πάντως και άλλοι είχαν πολλά νικ εκτός από την πανικούλα και ήταν μια χαρά παιδιά:)
Printable View
πάντως και άλλοι είχαν πολλά νικ εκτός από την πανικούλα και ήταν μια χαρά παιδιά:)
http://rchurchapp.appspot.com/img/arrow_up_green.gifQuote:
Originally posted by PETRAN
Μην λες τέτοια δεν επιτρέπεται να γελάς και να βγάζεις γλώσσα εδώ μέσα. Θα ρθουν να μας μαζέψουν. Εδώ μέσα μόνο κλαίμε, ακόμα και το να περιγράψεις τον εαυτό σου πρέπει να γίνει με δάκρυα. Το φορουμ έχει προσλάβει ειδικους αργόσχολους-τέρατα ηθικής που βάζουν την τάξη με την παραμικρή χαρούμενη φατσούλα!
The Ultimate Guide to create enemies mwahahaha :D
Εσύ δεν μου επιτέθηκες με πονηρούς σκοπούς;:D:PQuote:
Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι είσαι η πανικούλα-δεν συμφώνησα- σου επιτέθηκε κανείς?Quote:
Originally posted by janet
Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Quote:
Originally posted by Boltseed
http://rchurchapp.appspot.com/img/arrow_up_green.gifQuote:
Μην λες τέτοια δεν επιτρέπεται να γελάς και να βγάζεις γλώσσα εδώ μέσα. Θα ρθουν να μας μαζέψουν. Εδώ μέσα μόνο κλαίμε, ακόμα και το να περιγράψεις τον εαυτό σου πρέπει να γίνει με δάκρυα. Το φορουμ έχει προσλάβει ειδικους αργόσχολους-τέρατα ηθικής που βάζουν την τάξη με την παραμικρή χαρούμενη φατσούλα!
The Ultimate Guide to create enemies mwahahaha :D
Είναι το \"The Ultimate Passive-Aggressive Guide v.19\" το κατέβασα από torrent!
Quote:
Quote:
Originally posted by oboro
Δε θεωρω οτι εχω τα προσοντα να βοηθησω, και δεν αναφερομαι μονο σε σπουδες και εκπαιδευση. Αν δεν ειμαι πραγματικα πολυ βεβαιος οτι εχω καταλαβει κατι και μπορω να βοηθησω καποιον, δεν το κανω. Αυτα στο ανοιχτο φορουμ, κατ\' ιδιαν θεωρω οτι και εχω παρει και εχω δωσει, αν και γενικα υπερτερει το πρωτο.Quote:
Ε ναι φαίνεται αυτό είσαι ο ιππότης των φορουμ που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί δεν σε έχω δει και πολλές φορές να προσφέρεις βοήθεια. Αντιθέτως μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα αμέσως πετάγεσαι με την δήθεν νομοταγή κριτική σου \"για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους\" σερίφη john coyote
Ισως αν ποσταρα ατελειωτα κατεβατα θεωριας για ψυλλου πηδημα να ισορροπουσε η κατασταση. :|
Οσο για το ποιος παιζει τον αστραφτερο ιπποτη... Ο αστραφτερος καθρεφτης ειναι απο κει, mister paladin complex ------>
Ναι δεν έχεις τα προσόντα να βοηθήσεις αλλά έχεις όλα τα προσόντα να είσαι ο \"μπάτσος\" των φορουμ που θα βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Όσες φορές έχω δει ποστ σου είναι μόνο για κριτική και \"διδαχή\" για το ποιο είναι το σωστό. Ίσως να πρέπει να πας για ματατζής?
Τώρα για το γεγονός ότι ποστάρω \"κατεβατά\" είναι δικόμου πρόβλημα, την δικιά μου ενέργεια ξοδεύω όποιος θέλει τα διαβάζει. Αλλά εντάξει αν είναι να μου μάθεις λίγο από τις \"dirty harry\" σου τακτικές να γίνω και γω φορουμ-φύλακας σαν και σένα, μην κάθομαι και γράφω \"βλακείες για ψυλλου πήδημα\".΄Αλλωστε είναι πιο γοητευτικό να είσαι ο σκληροτράχηλος μπάτσος που βάζει την τάξη! Αυτά είναι, όλοι στην Ελλάδα είναι \"κριτικοί\", καταπληκτικό.
oboro, για ποιο λόγο έγινες μέλος στο φόρουμ ?
Quote:
Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι είσαι η πανικούλα-δεν συμφώνησα- σου επιτέθηκε κανείς?Quote:
Την επίθεση αυτή την θεωρώ χωρίς λόγο δεν θεωρώ δίκαιο να δέχομαι επίθεση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ναι αλλα και εσυ δεν ενθαρρυνες....
να μην ενθαρρύνω ελεύθερη κοπέλα είμαι:D:PQuote:
Originally posted by krino
ναι αλλα και εσυ δεν ενθαρρυνες....Quote:
Γιατι χρειαζομουν υποστηριξη, την οποια τελικα και βρηκα, και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ΄οτι μπορουσα να φανταστω. Με τη δημοσια πλευρα του φορουμ ειναι που εχω θεμα, με το ξεφραγο αμπελι πανω απ\' ολα.Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
Γιατι χρειαζομουν υποστηριξη, την οποια τελικα και βρηκα, και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ΄οτι μπορουσα να φανταστω. Με τη δημοσια πλευρα του φορουμ ειναι που εχω θεμα, με το ξεφραγο αμπελι πανω απ\' ολα.Quote:
Δεν καταλαβαίνω που έχεις πρόβλημα πραγματικά. Το sub-forum \"γενικά\" είναι και για ποιο ανάλαφρες καταστάσεις, τα άλλα sub-forum δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις στο \"Γενικά\" τόσο απλά. Και αν για σένα αυτό το φορουμ είναι φορουμ υποστήριξης δώσε και λίγο υποστήριξη καμια φορά μην την παίρνεις μόνο εσύ. Είναι καλύτερο από το να \"παίζεις τον αστυνομικό\" σε κάθε φορουμ που σύμφωνα με τα κριτήρια σου έγινε κάτι \"ανήθικο\". Από αστυνομικούς και κριτές έχουμε χορτάσει οκ?
Quote:
δεν συμφωνείς δηλαδή με την τακτική να ορίζουμε εμείς κατά ένα τρόπο τους φραγμούς αυτούς ?
σίγουρα η διαχείριση είναι απαραίτητη για τα πιο \" extreme περιστατικά \".
η τζάνετ πάντως έκανε και η ίδια λίγη πλακίτσα! και μπράβο που έχει χιούμορ. δε μου φάνηκε να παρεξηγήθηκε.
την πανικούλα, επειδή δεν την πολυπρόλαβα, είναι μια κοπέλα που έβριζε αρκετά?
κι εγώ δε νομίζω πως είναι το ίδιο άτομο με την τζάνετ.
Α μπα, λουλούδια έβγαιναν από το στόμα της....Quote:
Originally posted by claire
Έβριζε πολύ και γενικά ήταν πολύ δραστήρια. Αν δεν την είχαν διώξει θα είχε ξεπεράσει τον χρήστη krino στα μηνύματα στανταρ..
Quote:
η τζάνετ πάντως έκανε και η ίδια λίγη πλακίτσα! και μπράβο που έχει χιούμορ. δε μου φάνηκε να παρεξηγήθηκε.
κι εγώ δε νομίζω πως είναι το ίδιο άτομο με την τζάνετ.
Τουλάχιστον φάνηκε και αυτή να κάνει πλακίτσα ναι. Δεν φάνηκε να εκνευρίζεται με κάποιον η με κάτι, προφανώς θα μπορούσε να το πει να σταματήσει το όλο θέμα. Πάντως προσωπικά δεν κοροιδεύω κανέναν κακοπροαίρετα, ότι λέω για πλάκα θα μπορούσα να το πω και για τον εαυτό μου και προσωπικά αν μου τα έλεγαν αυτά που έλεγα θα το έπαιρνα σαν αστείο και θα απαντούσα σε ανάλογο αστείο ύφος. Βέβαια εντάξει μπορεί να μην είναι όλοι ίδιοι, οπότε και η πλάκα του ενώς να γίνει η προσβολή του άλλου. Πάντως δεν καταλαβαίνω την τακτική να γίνονται άτομα που δεν έχουν συμβάλλει κάτι, \"μπάτσοι\" εκ μέρους άλλων.
Πάντως ναι δεν νομίζω και εγώ να είναι η πανικούλα. :P
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
χαχαχα
:D
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
η πανικούλα αισχρολογούσε.
δεν ξέρω αν ας πούμε ο πετράν ( σαν ψυχολόγος ) κατάλαβε κάτι για αυτή την κοπέλα.
από τί πάσχει δηλαδή.
αν η τζανέτ είναι η πανικούλα ή όχι, δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα πια.