it doesn 't matter.. δεν το εξελαβα ετσι..
Printable View
μα δεν είναι θέμα ζήλιας, αλλά άποψης.
Το να με ενοχλούν εμένα κάποια ποστ δικά σου και της αμελί, έχω υποχρέωση στον εαυτό μου να το πω.
Λες πως είσαι διαφορετική. Φυσικά και είσαι και όπως σου είπα και παραπάνω, κάτσε μια μέρα και διάβασε πως περιγράφεις τη ζωή σου και μετά σκέψου γιατί να σε ζηλεύει κάποιος.
Δεν είναι απάντηση, "με ζηλεύουν γι αυτό μου τη λένε".
AYTH ειναι η σωστη απαντηση στους ισχυρισμους περι ασθενειας.
δηλαδη, στα αλλοθι περι ασθενειας.
και μαλιστα, απο ατομο με αντιστοιχα προβληματα.
αληθεια , ποτε εγινες γιατρος αμελι κι εκτος απο τον εαυτο σου, βγαζεις διαγνωσεις και για αλλους για το ποτε ειναι σε μανια και ποτε σε καταθλιψη?
ολα τα αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις (θα την ξερουν την εκφραση αυτοι που μας φωναζουν συνεχως και με ολους τους τροπους, ποσο μορφωμενοι η παραμορφωμενοι ειναι...)
κατα τα αλλα, το να φωναζει ενας μορφωμενος ασθενης, εναν αλλον, "ψυχακια", ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη καταντια...
ξαναλεω, κ νεα ειμαι κ ομορφη κ αδυνατη κ εξυπνη κ μορφωμενη (δεν τα λεω εγω, τα λενε ατομα που με ξερουν χρονια κ οχι ο καθε τυχαρπαστος) αυτη ειναι η αληθεια ειτε αρεσει ειτε οχι i don 't give a shit, τωρα το ποιος με ζηλευει κ ποιος οχι ειναι δικο του θεμα, δεν μπορω να ασχοληθω ΚΑΙ μ αυτο...
Λεγε ο,τι θες, πλακα σπαζω μαζι σου.. εχω να γελασω ετσι χρονια... να σαι καλα που μ εκανες κ γελασα... πλακα εχετε παντως...