Μη πας...είναι χάλια. Γύρισε προχθές μια φίλη μου από μαλδίβες-ντουμπάι και κλαίει ακόμη τις δυο μέρες που έφαγε εκεί! ΧάλιαQuote:
Originally posted by arktos
κι εγώ στο ντουμπάι..
Printable View
Μη πας...είναι χάλια. Γύρισε προχθές μια φίλη μου από μαλδίβες-ντουμπάι και κλαίει ακόμη τις δυο μέρες που έφαγε εκεί! ΧάλιαQuote:
Originally posted by arktos
κι εγώ στο ντουμπάι..
Μπα κανει ζεστη τωρα στο ντουμπαι, καλυτερα να πας κατα το Νοεμβριο..
εγω που θελω να παω απλα μια βολτα πως θα γινει??????
Κανετε πλακα στον φιλο μου τον σηφη-ονουφριο-ειρηνη-ευλαμπια;
Εμεις απλα επικοινωνουμε χωρις επιθετικοτητα...
Γιατι; Τον καλεσες σπιτι;Quote:
Originally posted by zinovia
Εγω καθαρισα το σπιτι χθες...
θελω να με συγχωρεσετε αν δεν απαντησω ατομικα σε καθε ενα απο σας γιατι θα ξεχασω αυτα που ηρθα να σας πω για να ηρεμησουμε ολοι μαζι...
Εχετε δικιο που καποιοι απο σας αποδειχτηκαν στην πραξη πιο καλοι ψυχολογοι απο αλλους....Για τον εαυτο μου μιλαω αν δεν το καταλαβατε...
Για πανω απο 25 χρονια [μια ολοκληρη επαγγελματικη καριερα, για μια μητερα δημοσιο υπαλληλο του δημοσιου] , κερδιζα το ψωμι μου , με επιθετικη τακτικη πωλησεων....
ειχα ανγκαστει εκ των πραγματων να εγκαταλειψω αυτο που εκανα σαν επαγγελμα και να μπω στο μαγαζι για τουριστες της μητερας μου , το οποιο μετα τον θανατο της εγινε η μονη πηγη εισοδηματων για μενα ....Εμαθα να παιρνω αυτο που θελω χωρις καμμια φορα να ρωτησω τους αλλους....Γιαυτο επιτρεψτε μου να κλεισω αυτη τη θεματικη ζητοντας απο τον Νικο οποτε θελει να το κλεισει αυτο το θεμα γιατι πιστευω με Δουρειο Ιππο την λεξη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ , καταφερα να σας ανεβασω λιγακι την επιθετικοτητα απεναντι μου για να φανει μια αλλη εικονα που θα μπορουσε απο μονη της να δωσει απαντηση σε αυτη τη θεματικη....
6 χρονια μετα την λειτουργια του σε ποιο βαθμο αγαπατε αυτο το σαιτ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακομα και αν πραγματι \"η αγαπη σκοτωνει\" αν δεν βρει μπροστα της ενα ωριμο και ψυχραιμο ανθρωπο για να εκλογικευση την ενδοβολη απο την απιστευτα δυνατη δοση επιθετικοτητας που συνοδευει την εκδηλωση σας ,
ακομα και αν ο διαλογος εκ των πραγματων ειναι αδυνατος για καποιον που εστω και λεκτικα φαινεται να \"απειλει\" αυτ που τοσο πολυ αγαπησατε και εχετε αναγκη ειναι προφανες οτι η χρησιμοτητα του για τον σκοπο για τον οποιον δημιουργηθηκε ειναι απολυτα επιβεβαιωμενη και αξιζει συγχαρητηριων απο ολους οσους συμμετεχουν εδω....
Συγχωρεστε με αν υπηρξα επιμονος , αυστηρος , επιθετικος η απλα ανθρωπινος , με ολες τις ατελειες που εχει ενας απογονος του Οδησσεα ....
Ομως το τελικο συμπερασμα θα σας παρακαλεσω να μην το βγαλουμε εδω γιατι απλα η αγαπη μας για το φορουμ [αναλογα με τον βαθμο παλαιοτητας] δεν μου δινει καν το δικαιωμα να σας υποδειξω τι πρεπει να κανετε για να μην το χασετε ....
Θα σας καλεσω [οσους πραγματικα θελουν να το κουβεντιασουμε , σε ενα αλλο θεμα ,
οπου ολοι πιστευω να συμφωνουσαμε εξαρχης για την αναγκαιοτητα του...
ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ....
Ποιον καλε να καλεσω????
οκ. έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν ευρώ.δεν πάμε σε άλλη παραλία να τα πούμε?
Εχω συγκινηθει. Θα κλαψω
στο καλό και μην ξανάρθεις, πάνος.
Ας μην κρινουμε αυστηρα, ισως να μετανοιωσε πραγματικα για τη σταση του..
Quote:
Originally posted by zinovia
Ας μην κρινουμε αυστηρα, ισως να μετανοιωσε πραγματικα για τη σταση του..
εσύ έτσι ευκολόπιστη να είσαι και θα φας τα μούτρα σου.για ξαναδιάβασε το ποστ πιο προσεκτικά.
προτεινω μονο να ειμαστε προσεκτικοι μην μας τα φερει μπουμεραγκ
αρκτος εισαι πολυ επιθετικη παντως.να το προσεξεις,:)