Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by weird
Νομίζω οτι εσφαλμένα, κάποιοι συγχέουν την έννοια του μπαν ή της διαγραφής με εκείνη της εκτέλεσης!
Αυτό είναι ένα θέμα απο μόνο του.
Απο εκεί και πέρα, είναι αστείο να βλέπω μέλη να κατακρίνουν αυτά στα οποία οι ίδιοι πρωτοστατούν, όταν, όπως ομολογούν, δεν μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπω πόσα απο τα μέλη, αδυνατούν να κάνουν έναν διάλογο με όρους σεβασμού του συνομιλητή τους.
Ακριβώς λοιπόν Νίκο μου επειδή πολλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν, καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που πρότεινες.
Προειδοποιήσεις, μπαν, διαγραφή σαν το έσχατο μέσο.
Κι ας τρομοκρατούνται μερικοί, ίσως τελικά το να τρομοκρατούνται, είναι, πέρα απο ένδειξη οτι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και θετικό.
Θετικό προς μια πορεία προστασίας αυτού του χώρου Νίκο.
Που ήταν τόσο όμορφος κάποτε και τώρα έχει καταντήσει πεδίο μάχης.
Με την παρέμβασή σου, ήλπισα οτι θα έρθει μια νέα εποχή διαχείρισης ως απάντηση στους δύσκολους καιρούς που διανύει το φόρουμ.
Ελπίζω, όλα όσα εκθέσαμε να τα σκεφτείς με διαύγεια, σύνεση και ευαισθησία και πιστεύω οτι θα το κάνεις.
Ευχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσες να πω την άποψή μου.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου weird...και πραγματικά θα χαρώ πολύ να γίνει αυτό.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ όλα? Με τη δικαιολογία της \"προστασιας του φόρουμ\" έχουν γίνει εγκλήματα εδώ μέσα.
Οι υπέρμαχοι της ειρήνης και της ευημερίας του, το έφεραν εδώ που είναι σήμερα.
Δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ έξω. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν είμαι Θεός για να υποστηρίζω το αντίθετο.
Ας κάνουμε λοιπόν μια καινούργια αρχή, στην οποία όλοι θα είμαστε υπόλοιγοι αέναντι στη διαχείριση και κει θα δούμε ποιοι πραγματικά πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το χώρο και ποιοι να πάνε να λύσουν τα θέματα με τον εαυτό τους αλλού.
Θέτω τον εαυτό μου πρώτο και το λέω με πολύ ειλικρίνεια....