πανω που εκοψα τα φαρμακα και ενιωθα δυνατη.........
Printable View
πανω που εκοψα τα φαρμακα και ενιωθα δυνατη.........
Αμα αγχωνεσαι και κανεις σεναρια και σε πιανει πανικος, και στηλη του Down Town θα γινει το κεφαλι σου! Αντε μην κλαις και τρομαζεις οτ παιδι, πες του οτι ειναι απο τον πονοδοντο!
Δυνατη εισαι, αυτη ειναι μια αναποδια απο την αμελεια σου, μες στο προγραμμα και οι αναποδιες και για δυνατους και για αδυνατους, απλα οι δυνατοι δεν θα το βαλουν κατω με μια αναποδια!
οσο δυνατος και να ειναι ο αλλος αν εχει π.χ καρκινο δεν την γλητωνει.και σε μενα αν μολυνθηκε το αιμα μου δεν την γλητονω
2 χρονια εσενα πως ενιωθες?ενιωθες ενταση πιεση στο κεφαλι σητν μερια ου φρονημητη σε καιγανε τα μαγουλα σου?ετσι ενιωθα .
και πρηξιμο και πονο απο κατω στους αδενες στο λαιμο, εκαναν και πρηξιμο μεσα τα ουλα σαν ουλη. Αλλα δεν ηταν καθημερινο, με επιανε καθε 3-4 μηνες για καμια βδομαδα
και εμενα τα ιδια αλλα τωρα με πιανει καθε βδομαδα για 4 μερες και εχω φρικαρει.γιαυτο σκευτομαι οτι μαλλον ειναι αργα πια κατι σοβαρο εχω παθει εκει μεσα και μπορει να χτυπησε μερη του εγκεφαλου μου.
αν είχε μολυνθεί το αίμα σου, θα το είχες καταλάβει.
πάντως μην το καθυστερείς άλλο.
Επρεπε να μας το ειχες πει νωριτερα να σε ειχαμε τρομαξει νωριτερα οχι για τπτ αλλο αλλα για να μην υποφερεις! Εχεις βγαλει πανοραμικη ακτινογραφια για αυτον τον φρονιμητη? Αν εχεις βγαλει αλλα ειναι παλια πηγαινε βγαλε αυριο και αυριο να παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου για την τριτη. ΟΚ??
Βρε ειχα κλεισει ραντευου για την τριτη αλλα ειπα ψεματα στους γονεις μου τοι δεν εκλεισα γιατι δεν ηθελα να τους επιβαρηνω οικονομηκα τοσα χρονια μας ταιζουνε.και εβγαλα πανοραμικη προχθες η γανοχειρουργος μου την ειδε και ειπε οτι θελει οπωσηποτε βγαλσιμο ο φρονιμητης.Σκευτομουν να κλεισω σε δημοσιο νοσοκομειο ραντευου αλλα δεν παλευεται ο πονος.ετσι κ αλλιως τοσα εχουν δωσει για μενα εκει θα κολαγανε?και βελονισμο εκανα και εδωσαν 1800 ευρο για την διαταραχη πανικου μου.οφφ με επιασε τωρα το ποσταν ηρεμησα.
δεν γινεται να το καθηστερησω αλλο δεν αντεχεται πλεον ο πονος και ολα τα αλλα τα επακολουθα.καλα μπλου στο χαλασαμε εντελως το ποστ σου σορι.
καρι σευχαρηστω πολυ για την συμπαρασταση σας ζαλισα πωπω.
Aρα ειναι μια χαρα δεν εχει φτασει σε ασχημο σημειο το αποστημα να δημιουργηθει κυστη αφου το ειδε η γναθοχειρουργος και σου ειπε οτι απλα θελει βγαλσιμο. Δε μας το ειπες αυτο! Ουτε μιση ωριτσα δουλεια δεν ειναι και θα εισαι μπαμ. ΑΝ ειχε κυστη θα ειχε φανει στην ακτινογραφια και θα φαινοταν και απο το στομα σου αν το ειδε αν υπηρχε καποιο σοβαρο προβλημα. Αφου σε επιασε το πονσταν μια χαρα εισαι. απλα βγαλτον για να μην πονας και να μην γινει τπτ αργοτερα
ναι αυτο θα κανω.ενταξη δεν με πολυεπιασε το ποσταν αλλα τοσο καιρο αντεξα θα κανω ιπομονη.
η εικονα του φρονημητη δεν ειναι ασχημη απλα εχει φυτρωση σχδον ολοκληρος μεσα στο ουλο μια ακρη φαινεται εξω μονο.
κι εμενα μες στο ουλο ηταν, και μαλιστα πανω απο τον τελευταιο τραπεζιτη!! Δλδ στην ακτινογραφια φαινονταν δυο δοντια το ενα πανω στο αλλο σαν πολυκατοικια :P ΣΟυ ειπα γελαγε ολο το ΚΑΤ!! Eνταξει απομακρυνθηκε ο πανικος??? :P