εεεε τοτε ..........5 χαχαχα μονο 5 γιατι θα τα κρατας στο χερι δεν θα χεις τσαντουλα η αλλιως να στα κρατα το προσωπο που θα χεις μαζι............δεν φταινει που θα τον διαλεξεις ας κανει μωρε κ αυτο κατι χρησιμο....................
Printable View
εεεε τοτε ..........5 χαχαχα μονο 5 γιατι θα τα κρατας στο χερι δεν θα χεις τσαντουλα η αλλιως να στα κρατα το προσωπο που θα χεις μαζι............δεν φταινει που θα τον διαλεξεις ας κανει μωρε κ αυτο κατι χρησιμο....................
ΔIAΛEΞE TOYΛAXIΣTON TO ΠPOΣΩΠO :-l
tha pairna ton apopanw m (den lew onoma einai prosopika auta lol)
ta tsigara m
tin odontokrema m
sampoyan-afroloutra-krema as itan ena proion 3 se 1 an ginotan
to maksilari m p den to alazw
e kai merika royxa den tha mastan kai gimnoi re paidia..ti tha to paizame tsonta stin erimo?:):):)
κατι το οποιο σας αρεσει πανω σας η και κατι που θελετε να αλλαξετε????????συγνωμη βρε παιδια αν σας ζαλιζω με τα ερωτηματα μου.
σκεφτομουνα τη φερρο χθες που ανοιξε το θεμα οταν θα ξυπνησε σημερα και θα ειδε τα μυνηματα σε ενα ποστ μολις 2 ημερων:):) ομολογουμενως πολυ καλη η ιδεα της
θα θελα να αλλαξω τα 10κιλα που δεν μπορω με τιποτα να χασω,και τα μαλια μ να ταν φυσικα ισια χωρις πιστολακι,ε kai ειχα και μπλε-πρασινα ματια και θα μουνα οκ:)
τι σκεφτεστε η τι κανετε αυτη τη στιγμη??:)
εγω τα ματια τα χω πρασινα αλλα κ γω μακαρι να τα χα ισια πρεπει καθε μερα να τα φτιαχνω τι βαρετο αυτο...........γιατι εχω σπαστα μαλλια
αα αυτη τι στιγμη γραφω εδω κ σκευτομαι οτι σε μια ωρα το σταρ εχει ενα τελειο θριλερ κ δεν πρεπει να το χασω.χαχα
pio?koimasai kai esi arga e?
ε ναι μωρε δεν με πιανει πολυ υπνος αλλα τυχαινει κ νωρις .......εχω κ φροντιστηριο αυριο αλλα δεν πτοουμαι χαχαχ.......ειναι στο σταρ 1.15 το jeepers creepers1
αααα τι μαρκα κινητο εχετε?????????εγω το sony ericsson w595 σε ασπρο με πορτοκαλι χρωμα..
kinito megali istoria.exw monima sto spiti ena palio nokia saravalo,den iparxei kinito p na xw pari kai na na mi to xasw se distima 2 minwn.einai krima.
na nai kala to mesenger kai to stahtero
xaxax alhtheia????//????/////?
nai tin gkantemia kai to thema einai einai oti kathe fora eprepe na diakoptw kaiti sindesi.varethika:)
συνδεση εχεις εεεεε...εγω εχω καρτα γιατι αν ειχα συνδεση θα με πιανει το μπλα μπλα μου κ δεν θα τελειωνα κ μετα να οι λογοριασμοι θα με κυνηγαγαν οι δικοι μου κ δικιο θα ειχαν..χαχαχα:P