Κοριτσια σαν τουσ αντρεσ δεν εχει πρωτον και δευτερον οταν αγαπασ καποιον δεν μπορεισ να λειτουργησεισ εγω με την κορη μου δεν μπορω να ειμαι στον ιδιο χωρο στην αρχη τα εχανα τωρα παιρνω φαρμακα και συμαζευομαι καπωσ αλλα και παλι δεν μπορω
Printable View
Κοριτσια σαν τουσ αντρεσ δεν εχει πρωτον και δευτερον οταν αγαπασ καποιον δεν μπορεισ να λειτουργησεισ εγω με την κορη μου δεν μπορω να ειμαι στον ιδιο χωρο στην αρχη τα εχανα τωρα παιρνω φαρμακα και συμαζευομαι καπωσ αλλα και παλι δεν μπορω
Ρε σεις, μ' αρεσει που ξεκινησα το πρωτο ποστ μου σ' αυτο το θρεντ ξεκαθαριζοντας πως ουτε εγω ειχα διαβασει και τις 30 σελιδες...
Πηγαινετε στις σελιδες 15-17 να φριξετε, οσοι δεν ειστε σαν τους τοξικους πρωταγωνιστες αυτου του θρεντ. Ειναι πλεον ξεκαθαρο πως η διαχειριση δεν λειπει απλως τις τελευταιες μερες, αλλα τον τελευταιο μηνα τουλαχιστον.
Στο μεταξυ βεβαια τα παιδακια βλεποντας πως δεν προκυπτουν συνεπειες, αποθρασυνονται.
Ντροπη και αισχος. Α κι εσυ Μιλιβα καλο ειναι οταν ανοιγεις θρεντ για υποστηριξη και πεφτεις πανω σε σχολια οπως αυτα που δεχτηκε η little απο τους ακατονομαστους, καλο θα ειναι να χρησιμοποιεις λιγο αυτο το προωθημενο νου που σου χαριστηκε για εκτιμησεις οτι οπως εσυ εχεις δικαιωμα να ακουσεις αποψεις, ετσι και ο αλλος εχει δικαιωμα να μπαινει σε ενα φορουμ και να διαφωνει οσο εντονα θελει χωρις να τον κατηγορουν πλαγιως οτι πασχει απο ΣΜΝ. Αρχικα καθησα να διαβασω και τις 30 σελιδες γιατι μου εκανε εντυπωση ο ογκος του θρεντ, μπας και εντοπισω και σου πω κατι χρησιμο. Ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να βοηθησω μια νεα κοπελα που ειναι μαρτυρας, κυριολεκτικα στο κεντρο της συζητησης, μιας τοσο εξευτελιστικης μεταχειρισης μιας αλλης γυναικας και που απλα το προσπερναει.
Αν η little το διαβαζει αυτο, θελω να της πω οτι λυπαμαι. Δεν εχω ουτε εξουσια ουτε μεριδιο εδω μεσα και παρ΄ολα αυτα λυπαμαι.
Ντροπη και αισχος.
Ναι στο φβ θέλουν αρκετοί να με γνωρίσουν..Δεν ξέρω αν είναι δικό μ θέμα το face to face η των αντρών ....
Πάντως μιλούσα μ έναν τύπο ο οποίος δουλεύει σε ένα καφέ και δν τον ξέρω δεν είναι γνωστός ούτε φίλος γνωστού και ήθελα να τον γνωρίσω....Αλλά όπως είπα το γεγονός ότι είναι ένας άγνωστος μεσω φβ π δν τον ξέρω με μπλοκάρει και το μετάνιωσα και σταμάτησα απότομα να του μιλάω παρόλο π αυτός μου στέλνει που κ που .....Αλλά ρε παιδιά πολλά γίνονται .........μέσω φβ τώρα
......ξέρω γω....;;
Καλησπέρα η αλήθεια είναι ότι επδ γνωρίζω πόσο πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει μια συζήτηση δεν έδωσα πολύ σημασία στο θέμα αν και ζήτησα από όλες τις πλευρές να σταματήσουν οι διαμάχες και να επικεντρωθούν στο θέμα μου...πραγματικά δεν ξέρω αν οι άντρες π σχολίασαν στο ποστ ήθελαν εσκεμμενα να μειώσουν τη λιτλ εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο προσωπικά.......παρόλα αυτά λυπάμαι γ τα αρνητικά σχόλια και γ τον εκνευρισμό της λιτλ όμως νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε εδώ μια τελεια σ αυτό
Να βγει η λιτλ να μασ πει ομπορο απο χαλαστρα
Χαλαστρα ομπορο ειναι οταν ενασ φιλοσ μου καψουρευει μια γκομενιτσα κι εμφανιζομαι εγω και τουσ ξενερωνω και τουσ δυο τουσ την χαλαω τη φαση δηλαδη ομπορο και λιτλ απο χαλαστρα ειναι και περιοχη τησ θεσσαλονικησ
Κοίτα, έχω βγει 3 ή και παραπάνω ραντεβού από το fb, δεν θυμάμαι καλά, γιατί έγιναν πριν κανά-δυο χρόνια νομίζω. Οι κοπέλες με προσέγγισαν, εγώ δεν τις ήξερα καν και ούτε είχαμε έστω και έναν κοινό φίλο. Από διαφορετικές πόλεις μάλιστα. Το τόλμησα, παρόλο που δεν μου αρέσει αυτό ο τρόπος. Η κατάληξη ήταν ότι δεν βγήκε πουθενά, ίσως είχα ξενερώσει εξ'αρχής εγώ από όλο αυτό.
Μια κοπέλα μου άρεσε όταν είχαμε βγει, κάτι σαν τυφλό ραντεβού και κατέληξε σε τσακωμό μετά από κάποιους μήνες "σχέσης", σχέση πραγματική δεν ήταν, απλά νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλον, αλλά ήμασταν διαφορετικοί κόσμοι. Με μια άλλη κοπέλα όμορφη, πολύ μεγαλύτερη από εμένα 25 ετών, κρατήσαμε φιλική επαφή και μου βγήκε σε καλό, γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά.
Το τελευταίο ραντεβού, ήταν με μια κοπέλα που της άρεσα, αλλά δεν με έλκυε εμένα. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν με έλκυε, γι'αυτό και δεν μπλέχτηκα και ούτε θέλω να την κοροϊδεύω, αφού δεν υπήρχε χημεία.
Γενικά τόλμησέ το και μην κλείνεις τους δρόμους, μπορεί να βρεθεί κάποιο παλικάρι έτσι και να τα βρείτε, ποτέ δεν ξέρεις. Έχει και λίγη προσοχή όμως έτσι; Μην τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους, για άγνωστο άνθρωπο πρόκειται.
Το άφησα τελευταίο αυτό, με είχε προσεγγίσει μια 40+, ξέρεις γιατί ή μάλλον το φαντάζεσαι. Εκεί εννοείται πως δεν κάνεις κίνηση και εννοείται πως έφαγε μπλοκ.
Προσωπικά εγώ κατάλαβα ότι κάποια σχόλια των αντρων διαστρεβλωθηκαν και οδηγησαν σε διαμαχη ...Ο καθένας εδώ μπορεί να γράφει τη γνώμη του και δεν μπορεί να σε προσβάλει τπτ αν εσύ δεν το αφήσεις να σε προσβάλει ...εγώ πάντως στο συγκεκριμένο με τα ΣΜΝ δν κατάλαβα ότι ήταν κακοβουλη πρόθεση ....αν το ένιωσε έτσι η λιτλ ας μπλοκαρει τον συγκεκριμένο χρήστη π έγραψε το σχόλιο ή να το απαντήσει ευθέως ότι λέει βλακείες....τεσπα επιπλέον δεν θεώρησα ότι οι άντρες π έγραψαν τη γνώμη τους εννοουσαν ότι κάθε γυναίκα που δεν κάθεται γρήγορα στον άντρα ότι είναι προβληματική .......Η λιτλ έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ότι ετσι είπαν εγώ δν συμφωνώ ....την ευχαριστώ γ τη γνώμη της στο θέμα όμως ...δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι εξεφρασε πολύ επιθετικά τη γνώμη της και πυροδοτουσε έντονα το τσακωμο....με λίγα λόγια προσπάθησε να κάνει φασαρία και να πάει αλλού το θέμα δίνοντας τροφή και ξεσυνεριζοντας τα υπόλοιπα μέλη.....εν ολίγοις νιώθω ότι εξυνε τα νύχια της με καυγά ...γτ ήταν εριστικη κ επιθετική από τη πλευρά της....Και εγώ δεν συμφωνούσα σε κάποια σχόλια των αντρών και το ειπα όμως εμένα δεν μου επιτέθηκε κανένας ούτε με προσεβαλε....οπότε νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να ξέρει πως να διαχειρίζεται την επικοινωνία του εδώ μέσα προκειμένου να μην προκαλεί τον αρνητισμό των άλλων...
Σε ευχαριστώ και σένα που έκατσες να διαβάζεις 30 ολόκληρες σελίδες μήπως μπορέσεις να με βοηθήσεις ...θα ήθελα τη γνώμη σου όμως σέβομαι την επιθυμία σου ότι λόγω του γεγονότος που περιέγραψε τλκ δεν θέλεις να συμβάλεις
Ναι απλα μη συγκρίνεις καταστάσεις .. Εσύ μα γνωρίσεις γυναίκες τι θα μπορούσε να σου είχε τύχει....Εγώ π ειμαι μια κοπέλα όμως π μπορεί πχ να γνωρίσει αγνώστους άντρες...Δεν λέω ότι όλοι έχουν κακες προθέσεις όμως δεν νιώθω καλα όταν δεν ξέρω τι καπνό φουμαρει κ άλλος...κ είναι κρίμα γτ μπορεί και καλή πρόθεση ν έχει ο άλλος κ καλό παιδί τλκ να αποδειχτεί κ να άξιζε την ευκαιρία Αλλά.......το ρισκάρεις τόσο στα τυφλά;;; τόσα γίνονται...Εγώ προσωπικά φοβάμαι
Θυμασαι το ενα εκεινο ποστ που σε ρωταγε φιλικα και καλοπροαιρετα αν εισαι λιγο "εαυτουλης" και μηπως αυτο επηρεαζει; Δεν ειναι ρητορικη ερωτηση, οντως ρωταω αν το θυμασαι.
Τι θα μπορούσε να μου τύχει; Άνετα θα μπορούσε να ήταν ψεύτικο το προφίλ και να μου μιλούσε ένας άγνωστος, μέχρι να βγαίναμε ραντεβού. Δεν συγκρίνω καταστάσεις και το ξέρω πως από την πλευρά σου, είναι άβολο, αλλά αν δεν θέλεις, τότε μην το κάνεις. Δεν είναι αναγκαστικό. Πάντως έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ποτέ δεν ξέρεις.
Α, να σου πω και το άλλο, ότι εγώ γι'αυτό το λόγο που είπες, ορίζω εγώ το μέρος του ραντεβού και συνήθως έχει αρκετό κόσμο. Αυτό θα κάνεις και εσύ, αν αποφασίσεις να βγεις κάποιο ραντεβού με άγνωστο.
Καλο το ματσακιον