Καλά δεν στέλνει και συνέχεια. Κι εγώ του στελνψ
Printable View
Καλά δεν στέλνει και συνέχεια. Κι εγώ του στελνψ
καλησπέρα λεμον είχαμε νεοτερα? ξαναβγηκες?
Ο,τι είδες. Ήμουν πιο θερμή πάντως και τώρα πήρα θάρρος. Ελπίζω να μην φάω χυλο
δεν ειδα..δεν διαβασα βασικα τα προηγουμενα ποστ..
δεν θα φας χυλο τα εχουμε πει αυτά...γουσταρει.....το μονο λαθος ηταν που τον φιλησες στο μαγουλο επρεπε να ορμησεις...αφου είναι ντροπαλος...
Τον χαϊδεύα και δεν έκανε τίποτα και απογοητεύτηκα γιατί αυτό δεν έδωσα φιλι
ναι αυτά μου τα εχεις πει...
ποτε θα πας εξω μαζι του τωρα?
αυριο είναι η μερα των ερωτευμενων..πρεπει να κανεις αισθητη την παρουσια σου
Την θεωρώ λίγο γελοία την αυριανή μέρα
Lemonpie,έγινε τίποτα με τον άλλον?
Γεια σας,είμαι χάλια.
Μιλήσαμε μετά το ραντεβού κάποιες μέρες του είπα να ξαναβρεθούμε αλλά είπε ότι έχει κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες κ θα μου στείλει κι ακόμα τίποτα.
Έχω απογοητευτεί πλήρως,νιώθω ηλίθια που άφησα τον εαυτό μου να χαρεί ότι θα κάνω σχέση!αν είναι ποτέ δυνατόν,τι απαιτήσεις έχω από την ζωή μου!!
Σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω όλα και να φυγω
Είχαμε μιλήσει λίγες μέρες αργότερα. Είχε ένα πρόβλημα,αλλά όταν έβρισκε χρόνο μιλούσαμε αρκετά. Είπαμε να βρεθούμε και μου είπε αυτό. Μετά λέγαμε διάφορα άλλα κ κάποια στιγμή σταμάτησε η συζητηση. Πριν δέκα μέρες περίπου. Μου είχε πει ότι έχει ένα πρόβλημα,αλλά δεν θα έπρεπε να στείλει έστω κάτι μικρο τόσες μέρες? Δεν το συνηθίζει αλλά όσο περνάνε οι μέρες φρικαρω
Ειναι γενικα εξαφανισμενος ή μονο απο σενα?
Δεν ξέρω...δεν έχω δει τσεκ ιν ούτε με τους φίλους του
Σου ειχε ξαναπει οτι ειχε προβληματα, ειναι επαγγελματικα? Ειναι οικογενειακα? Μπορει οντως να εχει καποιο σοβαρο προβλημα και να χανεται καθε τοσο, αλλα αν δε σε εμπιστευεται να το μοιραστει μαζι σου, δε θα μαθεις αν λεει αληθεια ή αν παιζει κατι αλλο. Αν και ειναι μικρο το μερος εκει, αν κυκλοφορουσε εξω με αλλη θα ηταν ευκολο να πεσετε ο ενας πανω στον αλλον ε?
Nai,den ton exw petyxei pouthena