Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν επιτρεπεται με το reductil να παρεις ενδιαμεσα και κανενα xenical?
Οχι συνεχεια... Απλα αν χρειαστει!
Printable View
Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν επιτρεπεται με το reductil να παρεις ενδιαμεσα και κανενα xenical?
Οχι συνεχεια... Απλα αν χρειαστει!
Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω επιστημονικά αλλά δεν θα το τολμούσα προσωπικά... Είναι που είναι δυνατό το Reductil, θα πάρεις και το Xenical, ωρολογιακή βόμβα θα γίνεις!!!! Και για ποιό λόγο να το κάνεις άλλωστε? Το Reductil είναι από μόνο του πολύ καλό!
Γεια σας!!!Σε ολα τα καινουρια μελη,ενα ζεστο καλωρισμα και απο εμενα!!Διαβασα τα νεα σας,λιγο βιαστικα βεβαια....οχι Ναταλακι μου,δεν με πνιγει η ευτυχια...Αν ηξερες ποσο πανω κατω ηρθαν τα πραγματα απο το τελευταιο τηλεφωνημα μας δεν ξερω τι θα ελεγες.Νεφελακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ γι'αυτο που μου εστειλες,ειναι τοσο ομορφη εικονα!Στα δικα μας τωρα.Εγω μετα απο ενα μηνα διακοπης σχεδον,τα ξεκινησα και παλι,και ευτυχως μετα απο μια εβδομαδα αρχισαν να επιδρουν οπως στην αρχη.Βεβαια τα ψιλοξεχναω,αλλα ενταξει.Συνολικα οσο διαστημα τα σταματησα δεν εχασα (εννοειται) αλλα δεν πηρα.(Νομιζα πως κατι ειχα παρει,αλλα ηταν λογω περιοδου κλπ).Διατροφικα παντως δυσκολευομαι να γυρισω στο προγραμμα μου,οποτε καπως το εχω αλλαξει,δηλαδη τελειως!!
ΠΡΩΙ -Καφες και ενα τοστ με τυρι και ντοματα.
Μεσημερι-δεν παιζει
Απογευμα-ενα ποτηρι γαλα
Βραδυ-Γιαουρτι και παξιμαδι,αντε και κανενα κολοκυθακι.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Δεν ειναι διατροφη,δεν ειναι διαιτα,ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσα να κανω,αλλα στη φαση που ειμαι θα μπορουσα να ζησω μονο με καφε και τσιγαρο.Οχι δεν ξαναχωρισα.
Ευχομαι εσεις να τα καταφερνετε πολυ καλυτερα απο εμενα.Λυπαμαι πο μετα απο τοσο καιρο που εχω να γραψω,γραφω τοσο μιζερα αλλα....Σας φιλω ολες!!!Και ειδικα τις αγαπημενες μου....
Ναταλακι μου,τωρα ειδα τα ποστ μετα τις διαμαρτυριες μου!!Και η φωτογραφια τελεια!!!Εγω παντως θα στο πω,Σ'ΑΓΑΠΑΩ Σ'ΑΓΑΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους! Καινούρια μέλη καλωσορίσατε και καλή διαδρομή, με υπομονή, χιούμορ, και συνέπεια. Παλιά μέλη.. ο καθένας στη γωνία του και τα πόδια πάνω γιατί ενοχλείτε!! :Ρ Μην πάει ο νους σας στο κακό.. δεν τα λέω εγώ αυτά.. εγώ εξυπηρέτηση κάνω! Και εννοώ τα πόδια πάνω στον καναπέ!! Για να μην παρεξηγούμαστε..
Ακούσατε τι είπε.. εγώ έχω δουλίτσα κανά δίωρο.. σκούπισμα, ξεσκόνισμα, γυάλισμα, συγύρισμα, και μετά... ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! Έχω να κρεμάσω και κάτι κάδρα.. αλλά επειδή η αρχηγός είναι πάντα "αθώα και δεν ξέρει τίποτα" προτιμώ να απευθυνθώ γι αυτό στην Ξένια που έχει δώσει δείγματα καλού γούστου και αποφασιστικότητας. ʼντε γιατί οι αράχνες κάνουν κακό στα μέρη που συχνάζουν άνθρωποι.. :)Quote:
Originally posted by NADINE
Και που'σαι Πένυ,μια που την έπιασες την ξαραχνιάστρα,
πάρε ένα χέρι κι από δω REDUCTIL και ομάδα R
γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με το νοικοκυριλίκι!
Βοήθειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Χανελέλι μου,τι είναι αυτά που διαβάζω;
Ούτε λίγες μέρες δε μπορώ να σε αφήσω χωρίς επιτήρηση;
Αααα!Μου φαίνεται κάποια κάνει τα πάντα να κατέβω κάτω να την περιλάβω!
Τι είναι όλα αυτά που ΔΕΝ τρως;Δε θέλω τέτοια!Κι ας αγχώνεσαι για ό,τι υποψιάζομαι!
Πάντως είμαι σίγουρη πως ό,τι κι αν συμβαίνει,είναι σίγουρα αστείο μπροστά σε όσα πέρασες
και μιά χαρά ανταπεξήλθες!Σε παρακαλώ,καρδιά μου,μη χύνουμε το γαλατάκι,που σταγόνα σταγόνα μαζέψαμε...
Τέλος πάντων...θα τα πούμε τα δυό μας....Τουλάχιστον φρόντισε να τρως!Έλα να σε χαρώ!Φιλάκιααααα
Καλημέρα,ομορφιές μου! Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα!
http://3.bp.blogspot.com/_aChKCMLizC...0/Kalimera.jpg
Καλημέρα!!!!
(ας είναι καλή και η σημερινή και η αυριανή γιατί αυριο έχουμε ζύγισμα - ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Να έρθεις με τους κηδεμόνες σου,παλιόπαιδο παιδί μου,αύριο για τον έλεγχο!
http://2.bp.blogspot.com/_Y6tFG382XL...punishment.jpg
Χα, χα έτσι αισθάνομαι!!!
Ζυγίζομαι αύριο το απόγευμα
Αυρίο το βράδυ ή μεθαυρίο θα σας ενημερώσω για την πρόοδο μου (βοήθεια μας!!!)
Απόγευμα;Γιατί όχι πρωί πρωί με γενετήσια ένδυση; Εσύ,ξέρεις...
Αρκεί οι συνθήκες να είναι ίδιες,να μη χαντακώνεσαι άδικα...
ʼντε και καλή ετυμηγορία!Φιλιά!
Καλημερα!!!Ζυγισμα αυριο ε?Για να δουμε!!Πολυ χαιρομαι με τα νεα της ομαδας,μεγαλωσαμε και εχουμε κεφια βλεπω!!Μπραβο κοριτσια!!Αυτη τη στιγμη που σας γραφω,πινω τον καφε μου,και προσπαθω να συνελθω απο το βαρυ ξυπνημα (too many pills Nadine,like never before),και με χαρα διαπιστωνω γι αλλη μια φορα την ευεργετικη επιδραση της ομαδας!!Να 'στε καλα,γιατι με κανατε και χαμογελασα!!!Εχει δροσουλα σημερα....Α,ξαναδιαβασα τα προηγουμενα ποστ,εχετε ξεφυγει τελειως!!!!Μ'αρεσει πολυ!!!Οπως η ειπε και η Barb κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι!!!Ευχομαι σε ολες μια ομορφη μερα,και θα τα πουμε το βραδακι.Φιλια αγαπουλες!!
Ζύγισμα απόγευμα γιατί πριν από 2 εβδομάδες απόγευμα ζυγίστηκα μετά από την δουλεία, είδα ότι είχα χτυπήσει τα 106, έπαθα ένα πανικό και έτσι όπως ήμουν πήγα και καρφώθηκα στο πρώτο απόμερο φαρμακείο για Reductil. Κάποια στιγμή θα το γυρίσω σε πρωινό ζύγισμα αλλά ας φύγω πρώτα από τα 100 (τα ρημάδια)!
Αχ! Βρε Χανελέλι μου! Τι να κάνεις κι εσύ...
Κάτι κερδίζουμε...κάτι χάνουμε...έτσι είναι αυτά...
Τουλάχιστον αυτά που κερδίζουμε να είναι σημαντικότερα!
Χαίρομαι που σου φτιάξαμε τη διάθεση!Να μας έρχεσαι πιο συχνά!
..καλησπερα σε ολες σας!!!!!!!
χανελουμπι ελα ψηλα το ηθικο!!!!!!δεν μας παιρνει απο κατω....και ολες σας κοριτσια..
σας μεταφερω χαιρετισματα και πολλα φιλια απο την barb!!!!!!!!!πλατσουριζει στις παραλιες της μεσσηνιας και απλα αφηνει τους νεους θαυμαστες του νομου να την αποθεωνουν!
την ειδα αυτη τον αντρα και τα παιδια της.....ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε και δεν ''εκτελεσε'' την ''παραγγελια'' της προεδρου μας!!!!!!!!
της ειχε πει να με δαγκωσει κυριες και κυριοι!!!!!!
ναι ναι θα το πω!γιατι να μην το πω?
ευτυχως που η barb με συμπαθησε και δεν με αρχισε στις δαγκωνιες μεσα στον κοσμο!!!!!!!!!
η nadine εχει περιεργες διαθεσεις απεναντι μου και ηθελα να το πω εδω σε ολες-ολους σας!αν μου συμβει κατι να ξερετε που να αναζησετε τον ενοχο!!!!!!!!!!
αυριο ζυγισμα βλεπω ε?
ε κατι θα καναω και εγω....ολο και κατι κρασακα-ουζακια πινω αυτες τις μερες που ειναι και ο καλος μου εδω...δεν τρωω αλλα κανω κατακρατησεις κυρια προεδρος...να ζυγιστω ομως ε?καλα καλα μην δαγκωνεις!!!!!!!
φιλακια !τα κεφαλια ψηλα ολες σας!θα τα καταφερουμε!!!!!!!!
τα λεμε αυριο!!!!!!!
γεια σας εγω ξεκινησα τα reductil πριν 8 ημερες εχω χασει 1,5 κιλο και μεχρι τωρα δεν ειχα παρενεργειες εκτος απο καποιες ναυτιες και ζαλαδες τις πρωτες ημερες
MARIARHODES
καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!
Ευκαιρία τώρα που είμαστε αρκετά άτομα στην αρχή του reductil (εγώ είμαι 2 εβδομάδες) να παρακολουθούμε την πρόοδο μας και να ενημερώνουμε τον κόσμο για το που/ή αν βοηθά το χάπι.
σημερα ειχα καποιες ζαλαδες εκτος κι αν επεσε η πιεση μου απο την διαιτα διοτι ειμαι υποτασική , σαν να ειμαι εγκυος νιωθω βρε παιδια πρωινες ναυτιες και ζαλαδες , ευτυχως διαρκουν μερικα λεπτα. Αληθεια καθε ποτε ζυγιζεστε ?
Γειά σου Μαρία από τη Ρόδο με τις επικεφαλίδες σου!Καλώς μας ήρθες!
Ελπίζω να παρακολουθείς στενά την πίεση σου και τις υπόλοιπες παρενέργειες...
Κι εγώ είχα στην αρχή αρκετές,αλλά ευτυχώς σταδιακά υποχώρησαν
πέρα από την ξηροστομία,τις αϋπνίες και τη διαταραχή στον κύκλο της περιόδου.
Κάποτε ζυγιζόμασταν κάθε Παρασκευή,αλλά πολλές οι κοπάνες και ο θεσμός ατόνισε.
Απ' ό,τι βλέπω λίγα κιλά έχεις να χάσεις...Πώς και αποφάσισες να πάρεις reductil ;
Η αλήθεια είναι πως απορώ ποιός γιατρός σου τα συνταγογράφησε...
Τουλάχιστον είμαστε κομπλέ από εξετάσεις πριν τα ξεκινήσουμε;
Υ.Γ. Καλά που ήρθες,Μαράκι,γιατί η γαλαρία σαν πολύ να έχει αποπροσανατολίσει το μάθημα
και η τάξη αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα τους καλούς και συγκεντρωμένους μαθητές της!
Mόνο το δικό μου μυαλό απορεί τι μπορεί να συνέβη σ'αυτήν τη συνάντηση;Quote:
Originally posted by XENIA!
ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε ...
...ευτυχως που η barb με συμπαθησε ...
http://4.bp.blogspot.com/_d_MytYS9r3...E%AF%CE%B1.jpg
Quote:
Mόνο το δικό μου μυαλό απορεί τι μπορεί να συνέβη σ'αυτήν τη συνάντηση;Quote:
ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε ...
...ευτυχως που η barb με συμπαθησε ...
....εισαι εσυ μια!!!!!!!
δεν εχεις την ελαχιστη τσιπα επανω σου..να απολογηθεις που ζητησες απο την BARB να με δαγκωσει!!!!!
ναταλουμπι!!!!!!
...οσο για το ζυγισμα...η ζυγαρια παραμενει ακινητη.....δεν ξερω γιατι....συνεχιζουμε ομως!!!!!!!ελπιζω να ειναι καποια κατακρατηση που θα υποχωρησει τις επομενες μερες!!
φιλακια!!!!!!
http://4.bp.blogspot.com/_d_MytYS9r3...E%AF%CE%B1.jpg
Quote:
Γειά σου Μαρία από τη Ρόδο με τις επικεφαλίδες σου!Καλώς μας ήρθες!
Ελπίζω να παρακολουθείς στενά την πίεση σου και τις υπόλοιπες παρενέργειες...
Κι εγώ είχα στην αρχή αρκετές,αλλά ευτυχώς σταδιακά υποχώρησαν
πέρα από την ξηροστομία,τις αϋπνίες και τη διαταραχή στον κύκλο της περιόδου.
Κάποτε ζυγιζόμασταν κάθε Παρασκευή,αλλά πολλές οι κοπάνες και ο θεσμός ατόνισε.
Απ' ό,τι βλέπω λίγα κιλά έχεις να χάσεις...Πώς και αποφάσισες να πάρεις reductil ;
Η αλήθεια είναι πως απορώ ποιός γιατρός σου τα συνταγογράφησε...
Τουλάχιστον είμαστε κομπλέ από εξετάσεις πριν τα ξεκινήσουμε;
Υ.Γ. Καλά που ήρθες,Μαράκι,γιατί η γαλαρία σαν πολύ να έχει αποπροσανατολίσει το μάθημα
και η τάξη αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα τους καλούς και συγκεντρωμένους μαθητές της!
γεια σου Nadine απο οτι καταλαβα εισαι η προεδρος του topic :-) ας του βαλουμε λοιπον στην ταξη.
Οντως τα κιλα που εχω να χασω απο εδω και περα δεν ειναι πολλα εμεινα 9 μονο , γεννησα τον Δεκεμβριο και ειχα βαλει πολλα κιλα στη εγκυμοσυνη 24! οταν γεννησα ημουν 94 με υψος 1.64 ειχα παρει και 5 κιλα ακριβως πριν την εγκυμοσυνη και ηρθε και εδεσε , οταν επεστρεψα στο σπιτι απο την κλινικη ημουν 85 κιλα , δεν εκανα καμια ιδιαιτερη διαιτα απλα επερνα το καροτσι και περπατουσα 1 1/2 - 2 ωρες την ημερα προσθεσε τα ξενυχτια με την μικρη , και τον αποκλειστηκο θηλασμο ( ο οποιος μου ειχε ανοιξει τελειως την ορεξη με αποτελεσμα να τρωω πιο πολυ απο οταν ημουν εγκυος ) 6 μηνες ετσι οταν σταματησα τον θηλασμο στα 74.5 κιλα (τωρα πως εχασα αυτα τα κιλα θα σας γελασω)πριν απο 3 εβδομαδες αποφασισα να ξαναγινω οπως ημουν πριν 1 1/2 χρονο 63 κιλα ( πιο κατω αποκε αποκλείεται να μπορεσω να παω δεν εχω ουτοποιες) πηγα στον γιατρο μου εκανα το ετησιο τεστ μου και μετα περασα και απο τον ενδοκρινολογο μου , εκανα εξετασεις και εκει και ολα ηταν μια χαρα του ζητησα τα χαπια μου μιλησε για τα υπερ και τα κατα και μου τα εγραψε ετσι μπορω να ξαναβρω την φορμα μου και να ειμαι ετοιμη για τα βαφτισια πες με τεμπελα αλλα αλλα πειραματα με διαιτες δεν κανω αρκετα ταλαιπωρησα πολλα χρονια τον μεταβολισμο μου πιο νεα ( μεχρι τα 22 τωρα ειμαι 30) ημουν χοντρουλα στα 79-80 κιλα πηγα σε διαιτολογο και σε 3 μηνες εχασα 16κιλα δεν ειχα ουτε το κοραγιο ουτε τον χρονο και το χρημα να το ξανακανω. ελπιζω να ελυσα τις αποριες σου
ευχομαι ολοι η παρεουλα να εκπληρωσει τους στοχους της
Παιδιά, με τον συνδυασμό reductil - πονοκέφαλο τι σχέση έχετε?
Ρωτάω περισσότερο τα μέλη που το παίρνουν ή το έπαιρναν κάποιο καιρό.
Φοβάμαι ότι μετά από 2 εβδομάδες ο πονοκέφαλος που αρχικά τον είχα αποδώσει σε κούραση της δουλειάς επιμένει (σήμερα πχ είμαι ξεκούραστη αλλά έχω πονοκέφαλο). Δεν είναι τίποτα το φοβερό είναι όμως σχετικά ενοχλητικό (και συνδυάζεται με ελαφριά ναυτία κάποια φορά). Αύριο πάω φαρμακείο για πίεση σίγουρα. Ελπίζω όλα να είναι καλά (γιατί το φάρμακο κάνει το αδύνατο δυνατό - κακά τα ψέματα...)
Mαρία χωρίς επικεφαλίδα αυτή τη φορά...Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!
Αυτές τις μεγάλες γρήγορες βόλτες-άσκηση με το καρότσι πολύ τις χαίρομαι όποτε τις βλέπω!
Μπράβο σου που δεν τα άρχισες μόνη σου κι αυθαίρετα τα χάπια,αλλά ομολογώ πως ακόμα απορώ
πώς σου τα έγραψε γιατρός στα 75 σου κιλά! Πολύ εντυπωσιακή η μέχρι τώρα σου απώλεια
και μόνο μια τεμπέλα δεν την πετυχαίνει! Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να σε προσέχεις!
Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια...
Παλιόπαιδο (με τρελαίνει αυτή η κλητική προσφώνηση!)
κι εγώ ταλαιπωρούμουν με έντονο πονοκέφαλο-ανάμεσα στα άλλα-τις πρώτες μέρες και πολλά νεύρα!
Δε θυμάμαι πόσο διάστημα διήρκησε αυτό,αλλά γενικά υποχωρούν οι παρενέργειες μέρα τη μέρα....
Τουλάχιστον οι πολύ έντονες κι ενοχλητικές...Αύριο,θα πάρω κι εγώ το πρώτο μου χαπάκι μετά από μήνες...
Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια...REDUCTIL μέρος βου!Για να δούμε τι θα δούμε!
Α!Ξέχασα να σας πω!Τα κάναμε πλακάκια και με τη ζυγαριά μου και πλέον μου μιλάει...
Βέβαια,χοντράδες μου λέει,αλλά πού θα μου πάει...θα την τουμπάρω με τον καιρό...
Τώρα που είπα "καιρό"...ξημέρωσε η περίφημη 29η Ιουνίου,ημέρα επιστροφής του μπαρμπουνιού
στα πάτρια εδάφη!Για να δούμε τι έχει ν'απολογηθεί η κατηγορούμενη για τη μη εκτέλεση της δοθείσας εντολής ...
Αν δε φοβήθηκε τη λύσσα(ποιά είναι η εν λόγω λυσσάρα,αυτονόητο)δε νομίζω ν'αρθεί ο καταλογισμός!Αναμένω...
...λυσσαρα εδω...με ζητησε κανεις?....
Eγώ το βιβλίο μου διαβάζω...Δεν ξέρω τίποτα...
Αλλά για να το παραδέχεσαι εσύ...όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζεις...
https://www.perizitito.gr/images/T/b79407.jpg
...ας αφησουμε την barb να κρινει που με γνωρισε και απο κοντα....
καληνυχτα
.......
Quote:
...ας αφησουμε την barb να κρινει που με γνωρισε και απο κοντα.......
http://www.youtube.com/watch?v=sh8Ng...eature=related
Nadine καλή αρχή (και μπράβο σου που η ζυγαριά σου μιλάει ήδη)!!!
Χαίρομαι που μου λες ότι τα συμπτώματα υποχωρούν. Θα κάνω βέβαια ένα πρώτο έλεγχο πίεσης σήμερα και μετά θα δω πως θα το χειριστώ, για την ώρα όμως συνεχίζω κανονικά (η αλήθεια είναι πως στην σκέψη ότι θα σταματούσα και θα έπρεπε να έρθω πάλι αντιμέτωπη με την φουρτούνα της όρεξης μου ερχόταν απελπισία...)
Χαίρομαι γιατί και με εσένα πάλι επίσημα στην παρέα του reductil είμαστε πλέον 3-4 (ή και παραπάνω) άτομα σε αντίστοιχη φάση!
Λοιπόν μια και ξεκινάς βάλε και ένα τικεράκι με τον πρώτο σου στόχο να παρακολουθούμε την πρόοδο μας.
Καλό ξεκίνημα!
Καλημέρα κόρες!
Ρε παιδιά το παλιοχάπι μου ανεβάζει την πίεση! Λέτε ότι αυτό με το πέρασμα των ημερών θα καλμάρει, θα ισορροπήσει? Γιατί κάνω βλακείες.... την προηγούμενη εβδομάδα το έπαιρνα συνεχώς αλλά την Παρασκευή πάλι μου ανέβηκε στο 13 με 8 (όχι πολύ αλλά το ένιωσα) και το ΣΚ δεν το πήρα καθόλου για να ισορροπήσω. Σήμερα πάλι θα το πάρω. Αλλά νομίζω δεν είναι σωστό να το παίρνω με διακοπές γιατί ο οργανισμός μου δεν θα το συνηθίσει ποτέ, σωστά?
επανηλθα!!!! παω για τα κατεπειγοντα της δουλειας και μετα θα σας περιγραψω τι εκανα με την ξενια και γιατι παρελειψα το δαγκωμα.... σας αφηνω σε αγωνια αλλά μην περιμενετε να περιγραψω καθε λεπτομερεια. τετοιες προσωπικες στιγμες, δεν περιγραφονται γιατι μας διαβαζουν και ανηλικα.
α, και μολις ειδα το 87 στο τικερακι μου. δυστυχως μετα απο τοσες κραιπαλες, σημερα ειμαι 90,7 αλλά απο σημερα δυναμικα και εγω μαζι με τα υπολοιπα μελη της ομαδας. δεν το αλλαζω ελπιζοντας να γινει λιαν συντομως 87 ξανα....
Καλημέρα Κούροι!
Παλιόπαιδο-αλήτη,η σχέση με τη ζυγαριά είναι πονεμένη ιστορία αιώνες τώρα...
Όλο τα παίρνει και με στέλνει...έχω μάθει βέβαια κι εγώ τα κουμπιά της να την τουμπάρω,
αλλά με έχει κουράσει το όλο θέμα...μια τα βρίσκουμε μια τα χάνουμε...Κι επειδή πολλή σημασία της έδωσα
στο παρελθόν,δεν την φέρνω στην παρέα μας και μάλιστα κάτω από ό,τι γράφω να έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο...
Τα δυσάρεστα φαινόμενα υποχωρούν,αλλά σ'εμένα,όπως σου είπα,ήπια αϋπνία και ξηροστομία παρέμειναν...
Δεν έχει σημασία ποιός ξεκινά και ποιός συνεχίζει από καιρό...όλοι μια παρέα χαπακωμένων είμαστε
στον αγώνα της μεθαδόνης κατά των σκληρότερων ναρκωτικών...
Λινταλένια μου,είναι πολύ δυσάρετσο να σου ανεβαίνει η πίεση,άσε που μπορεί να γίνει κι επικίνδυνο...
Βέβαια το 13 με 8,5 είναι η δική μου τελευταία μέτρηση μέσα στην εβδομάδα χωρίς να παίρνω reductil!
Φαντάσου εγώ τώρα πού θα πάω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα έτσι που τα κάναμε...Τι να πω,κόρη...
Μπαρμπούνι μου,καλώς μας επέστρεψες!Η απουσία σου αισθητότατη,όπως θα παρατήρησες,
η δε παρουσία σου θ'αποκαταστήσει επιτέλους την αλήθεια,γιατί πολύ μας θολώνουν τα νερά κάτι σουπιές εδώ μέσα...
Όσο για τα κιλάκια,που ανεβήκαμε,εκεί κάτω με τις κακές παρέες,που συναναστρεφόσουν και λίγα πήρες.
Ευτυχώς ήρθες σύντομα και πάλι στο σωστό δρόμο και με τη δική μας βόρεια αύρα να δεις τι γρήγορα,που θα φύγουν!
Καλημέρες και φιλάκια και σ'όλα τα απόντα κοριτσάκια!Εμείς θα σας περιμένουμε κι ας μας έχετε ξεχάσει...
Ναντινάκι καλή εβδομάδα να έχουμε!
Για μετρήσου κι εσύ τώρα με τα χάπια, να δούμε ανεβαίνει? ή μόνο εμένα επηρέασε? Σου μιλάω και για ταχυπαλμία, δύσπνοια, ΝΤΟΥΒΡΟΥΤΖΑ! Το Σαββατοκύριακο δεν πήρα από το φόβο μου. Και σήμερα δεν θα πάρω. Έχω υπνωτίσει τον εαυτό μου με αυτοσυγκέντρωση (μην γελάτε) και του είπα ότι έχω πάρει το χάπι και δεν πεινάω καθόλου! Είμαι εντελώς τρελή?
Καλημέρα,όμορφες!
Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα!
http://msp266.photobucket.com/albums...en/bonjour.png
Καλημέρα NADINE!!!
τελικά εσύ το ξεκίνησες το χάπι εγώ το σταμάτησα (προσωρινά ή όχι δεν ξέρω).
Ο συνεχής πονοκέφαλος + η ελαφριά ναυτία με κούρασε μετά από δύο εβδομάδες και πραγματικά μου είχε ρίξει την διάθεση (και ειλικρινά με στρέσαρε). Σε βαθμό μάλιστα που φυσικά το έριξα στο φαγητό όχι από πείνα ή λαιμαργία αλλά από το άγχος μου. Τέλος πάντων ενήλικη είμαι και εφόσον δεν μπορούσα να βρω άλλη διέξοδο δέχομαι ότι συνειδητά το έριξα εκεί για να ηρεμήσω. Την Παρασκευή έχω κανονίσει αιματολογικές /ουρολογικές εξετάσεις και καρδιογράφημα και από την άλλη εβδομάδα βλέπω τον παθολόγο. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναπάρω αν δεν πάρω κάποιο οκ από τον παθολόγο. Κρίμα. Αυτό σημαίνει, σχεδόν σίγουρα, ότι δεν πρόκειται να φύγω από τα 100.
Αλλά εντάξει ας ηρεμήσω λίγο και θα δω τι θα κάνω....
Διάθεση: Πεσμένη αλλά θα ανασυγκροτηθώ
Παιδιά μέτρησα την πίεση.
8 - 5! Αντί να έχω υπέρταση έχω υπόταση. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...