λολ πανικουλα...relax:P
Printable View
λολ πανικουλα...relax:P
Και αν αυτό το σχέδιο,
δεν σου αποκαλύψει την αλήθεια?
Μετά?
Αν υποψιαστω οτι κατι παει στραβα...τοτε μπορει να δωσω τελος σε ολα....μου την εχει δωσει αφανταστα.
Θα παραιτηθείς δηλ?Quote:
Originally posted by keep_walking
Αν υποψιαστω οτι κατι παει στραβα...τοτε μπορει να δωσω τελος σε ολα....μου την εχει δωσει αφανταστα.
Μαλακιες λεω θα δω θα φτασω σε ανωτερα κλιμακια μαλλον.
Παιδια τα λεμε αυριο ευχαριστω και παλι.
Ξέρω, κι εγώ καμιά φορά λέω μαλακίες στην απελπισία μου...Quote:
Μαλακιες λεω θα δω θα φτασω σε ανωτερα κλιμακια μαλλον.
Μα μετά θα φύγεις?
το προβλημα δεν ειναι οτι θα περασουν οι ωρες η πως θα περασουν το προβλημα ειναι οτι δεν θες να βοηθησεις τον εαυτο σου
α ρε κιπ..αν καποιος αλλος τριτος σου περιεγραφε αυτες τισ καταστασεις τι θα σκεφτοσουν?πως θα τον βοηθουσες?
sorry βρε panikoula, παρασυρθηκα,τον διαβαζω τον κηπ σχεδον 3 χρονια και ανησυχω κεγω οπως και εσυ!Εχεις πλακα και μου αρεσεις!
Καληνύχτα.Quote:
Παιδια τα λεμε αυριο ευχαριστω και παλι.
Ονειρα γλυκά να έχεις
και όλα να πάνε καλά!
Εγω νομιζα πριν με το μια μικρουλα, πως εννουσε γυναικα...
Δεν παω καλα :p
και πιστευω οτι μπορουν μερικοι οπως εσυ με την αμεσοτητα που εχεις να τον βοηθησεις
Κι αν το σχέδιο αποτύχει.
Θα είμαστε δίπλα σου εμείς.
Κηπ
κάτι ακόμα
πριν πέσω πάλι στην εργασία μου.
Αυτά τα είχες γράψει με τον φίλο σου τον vince.
Είναι δικά σου λόγια.
Δες:
keep_walking
Posting Freak
Registered: 12-5-2006
Member Is Online
Διάθεση: Θελω να προχωρησω.
Εστάλη στις 27-3-2009 στις 04:34 PM
Οι τρελλοι εχουν μια \"ψυχωση\" με την αληθεια που αναζητανε μανιωδως ετσι πιστευω για αυτο βγηκε αυτο,ισως γιατι διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα και προσπαθουν με ενα εκατομμυριο στροφες που παιρνει το κεφαλι τους να δουν \"την αληθεια\" την \"λογικη\" μετα εκλογικευεσαι και λες ποια αληθεια και κουραφεξαλα.
Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.
Kαι αυτά τα γράφεις σήμερα
keep_walking
Posting Freak
Registered: 12-5-2006
Member Is Online
Διάθεση: Θελω να προχωρησω.
Εστάλη στις 6-9-2009 στις 03:33 PM
Εαν δεν ξερεις την πραγματικοτητα βρασε ορυζα....δηλαδη μια ειναι η πραγματικοτητα την βλεπεις ετσι την βλεπεις αλλιως...αλλα πρεπει να δεις και την αληθεια καποια στιγμη,καλα τα ονειρα,αλλα δεν δινουν ευτυχια.
Πρεπει να αντιμετωπισεις την αληθεια αλλα...ποια αληθεια που ολο αλλαζει και ξεγλυστραει και ποιανου την αληθεια?