Δε φεύγω,
θα μείνω όλη νύχτα στο ιατρείο σου
θα μείνω όλη νύχτα στο ντιβάνι
τα χάπια μου θα πάρω κι άντε νάνι
κι απ\'αύριο αρχίζουμε ξανά....
Printable View
Δε φεύγω,
θα μείνω όλη νύχτα στο ιατρείο σου
θα μείνω όλη νύχτα στο ντιβάνι
τα χάπια μου θα πάρω κι άντε νάνι
κι απ\'αύριο αρχίζουμε ξανά....
Είναι επικίνδυνα εδώ
Γι\'αυτό καλύτερα που φεύγω
Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις
Κι άλλο αν μείνω θα δεθώ, γι\'αυτό καλύτερα που φεύγω
Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις
Αντίο να πω,αντίο να πω......
Συμβουλλλή συμβουλλλλή με λλλυτρώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με σκοτώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με τελλλειώνννεις
Με αποτελλλειώνννεις
Αφιερωμένο στο ψυχοχάπι μου......
Ποιος να συγκριθει μαζι σου
κι απ το νου μου να σε σβησει
Ποιος στο βαθος της ψυχης μου
θα τολμησει να σ\'αγγιξει
Μετα απο σενα που
πες μου να παω που
Μετα απο σενα τι
τι ν\'αγαπησω τι
Μετα απο σενα ποιον
ποιον να πιστεψω ποιον
Μετα απο σενα πως
να ζησω αλλο πως
Ποιος να συγριθει μαζι σου
Ποιος να συγκριθει μαζι σου
οταν φυγεις μακρια μου
ποιος τη θεση σου να παρει
στο κορμι κ στην καρδια μου
Μετα απο σενα που...
Πολύ τέλειο..Το αφήνω αυτούσιο αφιερώνοντάς το στον/στην ψυχίατρο....
Απόψε
δε μιλώ σε κανένα δεν ακούω κανέναν απόψε
σαν τρελός μες στη νύχτα γυρνώ στα χαμένα απόψε
με σκυμμένο κεφάλι ζαλισμένος το βήμα μου σέρνω
κάπου κάπου ξεχνιέμαι και νομίζω εσένα πως βλέπω
Απόψε
πού να βρίσκεσαι πες μου
πού πας και τι κάνεις απόψε
μη μ\' αφήνεις φοβάμαι
την τρέλα της πλάνης μου διώξε
απόψε
Απόψε
το μυαλό μου πλανιέται σε ατέλειωτους δρόμους απόψε
σαν σκιά τρομαγμένη μ\' αναμνήσεις στους ώμους απόψε
μα τι κρίμα να είναι η νύχτα αβάσταχτη τόσο
σαν φορτίο κλεμμένο να πετάξω ζητώ να γλιτώσω
Απόψε
πού να βρίσκεσαι πες μου
πού πας και τι κάνεις απόψε
μη μ\' αφήνεις φοβάμαι
την τρέλα της πλάνης μου διώξε
απόψε
Στην διαταραχή....
Μη μου λέτε γι\' αυτή,
πού γυρνάει και πού ζει,
θέλω να ξεχαστεί.
Η πληγή μου δε κλείνει
όσο ακούω για εκείνη.
Τα πικρά δάκρυά μου
στάζουν μεσ\' στη καρδιά μου.
Δεν αξίζει γι αυτήν πια να κλαίω,
τι κι αν ζήσαμε χρόνια μαζί.
Τ\' όνομά της ξανά δε το λέω
γιατί νιώθω καημό και ντροπή.
Μη μου λέτε γι\' αυτή,
πού γυρνάει και πού ζει,
θέλω να ξεχαστεί.
Με τα λόγια που λέτε,
τη καρδιά μου τη καίτε.
Στις πληγές τις μεγάλες
μη μου ανοίγετε κι άλλες.....
Στο τηλέφωνο φοβάμαι να σε πάρω να σου πω
πόση τρέλα νιώθω
στους διαδρόμους του μυαλού μου τώρα σε αναζητώ
με μεγάλο πόθο
Δεν τη βρίσκω την άκρη
πουθενά και πες μου τι να κάνω
έχω γεμίσει ασφυκτικά
με υπνοστεντόν το στομάχι.Θα πεθάνω
και χορεύω πάλι στης τρέλας το ρυθμό....
Πού να πω την διαταραχή μου
όταν τα γκάζια της πατάω και
λογική την χάνω....
Πού να βρω ένα χαπάκι
να μου πει πως μ\' αγαπάει στ\' αλήθεια
όταν κι εσύ έχεις εξαφανιστεί
Μοιάζει η νύχτα μακριά σου να \'ναι εξωφρενική
κι η κατάθλιψη μανία
μα η μορφή σου δραπετεύει από κρυψώνα μυστική
με βάζει στην ευθεία...
Δεν τη βρίσκω την άκρη...
Ούτε εσύ έχεις τη λύση να μου δώσεις που γυρεύω
τη λύση που ζητάω
μπλοκαρισμένη από χρόνια στης πάθησής μου τα γρανάζια
που για μέρες τραγουδάω
Δεν τη βρίσκω την άκρη...
Στην ψυχίατρό μου.....
Δεκαπέντε χιλιάδες και μία
στραβάδια απολύομαι
33 χρονάκια διαταραχή
στραβάδια απολύομαι
Όλο εμένανε σηκώνει
να πω μάθημα η γιατρός μου
θα τη σφάξω σαν κουνέλι
και θα βγω να βρω το φως μου....
Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού
και τα μυαλά στα κάγκελα
του αόρατου εχθρού
Είχες έμπνευση σήμερα Κάσσι ε? :p
Η Ιντερ που χάθηκε?Πήρε τόσο βαριά την απόρριψη από τον γιατρό της και δεν έχει διάθεση να μπει?
Ε χμμ.Είναι ευαίσθητο παιδί η Ίντερ και έχει τα κυκλοθυμικά της όπως εγώ...Ναι μια έμπνευση την έχω.......
Πάντως πλάκα πλάκα λες να την χυλοπίτιασε τόσο ο ντόκτορας που είπε Αϊ συχτίρ κι εσύ και όλο το συνάφι;;;Χαχα......
Εγώ κρατάω....γερά....?????????????????με πολλά ερωτηματικά....Είπα να κάνω λίγο πλάκα με την δικιά μου ντοκτορίνα γιατί δεν βγαίνει αλλιώς......Μην μασάς ρε Ίντερ...Γιατροί είναι και αντιπαρέρχονται..Ουδείς αναντικατάστατος έλεγα......και εν τέλει θα ισχύει.......Απλά μου την σπάει που χρειάζεται μία να κολλάω μία να ξεκολλάω..Μια σταθερή πορεία δεν έχω δει....Καλέ μια μέση γραμμή.....Σαν το καρδιογράφημα του νεκρού....Χαχα...Μακάβριο...Φα ντάζεσαι πρόταση σε γιατρό;;Κάντε την διάθεσή μου σαν το καρδιογράφημα του νεκρού....
Ως γνωστός κουκουρουκιστής επιλέγω αυτό και το ρίχνω στο χαχαχαχαχααααααααQuote:
Originally posted by kassi_21
Συμβουλλλή συμβουλλλλή με λλλυτρώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με σκοτώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με τελλλειώνννεις
Με αποτελλλειώνννεις
ΥΓ όχι οτι τα άλλα δε τα βρήκα ενδιαφέροντα αλλά αυτό το συμβουλλλλλή έγραψε.....
Φτου φτου μου.Μη με ματιάσουν.....Ε,ναι είχα ρέντα χτες..Μ έλειψε η άλλη στιχοσυνθέτης.....Γράφω και δεν έχω κάποιον να ανταγωνίζεται το ταλέντο μου.......
\"ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΑΓΟΥΔΑ Vol 2\"
Α ρε γιατρέ της Ιντερ...μας την στεναχώρησες και εξαφανίστηκε...
Θα εμπνευστώ η Τερψιχόρη και θα γράψω ένα τραγούδι για την Ίντερ και τον γιατρό αν κ νομίζω ότι παλιότερα αφιέρωσα ένα......
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ
Το παλιό ρολόι του ψυχίατρου
στάθηκε στην ώρα του αποχωρισμού
είχε σκοτεινιάσα,τον χαιρέταγα
με τα νέα χάπια έλεγε θα πέταγα
Χάθηκε μές στα τεφτέρια του
μέσα σε Φρόυντ, μες σε Ράιχ και σε Γιούνγκ
κι έγιναν φωτιά τα χέρια μου
εντατική κι εγκαύματα πρώτου βαθμού.
Στο παλιό ιατρείο κάθε δειλινό
φτάνω στο κατώφλι και τον καρτερώ
και περνούν διαβάτες και χλευάζουνε
όταν οι φωνές μου με πειράζουνε...
Χάθηκε κι αν τηλέφωνησα
πάλι με βάζει ο ******* στην αναμονή
θα τα κάνω όλα λαμπόγιαλο
κλείστε με μέσα τώρα σε καμιά Μονή....
i\'m back
δεν χαθηκα για τον ψυχιατρο μου αλλα κολυμπουσα
σε θαλασσες πλατιες
ο δρ μου.....
να μην πω
ας τον δω απο κοντα την Πεμπτη
10 ηωρα το βραδυ ραντεβου..
!!
σαν πολλοι μαζευτηκαμε σε αυτη την πολη οι λολοι
ακαθεκτη συνεχιζω να πλουτιζω την ψυχοφαρμακευτικη
ακαθεκτη συνεχιζω την χ ισορροποια σε αυτη την οριακη γραμμη
ακαθεκτη συνεχιζω να νοσω
ακαθεκτη αρχισα να μη μιλαω πολυ για τα ψυχω μου
καθιστη αρχιζω κ τα λυνω παλι
τα κουβαρια
της ψυχωτετοιας μου
kassi σε εχασα στα φορτε σου
αντε εγω αζαξ εσυ φορτε
ελα να κανουμε εταιρια καθαριστικων!!!!!!
Άντε βρε κοπελιά..Επέστρεψες...Έχασα την μούσα και συνέταιρό μου επί ψυχοτράγουδων..Φαντάζομαι το παραπάνω σουξεδάκι νέο......Πετυχημένο το παλιό ρολόι σε παραλλαγή έτσι;;;;
Τέλειο το ακάθεκτη συνεχίζω να πλουτίζω την ψυχοφαρμακευτική....Βαρέθηκ α να με θαυμάζω ένα πράγμα και λέω να θαυμάσω άλλο ταλέντο ιντριγκαριστικό για το νου μου...
Ιωάννα το θέμα που άνοιξες παίζει να είναι αυτό με τις περισσότερες προβολές ένα πράγμα.Το αγάπησες και το αγάπησε κι ο κόσμος..Χεχε....Είδες;;;Πάνε μπροστά τα τόπικ σου.....
\"YOU SPIN ME ROUND\"
I dont wanna know your name
But I do want your perfect taste ,baby
All I know is that to me
You look like you\'re lots of fun
Give some sanity in my mind
Watch me here I come.......
You spin me right round babe pill, right round,
Like a record babe pill, right round, round, round,
You spin me right round babe pill, right round,
Like a record babe pill, right round, round, round
κ λεγε-λεγε
λεγε-λεγε
ο ασθενης μπερδευτηκα
κι απ\'τα πολλα σου λεγε-λεγε
τη θεραπεια δεχτηκα
κι υστερα λενε πως φταιει το οριο.....
1 μηνα μετα συνεδρεια μου θες
τι να πρωτοπω μου λες
1 μηνα μετα κ στις 10 αργα
θα αρχισω απ΄το χθες
ειναι αργα τι τα θες
το αλλο παραπονο
100φορες του εχω πει οτι φυσικα τον εχω καταχωρησει στο κινητο
οποτε περνει τηλ
Καλημερα Ιωαννα ο Γιαννης ο ..... ειμαι
ο ψυχιατρος σου
νταξει....εκανα 10 μπανια να ξελαμπηκαρω τουτο ουκ εστι οτι επαθα αμνησια απο το αλλας της ταλας!!!!!
Είσαι παραπονιάρα τελικά....
Ο άνθρωπος μία τυπικότητα προσπαθεί να κρατήσει. ΔΕΝ είναι ο φίλος σου να σου πεί \"έλα ρε. Τι κάνεις? Καλίτερα σήμερα....\"
Είναι ο γιατρός ΣΟΥ και η τυπικότητα είναι εκεί για να στο υπενθυμίζει....
Welcome back Ιντερ!
Εκανες τα μπανάκια σου ε?Ωραια!
Χιχι.Και με τις περισσότερες προβολές και με τις περισσότερες απαντήσεις.Τραβάει το θέμα...Quote:
Ιωάννα το θέμα που άνοιξες παίζει να είναι αυτό με τις περισσότερες προβολές ένα πράγμα.Το αγάπησες και το αγάπησε κι ο κόσμος..Χεχε....Είδες;;;Πάνε μπροστά τα τόπικ σου.....
Quote:
Originally posted by interappted
το αλλο παραπονο
100φορες του εχω πει οτι φυσικα τον εχω καταχωρησει στο κινητο
οποτε περνει τηλ
Καλημερα Ιωαννα ο Γιαννης ο ..... ειμαι
ο ψυχιατρος σου
νταξει....εκανα 10 μπανια να ξελαμπηκαρω τουτο ουκ εστι οτι επαθα αμνησια απο το αλλας της ταλας!!!!!
Εσένα σε παίρνει και κανά τηλέφωνο...Εμένα δεν με έπαιρνε και δεν είχαμε προβλήματα καταχώρησης ή μη...Αντιθέτως εγώ του έγραφα στο τέλος Μαρία η τάδε..Μαρία η ιδεοψυχαναγκαστική ασθενής σας...(Αχαχαχαχαχαχα) Μαρία η κατατονική και άλλα παρτσακλά επίθετα...
Καλημέρα Ιωάννα είμαι ο Γιάννης ο....ο......ο.....ε πες το μας έσκασες.....Γιώργος ο δικός μου Γιάννης ο δικός σου....Το Γ το κρατήσαμε..Κι εδώ μια ομοιότης βλέπω...
Χμ...δίκιο έχει η Κάσσι.Αφού σε παίρνει και τηλ πάλι καλά να λες.Μην παραπονιέσαι καθόλου.
lolololololoooooooolllllllllllllllllllllllllllllll :DQuote:
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ
Το παλιό ρολόι του ψυχίατρου
στάθηκε στην ώρα του αποχωρισμού
είχε σκοτεινιάσα,τον χαιρέταγα
με τα νέα χάπια έλεγε θα πέταγα
Χάθηκε μές στα τεφτέρια του
μέσα σε Φρόυντ, μες σε Ράιχ και σε Γιούνγκ
κι έγιναν φωτιά τα χέρια μου
εντατική κι εγκαύματα πρώτου βαθμού.
Στο παλιό ιατρείο κάθε δειλινό
φτάνω στο κατώφλι και τον καρτερώ
και περνούν διαβάτες και χλευάζουνε
όταν οι φωνές μου με πειράζουνε...
Χάθηκε κι αν τηλέφωνησα
πάλι με βάζει ο ******* στην αναμονή
θα τα κάνω όλα λαμπόγιαλο
κλείστε με μέσα τώρα σε καμιά Μονή....
Πάνω που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ότι θα σταματήσω να πρίζω τον ψυχολόγο μου και ότι δεν θα ξανανευριάσω που με γράφει γιατί δικαίωμά του είναι να μην θέλει πια να με βοηθήσει,δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον με το ζόρι \"βοήθησέ με\"...Ε δεν μπορώ...Ερχεται η δύσκολη στιγμή και χρειάζομαι βοήθεια γιατί νομίζω ότι θα τρελλαθώ.Και τότε πάνε περίπατο οι σκέψεις αυτές και αρχίζω τα τηλ.Επί 5 ώρες έπαιρνα συνέχεια τηλ και έστελνα μηνύματα και απάντηση καμία...Ε είναι μετά να μην νευριάσω?Για να επιμένω τόσο κάτι μου συμβαίνει,δεν παίρνω για πλάκα...Γκρρρρρ!!!
Είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει ,να απαντά στα τηλ και να τηρεί τα ραντεβού αφού είναι ο θεράπων ψυχολόγος σου.Άν θέλει να κόψει,ας στο πεί στα ίσια να βρεις και εσύ κάποιον άλλον.
Γιάυτό μην κολλάτε με ψυχοτέτοιους.Άνθρωποι είναι με όλα τα μειονεκτήματα που έχουμε!!
Αχαχαχαχαχα..Μου άρεσε το Γκρρρρρ...Το χρησιμοποιώ κι εγώ.....Μπα η δικιά μου με παίρνει και παραπάνω τηλέφωνα απ\'όσα θα ήθελα να με παίρνει..Αυτός που ήθελα να μου απαντήσει ήταν ο παλιός αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση....Quote:
Originally posted by Dalia
Πάνω που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ότι θα σταματήσω να πρίζω τον ψυχολόγο μου και ότι δεν θα ξανανευριάσω που με γράφει γιατί δικαίωμά του είναι να μην θέλει πια να με βοηθήσει,δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον με το ζόρι \"βοήθησέ με\"...Ε δεν μπορώ...Ερχεται η δύσκολη στιγμή και χρειάζομαι βοήθεια γιατί νομίζω ότι θα τρελλαθώ.Και τότε πάνε περίπατο οι σκέψεις αυτές και αρχίζω τα τηλ.Επί 5 ώρες έπαιρνα συνέχεια τηλ και έστελνα μηνύματα και απάντηση καμία...Ε είναι μετά να μην νευριάσω?Για να επιμένω τόσο κάτι μου συμβαίνει,δεν παίρνω για πλάκα...Γκρρρρρ!!!
Είμαι ο Γιάννης....Ο όμορφος;;;;;-Όχι-Είμαι ο Γιάννης ο......-Θεός;;;;;-Είμαι ο Γιάννης ο...-Πάριος;;;;-Όχι-Είμαι ο Γιάννης ο ψυχίατρός σου...-Αα?!@#$
Είναι λέει στον όγδοο η δικιά μου και μου αραίωσε τις συνεδρείες......Δεν πρέπει λέει να κινούμαι πολύ μην βγει πρόωρο.....Κούνα κούνα οι διαταραχές πάει το νεογέννητο....Την φαντάζομαι να μου κάνει ψυχοθεραπεία και να θηλάζει στο καπάκι....Κι από εκεί που είχαμε το \"Συγνώμη Μαρία αλλά είναι επείγον\" από τα τηλέφωνα να έχουμε το συγνώμη θέλει να ρευτεί το μωρό.....Θα της πάω με κουδουνίστρα!!!!
θα αποχαιρετησω
με ενα ατοφιο τραγουδι
Στη στερια δε ζει το ψαρι.ουτε ανθος στην αμμουδια
κ ιωαννα δεν αντεχει τα αποτομα οριακα
καλη τυΧη μαγκες
χθες εκανα μια αποτυχημενη αποπειρα.δεν δεχτηκα πλυση στομαΧου κι ομως ζω
οι γιατροι συμφωνησαν εχω γερη κραση
αναμενω το επομενο σχεδιο ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ
ΦΙΛΙΑ
Αχ βρε Ιωάννα μου γιατί το βάζεις τώρα κάτω?Τι έγινε και σε έριξε τόσο πολύ?
Το ότι η απόπειρά σου ήταν αποτυχημένη εκτός από το ότι έχεις γερή κράση ίσως να σημαίνει και ότι πρέπει να ζήσεις.Εχεις και το παιδί σου...Δεν σκέφτεσαι τι θα απογίνει αυτό αν φύγεις εσύ?
σκεφτομαι το παιδι αλλα κ τωρα ειμαι παρων-απων..ποτε θα θα γινω παρων??
μαζι με τα αντικαταθλιπτικικα,τα αντιεπιληπτικα,τις βενζοδιαζεπινες τωρα σημπληρωθηκε το καρε κ με τα αντιψιχωσικα Largactil...δεν φταιει ουτε ο γιατρος ουτε τα χαπια παραμονο το αρρωστο μυαλο μου
τελος για φιναλε κρατησα ενα τραγουδακι
οριο κ απόψε πάλι νίκησες
και το μυαλο μου λύγισες
καυτό σκοταδι μεσα μου ερωτηματικα
οριο καημένο δε σε ορίζω πια
οριο
οριο,ουτε κ ξερω πωε εζησα σε αυτο
οριο
κάνεις ό,τι θέλεις το μυαλό
οριο απόψε επαναστάτησες
χωρίς βουλη με άφησες
οι εφιαλτες θα ‘ρθουνε όπου και αν πας
οριο κ μυαλο μου γινανε πατσας
η μανα μου πηρε παλι τα φαρμακα,οι ιστοριες για ψυχιατρειο ορεκτικο στο τραπεζι...παραπαταω
θα διαβασω να εμπνετστω αφου η πρωτη αποπειρα κριθηκε απουυχημενη
ακου εκει πολυ γερη κραση
πως γινεται αυτο οταν το μεσα ειναι διαλυμμενο???
Με τον ψυχίατρό σου μίλησες?Ξέρει για την απόπειρα σου?
Ε ψιτ.....Change your life Ioanna...Don\'t let silly people hurt you....Εγώ αυτό έκανα..Πέρυσι καλοκαίρι ήμουν σε απόγνωση..Τα είχα δοκιμάσει όλα..για εμένα.....κι ως εδώ....δεν πολεμιέται άλλο.....Μήπως σκέφτηκες ότι τα φάρμακα που σου δίνουν αυξάνουν τις αυτοκτονικές σου τάσεις πλην αυτών που ήδη κουβαλάς;;;;Μπορεί όπως είπες να μην είμαι οριακή αλλά ούτε παλεύω να γίνω...Δεν είναι άλλωστε αυτός ο σκοπός μου-μας αλλά να γίνουμε καλά.......Μπορεί να μην έχω την διαταραχή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιάζομαι..Έλα μη με κάνεις να σαπουνοπερίζω διαδικτυακά......Δεν είναι το ατού μου......Κι εγώ έφτασα και φτάνω σε πολλά αδιέξοδα καθημερινά......Μπορεί ποτέ να μην έκανα απόπειρα αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο μακριά απέχω από αυτό....Σκέψου ότι ζω περίπου από τα 12 μου με κατάθλιψη και ιδεοψυχαναγκασμό και ό,τι σκατά άλλο..Σήμερα έκανα μια αναδρομή......και φρίκαρα....Δεν το προσπαθείς με δική σου θέληση να μπεις κλινική;;;Ίσως βοηθηθείς...
Ωραίο το στην στεριά δεν ζει το ψάρι......
Ιωάννα η ανασφάλεια καταστρέφει τους δεσμούς σου....και τη ζωή σου φαίνεται..Ή μάλλον ο θυμός και η απογοήτευση.....
Παρά τα χάλια μου και τα δικά μου προβλήματα με τον τρόπο μου δεν σε εγκατέλειψα για να σου δείξω πως υπάρχει μέλλον και κάτι καλύτερο για το οποίο αξίζει να προσπαθείς.........γιατί βρέθηκα και εγώ στην απόγνωσή σου.....
Μου το χρωστάς αυτό το βραζιλιανοσαπουνοπερικό ξέσπασμα....
Α και μείνε μακριά από το παρελθόν..Από τότε που έμαθα για τα οριακά αυτό προσπάθησα να κάνω.....Προσπάθησα να μείνω μακριά από όσους με θεωρούσαν ξεγραμμένη....Για αυτούς είσαι μια λιγότερη αλλά κοίτα εσένα..Γιατί να τους αφήσεις να σε νικήσουν;;Όσο αναλογίζομαι το μίσος που μου έχουν μερικά άτομα,το πόσο θα ήθελαν να με εκδικηθούν για το πως φέρθηκα.....απλά φεύγεις από όλα αυτά....και χτίζεις μια καινούρια ζωή..Πάντα υπάρχει διαθέσιμο στυλό και άσπρο χαρτί......Πολλές φορές σκέφτομαι ξέρω ότι θα ήθελες να με δεις νεκρή,να μετανιώνω για το πως φέρθηκα αλλά δεν θα σ κάνω την χάρη......(Καλά μιλάμε τα πήρα τώρα ε;;;)Κοινώς θα σου έλεγα να φύγεις από τον φαύλο κύκλο της επιφανειακότητας ακόμα κι αν άλλοι θρέφονται από αυτόν..Από τον φαύλο κύκλο της εκδικητικότητας..Δεν θα μπορέσουν να τον καταλάβουν και θα σε μισήσουν.....ισούται με πλην εν τέλει στην πορεία της ζωής σου...Σε μισώ γιατί δεν με αγαπάς,με μισείς γιατί σε μισώ και εν τέλει αποδεικνύεις ότι δεν με αγαπάς......
Μπορεί τα πράγματα για εσένα να είναι διαφορετικά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνω και να πιάνω μερικά......
.....Είσαι παρελθόν,είσαι παρελθόν.
Κανείς δεν θα μπορέσει να σε φέρει στο παρόν...............
ΜΛΚ ακιομα δε βρηκα καλο τροπο
ναι ο γιατρος μου ξερει για το υπερχαπακωμα
μου δωσε κι ενα χαπι νεο αντιψυχωσικο Largactil.
τι ειναι αυτο παλι?ξερει κανενας τιποτα???η παλι θα κανω το πειραματοζωο οπως με τα λυρικα
ακου λεει αλλος στη θεση μου θα εβλεπε τα ραδικια αναποδα..κι εγω εχω γερη κραση!!!!!!!!!!!!!
η μανα μου ελεγε δοξα τω θεω
εγω ελεγα μια χαρη του ζητησα κ κινησα κ χερι κ παλι στην απεξω με αφησε