:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Συγχαρητήρια!!!!!!!
Η αλλάγή σου είναι εντυπωσιακή..!
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Συγχαρητήρια!!!!!!!
Η αλλάγή σου είναι εντυπωσιακή..!
Κατερινά τώρα είδα τις φώτο σου!!Είσαι άλλος άνθρωπος!!!εγώ δεν θα πω πως και πριν ήσουν όμορφη,νομίζω πως η ομορφιά σου ήταν θαμμένη!Τώρα είσαι κούκλα!καλά δεν φαίνεται ίχνος χαλάρωσης!!μπράβο σου,αχ σας ζηλέυω εσάς που έχετε λίγη ή και καθόλου χαλάρωση,εμένα τα μπράτσα μου δεν θα βλέπονται το καλοκαίρι :rolleyes:
πραγματικά φοβερή αλλαγή !!!
Καιρό είχα να μπω στο τόπικ και βλέπω Κατερινάκι να έχεις ανεβάσει φωτογραφίες χιχιχιχι που να την δείτε από κοντά παιδιά λάμπει ολόκληρη! Αυτό το φωτεινό χαμόγελο το έχει μάλλον ακόμη και όταν κοιμάται τώρα πια :lol::lol::lol:
Καμιά φορά ακόμη και εγώ που την βλέπω κάθε μέρα δεν καταλαβαίνω το πόσο έχει αλλάξει. Σοκάρομαι με την αλλαγή την εμφάνισης της! Αλλά αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο Κατερίνα μου είναι ότι πλέον ζεις και απολαμβάνεις την ζωή όπως ποτέ άλλοτε, είσαι χαρούμενη, γελαστή γεμάτη θετική ενέργεια και όρεξη για τα πάντα τόσο που με συνεπαίρνεις και εμένα μαζί! Πάντα σε έβρισκα όμορφη και λαμπερή αλλά τώρα παιδί μου απλά δεν παίζεσαι!!!
Είμαι στους 8.5 μήνες από το χειρουργείο και απολαμβάνω τα οφέλη του!
Γιώτα, ΟΥΑΟΥ!!!
Γιώτα είναι καταπληκτική η διαφορά. Δεν είχα δει φωτογραφίες σου του πριν κι επειδή σε γνώρισα από κοντά αδύνατη και κούκλα δεν μπορούσα να φανταστώ πως ήταν το πριν. ʼλλος άνθρωπος! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου γιατί άξιζε πραγματικά τον κόπο.:starhit:
ΚΟΥΚΛΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ:thumbup:
monahoiot εχω μεινει άναυδη συσχαρητηρια !!!!!! πραγματικα τεραστια διαφορα ..............
Γιωτακι μου τα καταφερες!Μπραβο!Ζηλευω....Κ τα μαλλακια μια χαρα κ ωραιο ντυσιμο κ ολα καλα!Να εκπληρωθουν κ οι επομενες επιθυμιες σου γλυκια μου!
Γιωτα συνχαρητηρια ευχομαι τα καλυτερα απολαυσε αυτο που με κοπο δημιουργησες.
Γιώτα μου τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν είσαι απλά άλλος άνθρωπος.....είσαι ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σου!!!δεν θυμίζεις σε τίποτα την παλιά Γιώτα,αποπνέεις κάτι διαφορετικό!Σε ζηλεύω τρελάααααααααααααααααα που μπορείς και φοράς μπότες,εμένα ακόμα λίγο με παιδεύουν και τα μπούτια μου εξακολουθούν να είναι τσουπωτά-τσουπωτά!Εντωμεταξύ ένα σχεδόν ίδιο μπλουζογόρεμα πήρα και εγώ σε εκρού χρώμα :D
Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για το θετικό feedback! Μου ανεβάσατε το ηθικό ωρέ παιδιά!
γιωτα εισαι απλα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! μακαρι να φτασω και εγω στο στοχο μου οπως και εσυ.
ελενάκι, δεν θα λες "μακαρι να φτασω και εγω στο στοχο μου οπως και εσυ", θα λες, "Θα φτάσω στο στόχο μου" , δεν υπάρχει μακάρι γιατι ο στόχος σου είναι στο χέρι σου και στη σληβ, δεν μας κυβερνά πια η παχυσαρκία, εμείς την κυβερνάμε!
γιωτα υπεροχηηηη !!!!!!! σε καθε φωτο κ καλυτερηηηηη :) ξανα μπραβοοοοοοο
Γιώτα καλά δεν έχω λόγια!!!! απλά Θ Ε Α!!!!! μου αρέσει και το νάζι στο βλέμμα, very sexy! Και ο φωτογράφος όμως δεν τα πήγε άσχημα... βέβαια πως να τα πάει άσχημα όταν έχει τέτοιο "υλικο" να δουλεψει!!
φωτογράφε μου εσύ, να αγιάσουν τα χεράκια και τα ματάκια σου, η φωτό με κολακεύει αλλά δείχνει μια αλήθεια, νιώθω καλά!Quote:
Originally posted by *Katie
Γιώτα καλά δεν έχω λόγια!!!! απλά Θ Ε Α!!!!! μου αρέσει και το νάζι στο βλέμμα, very sexy! Και ο φωτογράφος όμως δεν τα πήγε άσχημα... βέβαια πως να τα πάει άσχημα όταν έχει τέτοιο "υλικο" να δουλεψει!!
Γιώτα μου είσαι πραγματικά άλλος άνθρωπος!!! Μπράβο είσαι μια κούκλα πραγματικά!!!! :D
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Μπράβο κοριτσάκι!
Eισαι πολυ ομορφη στη φωτογραφια monahoiot. Η διαφορα του πριν και μετα ειναι τεραστια. Συγχαρητηρια:)
δε σε γνωριζω,αλλα επαθα πλακα με τη φωτογραφια σου.Quote:
Originally posted by monahoiot
Είμαι στους 8.5 μήνες από το χειρουργείο και απολαμβάνω τα οφέλη του!
μπορω να σε ρωτησω κατι;
εσυ εχεις παρει χαμπαρι πως αδυνατησες;σε ρωταω γιατι νομιζω-αν κανω λαθος συγνωμη παρα πολυ-οτι δε το καταλαβες,και φορας ρουχα μεγαλυτερου μεγεθους.
πραγματικα συγχαρητηρια και μακαρι να φτασω εκει που εισαι τωρα!!!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια lineal ! Σου εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι πάντα καλά, λόγω σληβ χάνω διαρκώς βάρος και αλλάζω νούμερα αλλά γενικά δεν είμαι φίλη και των πολύ κολλητών ρούχων, ίσως αργότερα αποκτήσω μεγαλύτερη σιγουριά και βάλω και τίποτα πιο στενό!
να σαι καλα Monahiot και καλη δυναμη και κουραγιο.
πραγματικα αν δε φοβομουν τοσο τις εγχειρησεις-αν και εχω κανει καισαρικη-μπορει να εφτιαχνα και γω σλιβ ή κατι τετοιο.
αλλα το παλευω.
μακαρι να φτασω εκει που εισαι!
να σαι καλα και καλη συνεχεια!
οσο για τα ρουχα,απλα σε ρωτησα γιατι κατα καιρους οταν εχανα κιλα δε το καταλαβαινα,μονο μετα απο τις φωτογραφιες,αλλα παντα φορουσα φαρδια ρουχα και μετα το μετανιωνα που δεν εβαζα κατι σα κοριτσακι και γω ωστε να συνεχιζω πιο ανανεωμενη
Σημερα επισκεύτηκα αυτό το topic και εκανα πουλάκια τα ματακια μου τι ομορφιές ειστε εσεις καλέ......
μια μια
Katie τελεια τελεια τελεια ....
Monahiot θεα .... φοβερή διαφορά μπράβο σου
Τζίνα κουκλάρα αντε να δούμε και τωρινή φωτογραφία σου
Πολινάκι 1983 μεγάλη διαφορά και εσύ θα βγάλεις και καμία έγκυος?????
Αντε να περάσει κανα 5μηνο θα αρχισώ να βάζω και εγω ... αν και εδω υπάρχει ενα πρόβλημα διοτι οσες φωτογραφίες αναγκαστηκα με εβγαζαν εχουν παει στο σκουπιδοφάγο καλα θα βρω απο κανα γάμο κάτι θα κάνω!!!!!!
Μαρία γιατί να περάσει ένα πεντάμηνο για να βάλεις φώτο????όλοι οι χειρουργημένοι από τον πρώτο μήνα κιόλας έχουμε διαφορά,στο δε τρίμηνο είμαστε άλλοι άνθρωποι!και για να μπορέσεις να καταλάβεις ακόμα καλύτερα το πόσο μαζεύεις θα σε συμβούλευα να βάλεις δίπλα-δίπλα την παλιά φωτογραφία σου με την νέα;)
Θα βγω εκτος θεματος αλλά δεν αντέχω....
Ιωαννα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!! Να ευχηθώ καλή σταθεροποίηση ή σκοπεύεις να αναθεωρήσεις και αλλο προς τα κάτω?
aggeloydaki πηγα λιγο πιο πίσω και είδα και δική σου φωτο μπράβο πολυ μεγάλη διαφορά ........
σ'ευχαριστώ πολύ γιατο θάρρος που μου δίνεις .... και ναι όντως εχω ήδη μεγαλη διαφορά ειδικά σημερα μετα απο το τριήμερο την καταλαβαν και εδω στην δουλεια ακομα περισσοτερο ξερεις ποσοσ χάρηκα ????? ΞΕΡΕΙΣ!!!!!
marleokar μου προς το παρόν και να βάλω φώτο μου, απλά θα είμαι πιο αδύνατη από την τελευταία μου!!! Αν κάνω κοιλίτσα θα σας βάλω!!!
Αν όχι, θα σας βάλω μία πραγματική μου πριν, (μιας και οι πριν που έχω βάλει μέχρι τώρα ήταν πολύ "κολακευτικές") και το μετά την γέννα!!
Προς το παρόν όμως περιμένουμε δικές σου, και μην μείνεις στο 5μηνο! Δεν είδες εμάς (και πρώτη πρώτη εγώ) πόσες φώτο βάλαμε?
Οσο πιο πολλές τόσο πιο καλά για σένα. Μόνο έτσι θα βλέπεις την διαφορά σου. Εγώ βλέπω τα ρούχα μου στις κρεμμάστρες και λέω "μα καλά, μπαίνω εγώ εδώ μέσα?" και όμως μπαίνω!
Χτες μου έδωσε η μαμά 4-5 τζινάκια τα οποία δεν κάνουν ούτε σε αυτήν ούτε στην αδελφή μου και μου λέει "δοκίμασέ τα, ίσως κάνουν σε σένα" και ήταν όλα όχι απλώς καλά αλλά τέλεια πάνω μου!!!!!
Επόμενη φώτο μου λοιπόν ίσως είναι με κανά τζινάκι, θα δείξει!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μακάρι , στο ευχομαι...............
Αν θέλετε με τζινάκι σας την βάζω αύριο κιόλας!!!! Το πριν όμως πρέπει να το σκανάρω γιατί δεν την έχω σε υπολογιστή.Quote:
Originally posted by marleokar
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μακάρι , στο ευχομαι...............
ΑγγελούδοΙωάννα μου, με τη σειρά μου να σου δώσω τα συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σου! Σούπερ! και όπως χαρακτηριστικά λέει η Ναταλία, βλέπουμε πια ό,τι απόμεινε από την Ιωάννα!
Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ :) Για την ώρα θα αφήσω ως στόχο τα 65 και μετά από 2-3 εβδομάδες θα το μετακινήσω προς το 61 .Ο γιατρός μου είπε πως μέχρι τον χρόνο θα συνεχίσω να χάνω,απλά τώρα που τρώω συνέχεια φαγητό απέξω δεν είναι τόσο προσεγμένο σαν αυτό που μαγειρεύω σπίτι και όσο να'ναι χάνω με πιο αργό ρυθμό.Quote:
Originally posted by *Katie
Θα βγω εκτος θεματος αλλά δεν αντέχω....
Ιωαννα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!! Να ευχηθώ καλή σταθεροποίηση ή σκοπεύεις να αναθεωρήσεις και αλλο προς τα κάτω?
Γιωτούλα μου ty :love: εσύ βλέπω πως σίγά-σιγά μου κατεβάζεις τον στόχο σου όλο και πιο κάτω!Quote:
Originally posted by monahoiot
ΑγγελούδοΙωάννα μου, με τη σειρά μου να σου δώσω τα συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σου! Σούπερ! και όπως χαρακτηριστικά λέει η Ναταλία, βλέπουμε πια ό,τι απόμεινε από την Ιωάννα!
ʼσε οι άλλοι βλέπετε ότι απέμεινε από την Ιωάννα αλλά ο κακομοίρης ο άνδρας μου πιάνει ότι απέμεινε και αρχίζει "ωχ κόκκαλο εδώ,κόκκαλο εκεί.Δεν είσαι παιδί μου βολική έτσι πριν ξάπλωνα και ακούμπαγα επάνω σου και είχα μαξολαράκι τώρα κινδυνεύω να μου βγάλεις κανένα μάτι" :lol::lol::lol::lol:
Καλησπερα...μηπως μπορει να μου πει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο??????Δεν το βρισκω ...σνιφ!
Aν τις έχεις online π.χ. sto facebook αρκεί να βάλεις το λινκ ανάμεσα σε [img]link[./img] χωρίς τη τελεία στη 2η αγκύλη.
Αν τις έχεις στο PC θα πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου π.χ. στο imageshack και μετά να βάλεις το link που θα σου δώσει εδώ μέσα. Τελευταία λύση... να τις στείλεις με mail σε κάποια κοπέλα και να στις ανεβάσει αυτή... δε σου λέω να τις στείλεις σε μένα γιατί είναι λίγο creepy...
Marianna22 δοκίμασε να κάνεις ότι σου λέει ο Filipparas και αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε και τον πιο κάτω τρόπο.
Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία.
εδω ειμαι στα 128...http://imageshack.us/photo/my-images/825/xwtousa13.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...365291438.jpg/ Και εδω στα 69.....
αχ βρε :)
εισαι πολυ γλυκια, ακομα και στα πολλα κιλα και το σκυλακι σου το ιδιο!!!!!
τωρα εισαι ΚΑΙ κουκλαρα.
συγχαρητηρια μαριανα για την καταπληκτικη απωλεια. σου ευχομαι να ειναι παντοτινη.
σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ!και η μαριλου μου σ ευχαριστει ειναι το σκυλακι μουυυ!να σαι καλα για τα ομορφα λογια σου!Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
αχ βρε :)
εισαι πολυ γλυκια, ακομα και στα πολλα κιλα και το σκυλακι σου το ιδιο!!!!!
τωρα εισαι ΚΑΙ κουκλαρα.
συγχαρητηρια μαριανα για την καταπληκτικη απωλεια. σου ευχομαι να ειναι παντοτινη.