, είχα πέσει στα 100, αλλά μετά ξαναβρέθηκα στα ύψη!!!!
Πόσα παιδακια εχεις? Εγω 1 γιο 2 ετών και 4 μηνών!
που να είχα κάνει και photoshop! ΕΚΕΊ ΕΊΜΑΙ 79 ΚΑΙ ΤΏΡΑ 80...
[quote]Originally posted by loukouloukou
που να είχα κάνει και photoshop! ΕΚΕΊ ΕΊΜΑΙ 79 ΚΑΙ ΤΏΡΑ 80... [/quot
πάντως ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!!!!ο αγώνας είναι μεγάλος!!!ασχολιόμουν χρόνια με τον αθλητισμό (κολύμπι - μπάσκετ - βόλλευ), αλλά γνώρισα τον καλό μου και τα παράτησα...και μπαγιάτεψα!!!!η εγκυμοσύνη μ άφησε πολλές ραγάδες σαν κοψίματα στην κοιλιά και άπειρη μα άπειρη κυτταρίτιδα!!!!πφφφφφφφ
να σου ζήσουν όμορφη!!!!!!! εγώ ένα θηρίο 9 χρονών!!Δημήτρης με τα όλα του!Quote:
Λουκουμάκι μου εγω στην εγκυμοσύνη είχα χάσει κιλά, είχα πέσει στα 100, αλλά μετά ξαναβρέθηκα στα ύψη!!!!
Πόσα παιδακια εχεις? Εγω 1 γιο 2 ετών και 4 μηνών!
αν ηξερα να ανεβασω φωτο,θα με εβλεπες κ θα καταλαβαινες γιατι κανω διαιτα! με ολο το θαρρος,αλλα καποιο προβλημα νομιζω οτι εχεις.....
Εισαι με τα καλα σου ?????? ρε λουκουμακι,διαιτα????? εσυ????????
ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ .....!!!!!
χαχαχαχαχαχα τα πήρε το χριστινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σας καταλαβάινω όλες σας!!!!αλήθεια.και δεν το λέω κάπως..είμαι 80 κιλά..εσείς παλεύετε να νιώσετε καλά όπως και εγώ.΄.για μένα τα 80 είναι όπως για σας τα κιλά σας. ενώ ξέρετε οτι μπορείτε να πάτε πιο κάτω δεν το προσπαθείτε?ετσι και εγώ. πάντα είχα τη στάμπα της χοντρής. στο σχολείο, στο δρόμο παντού. άκουγα πάντα τους γύρω μ να μου λένε μην τρως άλλο σταμάτα. μεγάλος ρατσισμός! είμαι εδώ μέσα γ αυτο ακριβώς το λόγω!ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ! και το γνωστό σε όλες μας γιογιο.ακόμα και ο γιός μου προχτες μ ειπε: χοντρούλα μου θέλεις δίαιτα!!!!!!Quote:
Originally posted by christina gavraki
αν ηξερα να ανεβασω φωτο,θα με εβλεπες κ θα καταλαβαινες γιατι κανω διαιτα! με ολο το θαρρος,αλλα καποιο προβλημα νομιζω οτι εχεις.....
Εισαι με τα καλα σου ?????? ρε λουκουμακι,διαιτα????? εσυ????????
ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ .....!!!!!
Δηλαδή τώρα λουκουμάκι μου είναι σαν να μας λες, πως και εγώ πχ στα 85 που θέλω να πάω, πάλι θα ακούω ότι είμαι χοντρή??????????????? μπουααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααα
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
[σας καταλαβάινω όλες σας!!!!αλήθεια.και δεν το λέω κάπως..είμαι 80 κιλά..εσείς παλεύετε να νιώσετε καλά όπως και εγώ.΄.για μένα τα 80 είναι όπως για σας τα κιλά σας. ενώ ξέρετε οτι μπορείτε να πάτε πιο κάτω δεν το προσπαθείτε?ετσι και εγώ. πάντα είχα τη στάμπα της χοντρής. στο σχολείο, στο δρόμο παντού. άκουγα πάντα τους γύρω μ να μου λένε μην τρως άλλο σταμάτα. μεγάλος ρατσισμός! είμαι εδώ μέσα γ αυτο ακριβώς το λόγω!ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ! και το γνωστό σε όλες μας γιογιο.ακόμα και ο γιός μου προχτες μ ειπε: χοντρούλα μου θέλεις δίαιτα!!!!!!
σε αυτούς που σε ξέρουν δεν θα είσαι όχι..σε αυτούς που δεν σε ξέρουν, κωλύομαι να σ απαντήσω. εγώ το βίωσα και με ΄πείραζε. άλλοι είναι πιο χαλαροί..τι να πω..Quote:
Δηλαδή τώρα λουκουμάκι μου είναι σαν να μας λες, πως και εγώ πχ στα 85 που θέλω να πάω, πάλι θα ακούω ότι είμαι χοντρή??????????????? μπουααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααα