forty, μηπως αυτη η μπαρα ειναι too much για γυναικα?
(εκτος κ αν εισαι αγορι? :O)
Printable View
forty, μηπως αυτη η μπαρα ειναι too much για γυναικα?
(εκτος κ αν εισαι αγορι? :O)
δεν σου προσφερουν τα φρουτα? βιταμινες και ινες ας πουμε...
smart μια χαρα ειναι για γυναικα,στο γυμναστηριο που παω ειναι αρκετες οι γυναικες που σηκωνουν τετοια μπαρα,ολες οσες κανουν πολλα χρονια bodybuilding,οι αλλες οι μπαρες οι πιο μικρες ειναι πολυ λιγα κιλα ισως κατω απο 10
penelope αν τρως πολλα λαχανικα παιρνεις και βιταμινες και ινες πολυ περισσοτερο απο οτι με τα φρουτα που σου προσθετουν και φρουκτοζη. ;) Αυτο με τα πολλα φρουτα και το ποσο καλο κανουν μου φαινεται οτι ειναι λιγο μυθος,μαλλον μας αρεσουν περισσοτερο απο τα λαχανικα γιαυτο τα τρωμε πιο ευκολα.
Για παραδειγμα 70 γρ μπροκολο καλυπτει την ημερισια αναγκη για βιτ. C,εχει πολλες φυτικες ινες και δεν παχαινει καθολου,τι πιο υγιεινο?Απο τη στιγμη που η περισσια βιτ.C χανεται και πρεπει καθημερινα να την αναπληρωνουμε,τα πολλα πορτοκαλια που στιβουμε για να πινουμε το χειμωνα μαλλον θερμιδες μας φορτωνουν.Aλλα και για καποιον που δεν του αρεσουν τα λαχανικα φυσικα τα φρουτα του κανουν πολυ καλο και πρεπει να τρωει καθημερινα
Σημερα yoga! Xτες βαρη!
ευχαριστω για την απαντηση :)Quote:
Originally posted by forty
smart μια χαρα ειναι για γυναικα,στο γυμναστηριο που παω ειναι αρκετες οι γυναικες που σηκωνουν τετοια μπαρα,ολες οσες κανουν πολλα χρονια bodybuilding,οι αλλες οι μπαρες οι πιο μικρες ειναι πολυ λιγα κιλα ισως κατω απο 10
penelope αν τρως πολλα λαχανικα παιρνεις και βιταμινες και ινες πολυ περισσοτερο απο οτι με τα φρουτα που σου προσθετουν και φρουκτοζη. ;) Αυτο με τα πολλα φρουτα και το ποσο καλο κανουν μου φαινεται οτι ειναι λιγο μυθος,μαλλον μας αρεσουν περισσοτερο απο τα λαχανικα γιαυτο τα τρωμε πιο ευκολα.
Για παραδειγμα 70 γρ μπροκολο καλυπτει την ημερισια αναγκη για βιτ. C,εχει πολλες φυτικες ινες και δεν παχαινει καθολου,τι πιο υγιεινο?Απο τη στιγμη που η περισσια βιτ.C χανεται και πρεπει καθημερινα να την αναπληρωνουμε,τα πολλα πορτοκαλια που στιβουμε για να πινουμε το χειμωνα μαλλον θερμιδες μας φορτωνουν.Aλλα και για καποιον που δεν του αρεσουν τα λαχανικα φυσικα τα φρουτα του κανουν πολυ καλο και πρεπει να τρωει καθημερινα
ναι, τελικα εριξα μια ματια σε καποια λινκ που εχουν δοθει εδω μεσα κ καταλαβα οτι αρκετες συμφορουμιτισσες ακολουθουν (η τουλαχιστον προσπαθουν) τη διατροφη κ το προγραμμα εκγυμνανσης των μποντι-μπιλντερ!
προσωπικα με τα οσα γνωριζω ως τωρα , ο συγκεκριμενος τροπος με βρισκει αντιθετη, αλαλ απο την αλλη δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να το συζητηωσω με καποιον που τον ακολουθει κ να μου πει τις εμπειριες του..
για πες , εχεις δει διαφορα?
εννοω σε ολα: απωλεια κιλων (λιπους), φυσικη κατασταση, δυναμεις, δεικτες υγειας (πχ χοληστερινες κτλ)..
Τη διατροφη οχι δεν την ακολουθω γιατι τρωνε παρα πολυ πρωτεινη,μονο τη γυμναστικη.Παντα αυτη τη γυμναστικη εκανα οποτε δεν μπορω να δω διαφορες,ομως μια χρονια που αποφασισα να κανω αερομπικ εχασα ολους τους μυς και τη δυναμη που εχω οταν κανω βαρη.μη φανταστεις οτι φαινονται ποντικια στα χερια κλπ απλα ειναι πιο δεμενο το σωμα.Λιπος δεν εχω μετρησει ποτε και χοληστερινη δεν ειχα ουτε εχω,φυσκιη κατασταση καλη και αισθανομαι δυνατη. :thumbup:Quote:
Originally posted by smart
ευχαριστω για την απαντηση :)
ναι, τελικα εριξα μια ματια σε καποια λινκ που εχουν δοθει εδω μεσα κ καταλαβα οτι αρκετες συμφορουμιτισσες ακολουθουν (η τουλαχιστον προσπαθουν) τη διατροφη κ το προγραμμα εκγυμνανσης των μποντι-μπιλντερ!
προσωπικα με τα οσα γνωριζω ως τωρα , ο συγκεκριμενος τροπος με βρισκει αντιθετη, αλαλ απο την αλλη δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να το συζητηωσω με καποιον που τον ακολουθει κ να μου πει τις εμπειριες του..
για πες , εχεις δει διαφορα?
εννοω σε ολα: απωλεια κιλων (λιπους), φυσικη κατασταση, δυναμεις, δεικτες υγειας (πχ χοληστερινες κτλ)..
:thumbup:
:shocked2: εξου και τα νευρα κροσιαQuote:
αυτων η των αλλων?:smilegrin:Quote:
Originally posted by click
μηπως προσπαθεις κ εσυ να τα κανεις αυτα?
τι λες? εγω ειμαι ο βουδας.Quote:
αυτων η των αλλων?:smilegrin:Quote:
Originally posted by click
μηπως προσπαθεις κ εσυ να τα κανεις αυτα?
φουλ συνθετοι υδατανθρακες :smilegrin:
Iσα ισα το αντιθετο γινεται :P Οσοι γυμναζονται δεν χρειαζεται να κανουν το βουδα γιατι εκτονωνουν τα νευρα τους μεσω της γυμναστικης μια χαρα :bouncy:
μαλλον στη διατροφη αναφερεται η κλικλικω :D
κ οι ερωτησεις που σου εκανα παραπανω για τη διατροφη ηταν κυριως, οχι για τη γυμναστικη.
παντως εχεις δικιο, μεγαλο πραγμα η γυμναστικη.... κ κυριως κατι τυπου tae-bo ειναι τρελα!!!
(κ αμα φανταζεσαι οτι εχεις κανα συγκεκριμενο ατομο εκει που παει το μπουνοκλωτσιδι ακομη καλυτερα :bigsmile:)
οι μποντιμπιλντερ που ξερουν και κανουν σωστα τη διατροφη εχουν ενα 35-35-30 απο Π-Υ-Λ που ειναι το σωστοτερο,μακαρι ολοι να τρωγαμε ετσι αλλα ειναι δυσκολο...τωρα για καποιους, συνηθως νεους στα γυμναστηρια ,που πλακωνονται στις πρωτεινες και στις σκονες για να φουσκωσουν ειναι αλλο θεμα
ναι καλα λες και η γυμναστικη αυτη ειναι οτι πρεπει για να εκτωνονεσε :bigsmile:
ναι αυτην εννοω κ γω στον παγκο,Quote:
badgirl ολυμπιακη μπαρα ειναι αυτη...
http://www.exrx.net/WeightExercises/...enchPress.html
αυτη την ασκηση κανω και ειναι 20 κιλα η μπαρα και 10 κιλα οι δισκοι που βαζω πανω της (5+5)
στο μηχανημα αυτο που μου εδειξες δεν εχω κανει αν και το εχουμε στο γυμναστηριο γιατι συνηθως ειναι γεματο δισκους και βαριεμαι να τους κατεβαζω,κανω σε ενα αλλο παρομοιο που εχει στα πλαγια πλακες και βαζεις εσυ οπου θελεις το σιδερακι για να κρατηθουν και εκει κανω 30 με 35 κιλα αναλογα την ημερα και την αντοχη που εχω
Το λινκ που εβαλα παραπανω αν δεν το ξερεις ψαξτο,ειναι παρα πολυ καλο!!εχει ολες τις ασκησεις που μπορεις να κανεις στο γυμναστηριο :thumbup:
Εμενα ευτυχως το γυμναστηριο μου κοβει την ορεξη και τωρα που ξεκινησα να πηγαινω βραδυ ειναι πολυ καλα,χθες γυρισα και εφαγα 2 φετες τυρι και επεσα για υπνο.Φρουτα εγω δεν ζηταω ποτε,πιστευω γιατι προσπαθω να τρωω ισορροπημενα και το φρουτο δεν σου προσφερει και πολλα.Οταν κατεβαζω πολυ τους υδατανθρακες τοτε ειναι που ζηταω φρουτο και μαλλον κατι λειπει απο τον οργανισμο
εμας εχει τα hammerstrength κ η μπαρα ειναι ασημι κ δειχνει πιο...μπουγιο χαχαχαχα
προς το παρον την κανω σκετη (20 κιλα)
ημουν περιεργη ποσα κιλα κανεις (κ τι μου προσφερε που εμαθα, κουβεντα να γινεται)
εγω εχω σταματησει απο την παρασκευη, πεμπτη, ποτε πηγα τελευταια φορα,
με πηρε πολυ αποκατω ψυχολογικα με καποια θεματα προσωπικα,
ειχα αποφασισει λεει οτι θα κανω σπιτι ελλειπτικο κ διαιτα,
ανταυτου εκανα σπιτι βουλιμικα κ καθολου ελλειπτικο...
σημερα ξαναρχιζω δειλα δειλα,
το γυμναστηριο δε θελω ουτε να το δω ομως, δε θα πιεστω,
ελλειπτικο κ λιγα βαρακια.
θα παραγγειλω απο το νετ μαλλον γιατι εχω 2 βαρακια που ηταν της αδελφης μου...
δηλαδη βαρακια 20ετιας :D
μαλιστα ειναι μονο 1.5 κιλο κ το ενα εχει σχιστει κ ειναι ελαφρυτερο!
χαχαχαχα
εντωμεταξυ στεναχωριεμαι που δε θελω να παω γυμναστηριο γιατι μου ειχε βγαλει νεο φοβερο προγραμμα...
αλλα σκεφτομαι να μη πιεστω :(
απο σημερα αρχιζω να υπολογιζω κ υδατανθρακες, λιπη πρωτεινες,Quote:
οι μποντιμπιλντερ που ξερουν και κανουν σωστα τη διατροφη εχουν ενα 35-35-30 απο Π-Υ-Λ που ειναι το σωστοτερο,μακαρι ολοι να τρωγαμε ετσι αλλα ειναι δυσκολο...τωρα για καποιους, συνηθως νεους στα γυμναστηρια ,που πλακωνονται στις πρωτεινες και στις σκονες για να φουσκωσουν ειναι αλλο θεμα
ναι καλα λες και η γυμναστικη αυτη ειναι οτι πρεπει για να εκτωνονεσε :bigsmile:
εχω αναγκη με κατι νεο νασχοληθω που να μηνειναι κοπιαστικο σωματικα :D
ελπιζω οπως εμαθα τις θερμιδες να μαθω κ αυτα,
θα αρχισω με 40-40-20, μου ειπαν οτι ειναι μια καλη αρχη κ μετα το προσαρμοζεις στο σωμα.
(δεν παιρνω κ ορκο οτι θα βγαλω ακρη, μου φαινεται βουνο!)
ξαναπιανω το φιτ ντει αν κ δε το παω δε ξερω γιατι...
σκεφτομαι να παρω αυτο το βιβλιο, τι λες? http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=3542548
ΥΓ δεν το εχουν εδω κ θελει παραγγελια, ειδαλως θα το ειχα ηδη παρει!
καλα αστο, next yearQuote:
Iσα ισα το αντιθετο γινεται :P Οσοι γυμναζονται δεν χρειαζεται να κανουν το βουδα γιατι εκτονωνουν τα νευρα τους μεσω της γυμναστικης μια χαρα :bouncy:
εμενα το αντιθετο, μολις σταματησα να γυμναζομαι αρχισα να τρωω κ ειχα απιστευτα νευρα, (καπου παρασκευη αυτο)
ετσι επεστρεψα στο γυμναστηριο δευτερα.
σκεφτομαι απο σημερα ελλειπτικο να ξεδινω, πχ το βραδυ που δε θα βγω μετα τη δουλεια.
η γυμναστικη με φτιαχνει, απλα οταν ειμαι πολυ χαλια δεν το παιρνω αποφαση...
οποιος δεν εκτονωνεται με την γυμναστικη μαλλον προσπαθει να κανει κατι που δεν του ταιριαζει και αγχωνεται περισσοτερο ;) Η γυμναστικη αποδεδειγμενα εκτονωνει και τη συστηνουν ακομα και οι παιδιατροι ειδικα για τα υπερκινητικα παιδια.
badgirl δεν το εχω ξαναδει το βιβλιο αλλα δεν θα ειναι μεγαλη φασαρια να αντιγραφεις ολα αυτα απο ενα βιβλιο?εκτος αν θελεις μονο τις θερμιδες.παντως ειναι καλο αν θελεις να πας ταξιδι η καπου που δεν μπορεις να γραφεις σε προγραμμα υπολογιστη οποτε αφου το εχεις σκοπο αγορασε το και σιγουρα θα σου ειναι χρησιμο ακομα και αν δεν καταγραφεις τα παντα καθημερινα
γιατι το σταματησες το γυμναστηριο αφου σου εβαλε φοβερο προγραμμα?????????!!!ασε τα βαρακια στο σπιτι και ξεκινα παλι,θα δεις πως θα σου φτιαξει τη διαθεση!!ακομα και μια βολτα να πας απο εκει και να κανεις μονο 1-2 ασκησεις θα δεις οτι θα εισαι καλυτερα μετα!!πηγαινε τουλαχιστον 3-4 φορες τη βδομαδα ακομα και για 10 λεπτα,θα σου φτιαξει την ψυχολογια....ε δεν μπορει να δουλευει μονο σε εμενα αυτο!
ντρεπομαι να παω, ετι που πρηστικα απο το φαγητο,
τοση πιεση στο γυμναστη να μου μαθει/αλλαξει το προγραμμα επειδη βαριομουν
κ εγω θα πηγαινω να το κανω ημιτελες? βλακεια...
ειλικρινα ντρεπομαι, ή θα παω να γυμναστω οπως παλια πληρες προγραμμα ή καθολου.
ισως με φοβιζει κ το οτι μου εβαλε πληρη γυμναστικη, ξερεις να γυμναζω εμφανως πιο αποδοτικα καθε μυικη ομαδα, ισως να φοβαμαι κ αυτο!
αφου τον ρωτησα εγω θα τα κανω ολα αυτα? αλλα οντως τα προηγουμενα μου φαινονται ευκολα πια...
κ βαρετα!
αμα ειναι να κανω μισαδια κανω λιγες ασκησεις κ σπιτι με βαρακια...αρκει να τα παραγγειλω πρωτα!
δεν ξερω μου την εχει βαρεσει γενικα κ δε θελω να πιεστω, σημερα ξυπνησα 10, ειχα του κοσμου τις δουλειες κ δεν εκανε τιποτε.
λεω κι αυριο μερα ειναι. κωλοβαρω στο πισι, θα παω δουλεια κ παλιτο ιδιο θακανω, απλα δε με θελει τι να πω...
ελπιζω το βραδυ να βαλω νιτρο ραδιο κ να κανω ελλειπτικο να στανιαρω!
μια φορα νανεβω θα σπασει ο φαυλος κυκλος αγυμνασιας-βουλιμικων-τσιγαρων.
παω δουλεια να συνηθισω το φιτ ντει, αυτο που δεν καταβαινω ειναι γιατι να το χρησιμοποιω αφου πρεπει να τα περασω ολα με το χερι?
με την λογικη οτι μετα με εν ακλικ τα εχω ενω με το τευτερι θα ρπεπει να γυριζω σελιδες?
τι τον θελεις τον γυμναστη?μην του λες καθολου τι κανεις γιατι ισως αυτο να σε αγχωνει περισσοτερο,βαλε μια φαρδια μπλουζα αφου αισθανεσε φουσκωμενη,πηγαινε στο γυμναστηριο κανε λιγες ασκησεις και φυγε.καντο αυτο καθε μερα και θα δεις ποσο καλυτερα θα αισθανεσε μετα απο 2-3 μερες.Δεν χρειαζεται πολυπλοκες ασκησεις ουτε καμμια 10αρια απο το καθε σημειο,ουτε ολες την ιδια μερα.στο κατω κατω πηγαινε και κανε μονο ελλειπτικο και φυγε.
ναι στο φιτντει μονο μια φορα θα τα περασεις,μετα ολα με ενα κλικ τα βαζει αυτοματα ενω με το τεφτερι θα πρεπει καθε φορα να ζυγιζεις και να υπολογιζεις γραμμαρια,αλλο να τρως 70 γρ. ψαρι και να ψαχνεις στο τεφτερι ποσο ειναι αφου ο θερμιδομετριτης βγαζει τα 100 και αλλο με ενα κλικ να γραφεις 70 και να στα βγαζει ολα αυτοματα ;) Αλλα δεν ειναι μονο αυτο,λιγα φαγητα θα περασεις εσυ,ολα οσα τρωμε...λαδι,ντοματες,μπανα� �ες,βρωμη,ρυζι κλπ κλπ τα εχει εκεινο γιατι να τα περασεις εσυ ξανα?
αχ βρε φορτυ τα λες τοσο σωστα κ ομορφα που μου ερχεται αυριο να παω γυμναστηριο!
εχεις δικιο οκ μου εβγαλε νεο προγραμμα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αποδειξω κατι, κανω ο,τι θελω κ φευγω.
κ ο ιδιος μου ειπε οτι θα μου παρει καιρο να προσαρμοστω!
τελικα σκεφτομαι μηπως ολη η κατηφορα μου αρχισε οταν μου αλλαξε προγραμμα
ειμαι τελειομανης τι να κανω γμτ...
αλλα εχεις τοσο δικιο,
κ ξερεις νομιζω οτι οταν τελικα παω θα τα κανω ολακ μαλιστα πολυ σωστα!
ας κανω αποψε ομως ελλειπτικο να συνερχομαι (σπιτι0 κ θα παω αυριο πρωι γυμναστηριο, πριν το σουπερμαρκετ,
ετσι θα μπω θα κανω ο,τι θελω κ θα βγω...
κ που ξερεις μπορει να μεινω!
σευχαριστω αποψε θα ασχοληθω ολο το βραδυ με το φιτντει, παω δουλεια ναρχισω! εχω ηδη σημειωσει καποιες τροφες που χρησιμοποιω, πχ φινα, κατσελη γερμανικο ψωμι κτλ χιλια ευχαριστω με εσωσες κ παλι!
τι να πω μηπως εισαι απο μηχανης Θεος!
ναι αυτο να κανεις και θα με θυμηθεις,θα δεις πως θα αλλαξει η διαθεση σου σε 2-3 μερες :thumbup: και εγω περναω τετοιες φασεις που βαριεμαι το γυμναστηριο αλλα παω με το ζορι εστω και λιγο και μετα αμεσως αφου τελειωσω ...οσο κανω..περπαταω πολυ ωρα και αυτο παλι μου φτιαχνει τη διαθεση,ε μετα απο λιγες μερες ξεκιναω κανονικα το προγραμμα μου.
αν μπεις σε φορουμ με μποντιμπιλντερ θα δεις οτι οι πιο παλιοι πανε καθημερινα και κανουν μονο ενα η δυο σημεια πχ μονο ωμους η μονο πλατη,οχι οπως βαζουν οι περισσοτεροι γυμναστες το μισο σωμα τη μια μερα και το αλλο την επομενη γιατι ετσι οταν κανεις πολλα δεν μπορεις να αποδωσεις σε ολους τους μυς οσο περισσοτερο θα μπορουσες και απο την αλλη δεν προλαβαινει το σημειο να ξεκουραστει
ειμαι κ γραφω τι τρωω κτλ αναλυτικα κ προπονησεις, ναι ετσι κανω κ γω, να προλαβαινει να ξεκουραστει το σωμα.
περιμενω ως τη δευτερα να κανω αλλο ενα τεστ κ αρχιζω κ κικ μποξινγκ να σπαω τα βαρη να μη βαριεμαι,
εχω ακουσει κ τα καλυτερα οτι θ αμε βοηθησει κτλ κ με το φαγητο...
απλα τωρα προεκυψε κ η εγχειρηση κ θα λειπουμε συντομα κ σκεφτομαι μηπως να το αρχισω αμα γυρισω μη χασω συνεχειες,
αλλα γυμναστηριο ναι πρεπει να ξαναπαω εχεις δικιο γμτ
σου στελνω μηνυμα
forty ξεχασ ανα αναφερω οτι ποναω παντου εδω κ μια βδομαδα αγυμναστη,
σου εχει τυχει ποτε?
δεν με βοηθα καθολου να ξαναξεκινησω. τι γινεται κρυωνει το σωμα? νιωθω σα ναμουν πριν φεραρι κ τωρα κατσαριδακι με σπασμενη εξατμιση!
παω για fit day meleti!
οχι δεν μου εχει τυχει εκτος αν εχω παθει ψυξη και ειμαι κρυωμενη.μηπως κουραστηκες πολυ?περπατας η καθεσε πολυ ωρα ορθια?
Πήγα κι εγώ γυμναστήριο σήμερα κι έκανα μαθημα προσαρμογής υπό την καθοδήγηση του γυμναστη, γιατί είχα πολυυυυυυ καιρό να πάω, πάνω απο χρόνο.
Αλλα δεν το αφήνω τώρα!! 4 φορες την εβδομάδα οπωσδήποτε!!!
ΥΓ. Αντε να ξεκολλάνε τα ρημαδιασμένα!
ποιο πιασιμο ποιο κρυωμα ο,τι κι αν ειχα περασει!Quote:
οχι δεν μου εχει τυχει εκτος αν εχω παθει ψυξη και ειμαι κρυωμενη.μηπως κουραστηκες πολυ?περπατας η καθεσε πολυ ωρα ορθια?
φορτυ σαγαπω κυριολεκτικα, να ξερεις οτι τουλαχιστο ενα ανθρωπο εδω μεσα τον εχεις βοηθησει τοσο που δε λεγεται...
απο τοτε που μου ειπες να βαλω μια φαρδυα μπλουζα κ να παω να γυμναστω εστω για 10' στριφογυριζε ολο στο μυαλο μου.
ενιωθα τυψεις.
ελεγα "εχει δικιο ρε γμτ, πρεπει να παω" αλλα ολο ελεγα κ δεν...
μετα με δικαιολογουσα "θα κανω ελλειπτικο, θα καπνιζω κ λιγο κ ουτε γατα ουτε ζημια"
κ τελος σημερα το μεσημερι ξαφνικα σηκωθηκα πανω κ λεω ρε γμτ ουτε νΑ Καπνιζω θελω ουτε να μη γυμναζομαι, θα παω.
κ πηγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ το πιο αστειο ειναι οτι εκανα πληρες προγραμμα, εκτος απο αεροβια κ κοιλιακους που δεν προλαβα!!!
πληρες νεο προγραμμα κ το εκανα κ τελεια, που ειχα μια φοβια οτι ειναι πολλα κ δε θα αντεξω!!!
φορτυ χιλια ευχαριστω :*****
a k το πιο σημαντικο, ενω ειχα σκοπο να φαω σουβλακι σπιτικο μετα, τελικα κατεληξα τωρα να τρωω βρωμη με γαλα καρυδια κ μελι στη δουλεια.
τα πραγματα ειναι απλα, η γυμναστικη ωθει στη σωστη διατροφη, η διατροφη υποστηριζει τη γυμναστικη, η διαθεση ειναι στα υψη κ με τα δυο!
δεν ξαναχαλω κανενα απο τα δυο!!!
Χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!!!!!:love: δεν υπαρχει καλυτερο αγχολυτικο απο τη γυμναστικη!!!εγω δυστυχως εχω ενα απαισιο ορμονικο πονοκεφαλο που με πιανει ποτε ποτε 1-2 μερες πριν την περιοδο η αμεσως μετα και αν δεν τον προλαβω να παρω ενα παναντολ στην αρχη του με τσακιζει μετα και ετσι δεν μπορεσα να παω γυμναστηριο...το μονο καλο του ειναι οτι μου κοβει την ορεξη :D
ωχ δεν ξερω πως ειναι γιατι το μονο που δεν ειχα ποτε ηταν πονοκεφαλους...Quote:
Χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!!!!!:love: δεν υπαρχει καλυτερο αγχολυτικο απο τη γυμναστικη!!!εγω δυστυχως εχω ενα απαισιο ορμονικο πονοκεφαλο που με πιανει ποτε ποτε 1-2 μερες πριν την περιοδο η αμεσως μετα και αν δεν τον προλαβω να παρω ενα παναντολ στην αρχη του με τσακιζει μετα και ετσι δεν μπορεσα να παω γυμναστηριο...το μονο καλο του ειναι οτι μου κοβει την ορεξη :D
μια φορα ειχα ενα ελαφρυ βαρος στο κεφαλι κ ειχα...τι να σουπω!
ελενη μια χαρα, οσο ειμαστε σε επαφη με το σωμα μας καλα ειναι,Quote:
Originally posted by eleni1201
6382 βήματα(161 θερμίδες) με τα χίλια ζόρια...
χθες παροτι γυμναστικα τελεια εφαγα τα απειρα αλλα δεν ανησυχω ιδιαιτερα πια...
η γυμναστικη τα κανει ολα ...μονοδρομο.
το κακο ειναι οτι απο τεταρτη θαμαι αθηνα κ το σουπερμαρκετ κ το γυμναστηριο ειναι μακρυα...
οποτε θα θελει πολλη οργανωση να ψωνισω κ να πηγαινω γυμναστηριο,
σκεφτομαι να βγαινω για περπατημα οπως εσυ,
χωρις σκυλο δυστηχως.
εχει απο κατω ενα παρκο ο,τι πρεπει σαν σταδιο!
κ μαλιστα ανισοπεδο!
που μπορώ να βρώ βηματομετριτή?
και πόσο κάνει?
εγω θα σου προτεινα κ μετρητη παλμων που πηρα, μετραει ο,τι δραστηριοτητα κι αν κανεις θερμιδες...
φορας μονο μια λεπτη ζωνη στη μεση σου κ ενα ρολοι!
και πόσο κάνει βρε κορίτσια?
οκ ευχαριστώ
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
βαρη
κοιλιακοι ραχιαιοι
20 λεπτά γρήγορος διάδρομος.Κοιλιακοί,ραχιαί οι,τα σχετικά και μετά έπαιξα πλάτες και ώμους.
Ήμουν κάπως κουρασμένη γιατί γυμνάστηκα και Κυριακή πρωί αρκετά,αλλά το έβγαλα αξιοπρεπώς και είμαι ικανοποιημένη.
Σημερα 5' λεπτα τρεξιμο στο 10
και pilates
Πωπω!Χιλιάδες τα βήματα εδώ μέσα!Μπράβο,κορίτσια!Keep walking!
Quote:
Originally posted by eleni1201
Βρε Nadine που τις ξεφουρνίζεις όλες αυτές τισ φωτό???:smilegrin:
Ποσο ζηλευω!
Θελω κ εγω γυμναστικη!
Γραψου στο γυμναστηριο ή εστω περπατα λιγο θα μου πειτε!
Και δικιο θα εχετε!
Πρωτα ο Θεος την αλλη εβδομαδα θα αρχισω γυμναστηριο..
Σημερα λογω καιρου δεν πηγα γυμναστηριο...
εκεανα 35' airwalker ομως. περιπου 4χλμ.
ηρθα εδω για να μην ημαστε εκτος θεματος στην IF :duh:
Ετσι ειναι αν μας ζοριζουν τελικα αντιδραμε,δεν γινεται να κανουμε απο υποχρεωση κατι που πρεπει να ειναι χαρα και να μας χαλαρωνει :saint2: στο γυμναστηριο που πηγαινω εγω εχει τον κανονικο γυμναστη και εχει και personal trainers και ο ενας δεν ανακατευεται στη δουλεια των αλλων.Αν θελεις παιρνεις ενα περσοναλ και ειναι συνεχεια απο πανω σου και πληρωνεται με την ωρα,αυτος δινει και διατροφη και σου λεει τι ασκησεις θα κανεις καθημερινα,δεν τις εχεις γραμμενες σε χαρτι.Ο κανονικος γυμναστης ομως που ειναι στο γυμναστηριο σε συμβουλευει σε οτι θελεις αλλα αυτο γινεται μονο στις αρχες,δεν ειναι συνεχεια απο πανω σου απλα μεχρι να καταλαβεις πως ειναι το προγραμμα σε βοηθαει οταν τον φωναξεις.Quote:
Originally posted by badgirl11
φορτυ μου ειλικρινα δεν πιστευω να εκαιγα τιποτε γιατι δεν εκανα αεροβια οση μου ελεγε,
μου εκαψε ομως ορεξη κ ενθουσιασμο,
ειμαι ενθουσιωδης κ αγαπω αυτο που καω κ το σωμα μου, παροτι το νιωθω χαλια βαρυ κ πρισμενο κ δεν το περιποιουμαι οπως πριν που ετρωγα ομορφα...
ομως κ σιγουρα μολις ερθει ο παγκος μου κ οι πρωτοι μου αλτηρες
θα νιωσω τοσο τελεια που θα εχω ξεχασει τελειως το γυμναστηριο...κ την χαλια διατροφη!
μετα βεβαια θαρχισω κ κικ μποξινγκ που εχω μαθει ηδη τμηματα ωρες κτλ κ ασε τον αλλο να βουρλιζεται στο αερομπικ. (αρκει να κανω κ το τεστ εγγυμοσυνης βεβαια καποτε...)
εμενα δε μου αρεσει, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???? ποσες φορες με εριχνε λεγοντας μου οτι δεν κανω δουλεια χωρις αυτο.
ε βεβαια οταν του ελεγα να μου δειξει κι αλλες ασκησεις με ελευθερα βαρη μου ελεγε να μπω στο τμημα, μη παει κ του ξεφυγει κ κανει κανενα περσοναλ τρεινινγκ χωρις πληρωμη κ μπει μεσα! α μη χε...
Εσεις εχετε μονο ενα γυμναστη που κανει τα παντα?
εμεις εχουμε ενα γυμναστη (αρχι γυμναστη, δεν υποννοω κατι αλλα ναι αυτο που κανει ομοιοκαταληξια πως μαρεσειι χεχε)
κ ενα βοηθο γυμναστη που καθαριζει κ απλα υπαρχει εκει αν θελεις κατι.
τις υπολοιπες ωρες που συνηθως γυμναζομαι εγω δεν υπαρχει κανεις, (μεσημερι κ βραδυ)
οποτε αρχι στο πηλικο (εδω εννοω αυτο που φανταστηκες)
Σημερα νιωθω λυτρωμενη κ τρομερα ανακουφισμενη,
αναδιεταξα τα αντικειμενα επιπλα στο δωματιο το βοηθητικο
κ εκαναα χωρο για καθρεφτη ολοσωμο μπροστα στον οποοιο θα μπει ο παγκος που θα παραγγειλω (επιζω να χωρεσει καπως)
κ δεξια το ελλειπτικο.
μου αρεσει τρομερα η ιδεα κ επισης με εξιταρει το οτι θα δινω τα χρηματα που εδινα στο γυναστηριο σε αλλο γυμναστηριο για κικ μποξινγκ.
τουλαχιστο εκει ειναι συνεχως ο γυμναστης!
ΥΓ για να απαντησω ακριβως στην ερωτηση σου εμεις ειχαμε ενα γυμναστη που νομιζε οτι κατι κανει,
αλλα για μενα δεν ειναι αρκετο.