Τώρα πως είσαι?
Printable View
Τώρα πως είσαι?
ποσες μερες περιπου ειναι τωρα που περνεις το ladose? της μερες που τα πηρες θα ενιωθες λιγο τσιτα λογικο ειναι αυτο..... μετα ομως δεν ξερεις πως θα σε πιασει το φαρμακο.... ισως να δοκιμασεις να πας ξανα 5mg πανω αλλα ρωτα πρωτα τον γιατρο σου.... γενικα κανε λιγο υπομονη... και εγω τωρα 3μερα σημερα περνω το cipralex που επερνα 8χρονια παλια.... ειχα σωθει.... ο γιατρος ακομα δεν το ξερει.... θα το μαθει οταν τον δω χαχα.....
γενικα εγω εχω τεραστιο προβλημα με το xanax..... και τωρα που δεν υπαρχει πουθενα στα φαρμακεια ειναι τεραστειο προβλημα γιατι εγω να παρω γενοσημο ουτε για πλακα......
Έχει πάνω από χρόνο που ξαφνικά έχασα την όρεξη μου για τα πάντα.. Περνούσαν ολόκληρες μέρες να είμαι σπίτι κ να βλέπω τιβι.. Μετά λίγο έστρωσε όλο αυτό, αλλά φέτος δε βγήκα σχεδόν καθόλου γιατί διάβαζα.. Όμως δεν είχα κ όρεξη. Άρχισαν να μ βγαίνουν φοβίες τύπου να μπω στο λεωφορείο, ή να βγω έξω. Κ θεώρησα ότι πρέπει να απευθυνθώ κάπου γιατί δεν πήγαινε άλλο αυτή η ζωή.. Μ είπε ότι δεν έχω κάτι κ ότι με τα λαντοζ θα δω διαφορά.. Τι να σου πω δεν ξέρω πως ξεκίνησε αληθεθα.. Ξαφνικά έχασα την όρεξη μου για εξόδους, εκδρομές κλπ