-
ʼντε,μιτσοκολο με το καλό το πρώτο σου ραντεβού!
Κράτα εντωμεταξύ σημειώσεις για όσα θέλεις να τον ρωτήσεις
γιατί εκεί μπορεί κάτι σημαντικό να το ξεχάσεις πάνω στην κουβέντα.
Ο γιατρός έχει μια προτυπωμένη λίστα εξετάσεων και σημειώνει ποιές
απ'όλες θέλει εσύ να κάνεις για να έχει μια προεγχειρητική εικόνα σου.
Πιστεύω ήδη έχεις μια καλή ιδέα από το δίκτυο για τις δυό επεμβάσεις.
Αν κατάλαβα καλά την πτύχωση την κάνει σε όσους επιμένουν πως τη θέλουν.
Θεωρεί αποτελεσματικότερη την sleeve ο ίδιος,αν και τα παιδιά με πτύχωση εδώ
πηγαίνουν εκπληκτικά καλά!Αλήθεια,ποιό είναι το επιπλέον βάρος,που σε ταλαιπωρεί;
Και τι θα πει αυτός ο γλωσσοδέτης,που έχεις για όνομα,μπισκοτάκι μου;(αυτό μου'ρχεται
εμένα πάντως στο μυαλό όποτε σε διαβάζω...).Περιμένουμε νέα από το ραντεβού!Φιλιά!
-
καλημερα NADINE μου , και σε ολα τα παιδια!! ειμαι 27 γυναικα υψος 1,67 και βαρος 135 το πιο πολυ το εχο απ τη μεση και κατω !! εχω εναν κομπο ρε παιδια απο χτες που εκλεισα το ραντεβου , στο στομαχι αλλο πραμα, κομπο αγωνιας και χαρας μαζι! τον πονο δεν τον φοβαμαι τον αντεχω ειμαι αναμεσα στις 2 αλλα γερνω προς την sleeve :P εννοειτε πως κανω και λιστα με σημειωσεις ειμαι απιστευτα ξεχασιαρα χαχα .. Εσυ τι εχεις κανει? και πως ηταν η εμπειρια σου? το ονομα μου σημενει στα Κερκυραικα (Κερκυραια ειμαι) μικρο ζωηρο παιδακι χαχαχα.. Την Τριτη πεταω για Αθηνα Τεταρτη ραντεβουυυυυυ ουφφ αυτα! περιμενω απαντησεις φιλια! :D
-
Μικρό ζωηρό παιχνιδάκι στα Κερκυραϊκά,που ωστόσο εγώ θα σε λέω μπισκότο στα Ναταλένια...
Για sleeve σε κόβω κι εγώ κι αν κρίνω από το δικό μου ραντεβού μαζί του,μάλλον κι εκείνος
να σε μανικώσει θα θελήσει.Εγώ είμαι 17 κιλά βαρύτερη σου,11 χρόνια μεγαλύτερη,έκανα δύο δακτυλίους
και σε ενάμισυ μήνα πάνω-κάτω,θα μου διαλύσει ο λεγάμενος τον αρραβώνα και θα με μανικώσει!
-Θα την κρεμάσω!- Μη Θανάση!Τι πας να κάνεις! -ʼσε με!Θα την κρεμάσω!...
Καλά να περάσεις στην Αθήνα!Δε φαντάζομαι να πας μόνο για το ραντεβού,θα σε μαλώσω!Φιλιάααααα
-
NADINE!! ΔΗΛΑΔΗ εχεις κλεισει ημερομηνια χειρουργιου??? πως νιωθεις? δυστηχως μονο για το ραντεβου θα παω ... λες να αργησω να μπω και εγω χειρουργειο? μμμ.. για πειτε μου βρε παιδια , μπισκοτο ε? χεχεεχεε οπως θες να με λες! :D
-
Καλή επιτυχία μικρό ζωηρό παιδάκι, όλα να σου έρθουν ρόδινα
όμορα και γλυκά!
Το 2010 θα είναι η χρονιά σου! :)
-
Καλημέρα,μπισκοτάκι μου!
Όχι,δεν έχω ακόμα ημερομηνία χειρουργείου,γιατί εδώ και δύο ήδη μήνες περιμένω την έγκριση του ταμείου μου.
Το δικό μου πρώτο ραντεβού μαζί του ήταν Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη(δε θυμάμαι ακριβώς),αλλά από λάθος της γραμματέας του
έχασα δύο μήνες από τη διαδικασία της έγκρισης(τώρα θα είχα αναρρώσει κιόλας!Τέλος πάντων).Υπολογίζω
και με βολεύει κάπως για τέλη Φλεβάρη.Ο γιατρός δεν έχει μεγάλο χρόνο αναμονής να σε αναλάβει.Τα ταμεία
καθυστερούν την υπόθεση μας.Η αλήθεια είναι πως κι εμείς,μπορεί ν'αργούμε να το αποφασίσουμε,αλλά μόλις το κάνουμε,
άντρα θέλουμε,τώρα τον εθέλουμε κι η αναμονή φαντάζει ατέρμονη!Εγώ έχει ένα χρόνο,που προβληματιζόμουν
χωρίς να καταλήγω και τώρα που το αποφάσισα,τώρα νιώθω πως χάνω πολύτιμο χρόνο,λες και οι 12 μήνες δεν είναι χρόνος!
Σημασία έχει πως όλα δρομολογούνται!Οι αποφάσεις λήφθηκαν και η πολυπόθητη αλλαγή επίκειται.Όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες!
Περιμένουμε εντυπώσεις και νέα από το πρώτο ραντεβού κι όσα άλλα απολαύσεις στην Αθήνα(να μην ξεχνιόμαστε!)Φιλιά!
-
Lily μου ευχαριστω παρα πολυ ευχομαι και σε σενα τα καλητερα!!! NADINE μου καλη καλημερα! και γω το ιδιο νιωθω πως θελω να χειρουργηθω αυριο κιολλας ! θα δουμε τι θα γινει και με τις εξετασεις και με τα ταμεια και λοιπα τουλαχιστον ειμαι πολυ αισιοδοξη, οσο για τις απολαυσεις της Αθηνας δυστηχως θα μεινω 2 μερες και αυτες σε γιατρους ( αλλεργιολογους-Κ.Σκρεκα) ανηπομονω να παω στο ραντεβου.. και κοριτσια το καλοκαιρι σας προσκαλω στην ΚΕΡΚΥΡΑ με τα μπικινακια σας!!!!! φιλια πολλα!!! :D
-
Yes!!! , ζωηρό μου παιδάκι, είσαι περιβόλι κούκλα μου, το κέφι σου είναι μεταδοτικό,
τόσο που παραλίγο να το πιστέψω οτι το καλοκαίρι θα είμαστε με μπικινάκια!!!
:P
-
καλημερα κοριτσια... πρεπει να κανω γενικη φασινα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιι
-
Lily μου εσυ απο οτι βλεπω εισαι στα 70 κιλα? και γω που ειμαι 135 αμα παω 90 με μπικινι θα βγω χαχαχαχχα και ανυσηχεις εσυ στα 70???? αμαν θα σε μαλωσω!και μπικινι θα φορεσεις και θα ερθεις και στην Κερκυρα να δεις τι παιδια βγαζουμε! χαχαχα χαμος εχει να γινει ξεκινα να αγοραζεις σορτσακια και μπικινι :D
-
Καλως τη Ζωητσα! καλημερα! εγω την εκανα τη ρουφιανα τη φασινα , και ξεμπερδεψα ειχα να κανω μια λατζα ισα με το μποι μου χαχαχα ρε κοριτσια ξεχασα να σας πω παω εδω και ενα μηνα σε ενα διαιτολογο κριμα που δε θα συνεχισω (μετα την επεμβαση με το καλο) γιατι ειναι και πιπινι! χαχαχαχα (σεμνα ειμαι παντρεμενη) λεμε και καμια μαλακιουλα να γελαμε φιλια! :D
-
εγω παλι πηγα πρωτα για ενα καφεδακι με μια φιλη μου στην παραλια :P αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα...
να σε πω.. να ερθω να το γνωρισω εγω το πιπινι????
-
χαχαχαχαχα και δεν ερχεσαι???? ελα να δεις τι βγαζει το νησι! χαχαχα :D καλη φασιναααααα :P
-
μσν γιατι δεν εισαι κοπελια????? φορεσα τις φορμες μου και ξεκιναω.... εβαλα και το μπροκολο ναβ ραζει για να φαω μετα...:P
θα κανω σαλατουλα για μεσημερι με μπροκολο, καρυδια, γιαουρτακι, λεμονι και λιγο λαδι!!1 μιαμ μιαμ!
χμ μαλλον θα βαλω και καμια πατατουλα
-
αααα σε βρισκω πολυ καλη με τη σαλατα! πρεπει να ειναι νοστιμη!!! γιατι αμα μπω μσν δεν θα κανεις φασινα!!! οταν τελειωσεις σφυρα κλεφτικα! χαχαχα