Μμμμ, ναι ΟΚ...τα λιοντάρια πότε βγαίνουν? :ΡQuote:
Originally posted by krino
Σας ευχομαι μια ευχαριστη παραμονη στην Αρενα!
;)
Printable View
;)
Krino και παλι δεν καταλαβαινω γιατι οξυνεις τα πραγματα τοσο πολυ..
Μερικες φορες κανεις λες και σου εχουν σκοτωσει την μανα, ποιος ο λογος να απειλεις και να επιτιθεσαι τοσο πολυ?
Λες αμα εισαι ο σωστος οι αλλοι θα σε υπακουσουν πιο ευκολα, και ποιος σε εχει βαλει να εισαι εσυ ο σωστος?
Κατα τη γνωμη μου υπαρχει κατι πιο βαθυ και προσωπικο σας, και απλως δεν θες να το πεις.
dear krino, τη δική σου ουρά γιατί τη βγάζεις απ΄όξω?
Συμφωνώ.Quote:
Originally posted by sabb
...................Ήρθα στο φόρουμ με αξιοπρέπεια, στάθηκα όσο καιρό συμμετείχα με αξιοπρέπεια.................
Απόλυτα.
Και σου το έχω δηλώσει επανειλημμένα, τόσο δημόσια όσο και με πμ.
Συμπληρώνω ότι το αυτό έκανα και εγώ. Και χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα, υφίσταμαι υβρεολόγια, χλευασμούς και ειρωνικά σχόλια ακόμα και για τη σεξουαλική μου ζωή. Σ\'αυτό το σπορ επιδίδονται με ευγενή άμιλλα οι Ρέμεντυ, Θεοφανία, όλα_ και όμπορο. Οπότε προσωπικά για μένα, το αστυνομικό σενάριο, έχει λόγο ύπαρξης. Μιας και έχω ακριβώς την ίδια άποψη για την αξιοπρέπειά μου, όπως και εσύ για τη δική σου, αγαπητέ σαμπ.
Την καλημέρα μου.
Καλημέρα...
:) :) :)
Καλημέρα :)
Quote:
Quote:
Originally posted by mariap
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ανοιγει ενα thread με σκοπο να μαλωνουν τα μελη μεταξυ τους, και τι αποσκοπει ολη αυτη η κινηση...
Στο να μαλωσουμε ολοι μεταξυ μας? Στο να αναταραξει τα νερα?
Τις στιχομυθιες επιθεσης οπου την πεφτει ο ομπορουκος στην nature και στο καπακι μπαινει στην ουρα η θεοφανια και λεει,
πχ χαχαχαχαχα πολυ καλη η ταπα που της εριξες, την εχεις δει η οχι?
Χρειαζοταν λες ενα θρεντ για να βγει ολη αυτη η στιχομυθια?
Καλομ, αμα το εχεις.... το εχεις.....
................................................
;)
Κρίνο, σ’ ευχαριστώ…..
Γιατί μπορείς να βλέπεις τις βουρδουλιές και στη πλάτη του διπλανού σου και όχι μόνο στον εαυτό σου, όπως συνηθίζεται την σήμερον ημέρα!!!
Quote:
Originally posted by marina38
;)
εσυ τωρα ψαχνεις για τα λιονταρια αν θα βγουν για μπρεκφαστ?
τα γαιδουρια που τρωνε σανο τοσο καιρο, δεν σου εκαναν εντυπωση?
:P:P
Quote:
Krino και παλι δεν καταλαβαινω γιατι οξυνεις τα πραγματα τοσο πολυ..
Μερικες φορες κανεις λες και σου εχουν σκοτωσει την μανα, ποιος ο λογος να απειλεις και να επιτιθεσαι τοσο πολυ?
Λες αμα εισαι ο σωστος οι αλλοι θα σε υπακουσουν πιο ευκολα, και ποιος σε εχει βαλει να εισαι εσυ ο σωστος?
Κατα τη γνωμη μου υπαρχει κατι πιο βαθυ και προσωπικο σας, και απλως δεν θες να το πεις.
εχεις φαει κολλημα οτι οξυνω εγω τα πραγματα σωστα?
Οτι δεν υπαρχει κοσμος, που κυκλοφορει σαν ανθρωποφαγος και δεν χορευει γυρω απο το τσουκαλι, ψαχνωντας ψυχες για να το γεμισει.....
Επιτιθομαι γιατι δεν μου αρεσε ποτε αυτη η ανθρωποφαγια και η ορεξη μερικων για κατι τετοιο που εχει ανοιξει το τελευταιο διαστημα.
Προκειται για το χειροτερη εκδοχη που μπορει να προσφερει το ιντερνετ σε χρηστες.
Οτι πιο αχρηστο μπορει να υπαρξει εχει μαζευτει σε αυτο το χωρο τους τελευταιους μηνες η λιγο περισσοτερο.
Η ζημια που προκαλει ειναι τεραστια γιατι δεν βαλλονται μονο επιτιθομενοι, αλλα και ασχετοι που σκεπτονται 2 και 3 φορες για το πως και αν θα πρεπει να μιλησουν.
Οταν εκθετεις το προβλημα σου, ανεβαζεις αρκετα προσωπικα δεδομενα τα οποια φυσικα και θα σε κανουν ευαλωτο.
Ειναι εγκληματικα ανηθικο λοιπον οποιοδηποτε τετοιο στοιχειο η αποψη να χρησιμοποιητε εναντιον σου, οποτε αυτο κριθει σκοπιμο απο αυτον που επιχειρει.
Τωρα εκει που με αφορα,
γιατι λες οτι με εχει βαλει καποιος?
γιατι λες οτι εγω ειμαι σωστος?
Αποκλειεις το γεγονος, απλα να εχω μια ευαισθησια για ενα χωρο που υπαρχω απο το 2004?
Φυσικα και κανω λαθη, προσπαθω ομως να μην χτυπαω αλλους, οπως γινεται το τελευταιο διαστημα.
Προσπαθω επισης να σταματησουν να επενδυουν την βλακεια τους οι λαθροκυνηγοι του φορουμ.
Στην τελικη ολο αυτα που διαβαζω, δεν συνάδουν με την ηθικη μου και ειτε θα τα πολεμαω, ειτε θα διακοψω απο το φορουμ.
Θεατης και συνενοχος με την σιωπη μου δεν θα γινω ποτε......
Τελος,
πηγαινε να διαβασεις την συμπεριφορα των μελων του φορουμ,
κατα το 2007 και ελα πες μου τι σχεση εχει με σημερα.
Αν ψαχνεις να βρεις ενοχους, τουλαχιστον οσοι κανανε κουβεντες ποιοτητας το 2007 και παραμενουν μεχρι και σημερα, ειναι φανερο οτι δεν τρελλαθηκαν ξαφνικα σημερα....
Ευλογο ειναι να συμπερανει κανεις οτι αλλαξε η συσταση των μελων και σε αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε εγω, ουτε κανεις.
Τα μελη και τι παστα ανθρωπων θα ειναι, δεν μπορουμε ουτε να τους επιλεξουμε ουτε να τους παραγγειλουμε.
Μπορουμε ομως να τους κρινουμε και τους πιο φρεσκους και τους πιο παλιους.
Το πιο βαθυ και προσωπικο που υπαρχει, ειναι οτι αυτη η χλεμπα που υπαρχει, μου την εδινε παντα στα νευρα.
Και οσο ζω, δεν υπαρχει περιπτωση να την αφησω να γινει κυριαρχη αποψη.
Και αυτο που σου λεω ειναι ληγμενο, ακομα και αν στοιχίσει καποτε αυτο την διαγραφη μου.
Γιατι για μενα ειναι θεμα αξιων ζωης που ειναι αδυνατον να το διαπραγματευτω.
ΥΓ....... ετσι οπως εχει παει το πραγμα (σχεδον στο απροχωρητο) καλυτερα να διαγραφω, να βρω και εγω την ησυχια μου και να ασχοληθω με το ψαρεμα, οι δε υπολοιποι τιμητες, να καλιβανιζουν με την ησυχια τους.....
Και για τι αλλο θα εμπαινε ο Sabb....Quote:
Σαββα,
συνεχιζω να λυπαμαι που οι αφορμες συμμετοχης σου,
ειναι για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....
Εχει τουλαχιστον την σοβαροτητα να μην λεει τη γνωμη του στα κατινιστικα θεματα που ανοιγουν καποιοι......
Και εγω λυπαμαι Κρινο και χαιρομαι που το σχολιασες.
Quote:
Originally posted by arktos
dear krino, τη δική σου ουρά γιατί τη βγάζεις απ΄όξω?
dear arktos,
οπως γνωριζεις ο χειροτερος ολων ειμαι εγω.
Ποτε ομως δεν φτασω στο σημειο να γινω κανίβαλος
και να χοροπηδαω πανω απο το πτωμα.
Να βοηθήσω λιγάκι με το θέμα ...κανιβαλλισμός????
Quote:
Originally posted by oboro
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by nature
Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα.
Αυτό είπαμε, είναι γνωστό. Γεκινώς.
αχαχαχαχα αυτο τωρα το ειδα! κορυφαιοοοο!
Quote:
Originally posted by Remedy
τι ειπε ο καλλιτεχνης :):):):):):)Quote:
Μαλλον εσυ γουσταρεις να χωνεσαι τελειως αστοχα σε θεματα με ηδη παγιωμενη δυναμικη προσπαθωντας ετσι να τα φερεις βιαια σε εναν δικο σου φαυλο οργασμο.Quote:
Αμα δεν με γουστάρεις, απλά μη με διαβάζεις. Κάνε κάτι άλλο.
που σαι θεοφανια να γελασεις!
Quote:
ομπ...οι ατάκες σου σήμερα είναι συλλεκτικές....Quote:
Καλα, μεχρι να σου εξωθησει τα ματια καποιος επιτελους, ουτε να κελαηδησεις προκειται ουτε χαρουμενη θα εισαι. Τετοια θα γραφεις.Quote:
Αρκτος εσύ τα εξώθησες. Το είδα καθαρά. Τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Quote:
αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...Quote:
Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
Quote:
......................................Κατα τα αλλα, σε ευχαριστω ειλικρινα που μου εκανες κουοτ, το συγκεκριμενο μηνυμα μου ειχε θαφτει στο τελος της προηγουμενης σελιδας και τωρα ειναι σιγουρο πως η Θεοφανια θα το δει ^_^
[/quote]Quote:
Είναι ολοφάνερο πως εσύ δεν μπορείς να έχεις φίλους. Σε περίπτωση που απορείς, μια κρίση αυτοκριτικής θα ήταν πολύ χρήσιμη....αν και ανέλπιστη στην περίπτωση σου
Είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχεις σεξουαλικές ανησυχίες. Μερικά πράγματα έχουν εξήγηση άλλωστε....
Quote:
Originally posted by boubourina
Και για τι αλλο θα εμπαινε ο Sabb....Quote:
Σαββα,
συνεχιζω να λυπαμαι που οι αφορμες συμμετοχης σου,
ειναι για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....
Εχει τουλαχιστον την σοβαροτητα να μην λεει τη γνωμη του στα κατινιστικα θεματα που ανοιγουν καποιοι......
Και εγω λυπαμαι Κρινο και χαιρομαι που το σχολιασες.
γμτ,
μερικες στιγμες,
αυτοσυχτηριζομαι που δεν εχω την δυναμη να κανει οτι εκανε και ο σαββας.....
αλλα που θα μου παει....
Quote:
Quote:
Quote:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ανοιγει ενα thread με σκοπο να μαλωνουν τα μελη μεταξυ τους, και τι αποσκοπει ολη αυτη η κινηση...
Στο να μαλωσουμε ολοι μεταξυ μας? Στο να αναταραξει τα νερα?
Τις στιχομυθιες επιθεσης οπου την πεφτει ο ομπορουκος στην nature και στο καπακι μπαινει στην ουρα η θεοφανια και λεει,
πχ χαχαχαχαχα πολυ καλη η ταπα που της εριξες, την εχεις δει η οχι?
Χρειαζοταν λες ενα θρεντ για να βγει ολη αυτη η στιχομυθια?
Καλομ, αμα το εχεις.... το εχεις.....
................................................
;)
Κρίνο, σ’ ευχαριστώ…..
Γιατί μπορείς να βλέπεις τις βουρδουλιές και στη πλάτη του διπλανού σου και όχι μόνο στον εαυτό σου, όπως συνηθίζεται την σήμερον ημέρα!!!
να εχεις υποψη σου,
οτι αν μια μερα διαπιστωσω οτι κανεις το ιδιο που σου εκαναν,
θα παρω το βουρδουλα που σε βαρανε τωρα για να της φας εσυ....
Μην ασχολησαι,
και η μικροτητα μικραίνει αυτους που την εχουν,
και οχι καποιους αλλους.
Krino
Δεν με ενδιαφερει τι εχει γινει πριν 2 ή 20 χρονια. Βλεπω αυτο που γινεται τωρα.
Οταν κρινεις τους αλλους, να κρινεις πρωτα πρωτα και τον εαυτο σου.