Καλημέρα :)
-300γρ σήμερα. Από 110,6 σε 110,3 :)
Τη Δευτέρα κλείνω τον πρώτο μήνα προσπάθειας.. αλλά τα αποτελέσματα ήδη με υπερικανοποιούν :D
Printable View
Τη Δευτέρα κλείνω τον πρώτο μήνα προσπάθειας.. αλλά τα αποτελέσματα ήδη με υπερικανοποιούν :D
μπράβο DEW!! πολύ καλό αποτέλεσμα...μπορώ να ρωτήσω τι διατροφή κάνεις?Quote:
Originally posted by dew
εγώ +1 σήμερα...ίσως επειδή εχθές είχα υδατάνθρακες...
δεν αλλάζω το τικεράκι γιατί είμαι πολύ απογοητευμένη...:(
+100 σημερα. Πάλι καλα να λεω...
61.1
79.1 και στοχος τελη εβδομαδος 77!
καλα καθημερινα ζυγισματα! κ παντα με πτωση, φασουλι το φασουλι...γεμιζει το σακουλι!
Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη. Απλά προσέχω πως μαγειρεύω, τι τρώω και πόσο τρώω. Επείσης προσέχω να έχω αρκετή ενέργεια όλη ημέρα, ώστε να κάνω τα 2 γρήγορα <περπατήματα> πρωί και βράδυ και αρκετό, πολύ ήπιο περπάτημα το μεσημέρι και απόγευμα..
Βρε bad μου, έφτασες στο 7αράκι σου και είσαι τέλεια.. μη πιέσεις υπερβολικά τον εαυτό σου με τέτοιους στόχους. Είμαι 110 κιλά, κάνω περπάτημα καθημερινά το λιγότερο 2 εικοσάλεπτα, τρώω λίγο και 2 κιλά την εβδομάδα δεν χάνονται! Εσύ στα 79 κιλά σου θέλεις -500 θερμίδες την ημέρα για να το κάνεις.. (με απλά μαθηματικά). Συζήτα το λίγο με τον διατροφολόγο σου.. Φιλάκια!Quote:
καλα καθημερινα ζυγισματα! κ παντα με πτωση, φασουλι το φασουλι...γεμιζει το σακουλι!
μπράβο σου dew!! δε σε ξέρω δε με ξέρεις, αλλά να ξέρεις ότι αποτελείς πρότυπο για μένα :) αν και δε νομίζω να καταφέρω να τρώω τόσο λίγο όσο εσύ... καλή συνέχεια βρε!Quote:
Originally posted by dew
ειχα κατακρατηση :) μην ανησυχεις αφου παω στο "γιατρο " μουQuote:
Originally posted by dew
Βρε bad μου, έφτασες στο 7αράκι σου και είσαι τέλεια.. μη πιέσεις υπερβολικά τον εαυτό σου με τέτοιους στόχους. Είμαι 110 κιλά, κάνω περπάτημα καθημερινά το λιγότερο 2 εικοσάλεπτα, τρώω λίγο και 2 κιλά την εβδομάδα δεν χάνονται! Εσύ στα 79 κιλά σου θέλεις -500 θερμίδες την ημέρα για να το κάνεις.. (με απλά μαθηματικά). Συζήτα το λίγο με τον διατροφολόγο σου.. Φιλάκια!Quote:
σευχαριστω για το ενδιαφερον
μακαρι να ενδιαφερεστε πραγματικα η μια για την αλλη κ οχι ιντερνετικα :)
αντε εφυγα γιατι...ζεσταινομαι παλλι!
Νίνα σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω δύναμη από το φόρουμ. Γράφω και διαβάζω όσο μπορώ εδώ μέσα ώστε να μη το συζητώ και να μη το σκέφτόμαι τόσο πολύ με τους γύρω μου και με βοηθάει απίστευτα!
Όσο για το τι τρώω, δε θα το σύστηνα σε κανέναν! Όχι μόνο δεν είναι από διατροφολόγο αλλά είναι και πραγματικά ότι μου ζητάει το στομάχι μου.. Το βράδυ πριν πάω για ύπνο μου λέει <θέλω αυτό> και την επόμενη το μαγειρεύω :D
-300 σημερα 71,500
Καλημερα κοριτσια μου.Σημερα φουλ του 7!:P
77.7 δηλαδη απωλεια 100γρ.:) Ειμαι και αδιαθετη απο σημερα οποτε μια χαρα με βρισκω.
bad μου το πραγματικο ενδιαφερον και η πραγματικη φιλια ειναι κατι που χτιζεται με τα χρονια,και οχι ασφαλως μεσω του ιντερνετ.Το μονο που μπορει να κανει ο καθενας μας εδω ειναι να μην παιρνει κανεναν στο λαιμο του.Τουλαχιστον προσωπικα αυτο εκανα και θα συνεχισω να κανω.Μακαρι να αλλαξεις γνωμη και να γυρίσεις συντομα γιατι εδω μεσα θα βρεις κατανόηση.Για φιλια δεν ξερω ειναι βαρια λεξη ειδικα για μενα, αλλα κατανοηση σιγουρα.Απο κει και περα οι αποψεις περι διατροφης και οι διαιτες παντα θα ποικιλουν.Καλη συνεχεια και απο δω και μπραβο για την γρηγορη απωλεια σου.:)Quote:
Originally posted by badgirl11
μακαρι να ενδιαφερεστε πραγματικα η μια για την αλλη κ οχι ιντερνετικα :)
καλημερα, σταθερη και σημερα, τα ρουχα ομως αλλα μου λενε. καταφερα να μπω στο αγαπημενο μου τζιν της laredoute νουμερο 48 που ειχα να φορεσω 2 χρονια και δε με στενευει και ιδιαιτερα, ειμαι πολυ χαρουμενη, ελπιζω να συμφωνησει και η ζυγαρια!
Μπραβο loukoumaki σιγα σιγα θα μπεις και σε αλλα!Πας πολυ καλα.Ειναι απιστευτο συναισθημα να μπαινεις στα παλια ρουχα.Αυτοπεποιθηση στο φουλ!:DQuote:
Originally posted by loukoumaki
καλημερα, σταθερη και σημερα, τα ρουχα ομως αλλα μου λενε. καταφερα να μπω στο αγαπημενο μου τζιν της laredoute νουμερο 48 που ειχα να φορεσω 2 χρονια και δε με στενευει και ιδιαιτερα, ειμαι πολυ χαρουμενη, ελπιζω να συμφωνησει και η ζυγαρια!
Πάντα τέτοια!!!! και η ζυγαριά να μην συμφωνήσει το θέμα είναι το πως δείχνεις, απο ότι μου έχουν πει καμια φορά χάνεια και δεν φαινεται καθόλου στα κιλά για λίγες ημέρες!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! αντε και στα δικά μας!!Quote:
Originally posted by loukoumaki
Mπραβο λουκουμακι. Mπραβο ειλικρινα...
Μπράβο λουκουμάκι!! :D Καλοφόραιτο το τζινάκι σου! Και όσο για τη ζυγαριά μην ανησυχείς θα κατέβει και αυτή!
Είναι απιστευτο...αλλαξα το τικερακι και φαινομαι σαν να ειμαι 1107 κιλα!!!!!! ουτε ο θεος δεν το θελει να χασω!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! που θα παει δεν θα ερθει και το διψηφιο??θα ερθει!!
82 στρογγυλα σημερα!! Μια χαρα!
-1 κιλό σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Bad πολύ χάρηκα για εσενα, αχ ποτε θα δω κι εγω 12...
brazil ετσι συνεχισε δυναμικα.:)
karamela εισαι σουπερ, μπραβο κοριτσι μου!
Ετσι να χανουμε ολες και να ειμαστε χαρουμενες!
μπραβο σε όλα τα κοριτσια Constance, loukoumaki,karamelitsa,brazil,dew,badgirl,penelope ,pennou κ σε όσες συνεχίζετε δυναμικά ακόμα κ αν είχατε απώλεια σήμερα θα έχετε αυριο!
vivikaki μου!!! :-) θα έρθει το διψήφιο!στο χερι του ειναι???αμ δε!συνέχισε την προσπάθεια σου κ θα δεις ποσο ευτυχισμένη θα νοιώθεις με τον καιρο!
εγω σημερα 62.4. το Σ.Κ.απλα θα προσέξω αλλα απο Δευτέρα ξανα δυναμικα γιατι θελω να δω 59 τώρα!!!!!!!χιχιχι
καλημερα σε ολους!!!!!!
ναι κορίτσια δεν πρεπει να λυγίζουμε οταν δεν χανουμε, για καποιο λογο δεν θα χανουμε και θα τα χασουμε μαζεμενα, δυναμη και πεισμα θελέι
Σεμι και εγω θελω να δω 59... Εχω ψηθει τρελα τωρα...
Κοριτσια κι εγω ζω για πρωτο ψηφιο 6.Και 69,9 να δω θα παψω να γκρινιαζω πλεον για τα κιλα μου.Κοντα ειμαστε!Ειμαι σιγουρη οτι θα το δουμε!:D
καλα εσυ θα το δεις πιο γρήγορα απο μενα βρε!μην μου αγχώνεσαι!!!!εγω ελπίζω σε ένα μήνα να εχω χάσει 4 κιλα με 4.5 το πολύ.
μακαρι!!!μας το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Κοριτσια κι εγω ζω για πρωτο ψηφιο 6.Και 69,9 να δω θα παψω να γκρινιαζω πλεον για τα κιλα μου.Κοντα ειμαστε!Ειμαι σιγουρη οτι θα το δουμε!:D
Παιδια εγω στην δεκαδα τον 5 ημουν τελευταια φορα στο δημοτικο... οποτε θα κανω παρτυ...
εγω πριν 1,5 χρονο αλλα ετσι οπως ενοιωθα τοσο καιρο "πνιγμενη" μες στον εαυτο μου παλι παρτυ θα κανω!ειδικα οταν φτασω 55.γιατι εχω πεισμώσει τοσο πολύ που θα φτάσω!
Παντως σεμι εχεις παρει φορα... Σε βλεπω να με περνας στην στροφη ανετα...
εγω πότε θα δω 2φιο???
Εμείς καραμέλα μου αργούμε λιγάκι για το διψήφιο.. αλλά όταν το δούμε.. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! :D
Σήμερα θα πάμε εκδρομούλα με διανυκτέρευση, οπότε σήμερα και αύριο θα φάω ότι θα υπάρχει εκεί αλλά σε πιατάκι του γλυκού. Από Δευτέρα ανάλογα με το αν έχω βάλει, θα ξαναμπώ δυναμικά! Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!
αχ εκδρομη!!!!!!τελεια!αντε καλα να περασεις!Quote:
Originally posted by dew
Εμείς καραμέλα μου αργούμε λιγάκι για το διψήφιο.. αλλά όταν το δούμε.. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! :D
Σήμερα θα πάμε εκδρομούλα με διανυκτέρευση, οπότε σήμερα και αύριο θα φάω ότι θα υπάρχει εκεί αλλά σε πιατάκι του γλυκού. Από Δευτέρα ανάλογα με το αν έχω βάλει, θα ξαναμπώ δυναμικά! Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!
θε δειτε βρε κοριτσια διψήφιο!μην ανησυχείτε!!
μπα!ουτε να σε φτάσω δε μπορω,που να σε περασω!αλλα δε με χαλάει!ας κατεβαινουμε παρεα κ ας με περασετε κ ολες!αρκει να κατεβαίνουμε!Quote:
Originally posted by penelope1985
Παντως σεμι εχεις παρει φορα... Σε βλεπω να με περνας στην στροφη ανετα...
καλα εγω αργω πιο πολυ απο εσενα
αλλα εχω ξαναπει οταν το δω θα κανω παρτι χιχιχ
Θα δουμε Σεμι!
Θα ερθει το διψηφιο και θα ανηξουμε ψηφιακες σαμπανιες εδω μεσα χιχιχι.:D Koριτσια ειστε ολες αξιεπαινες μπραβο για τον αγωνα σας.Dew μου να περασετε σουπερ σκ!!!
Μόνο παρτυ????? εκει να δεις χαρες!!!! αντε με το καλό σε όλες μας!!!!! δεν πρεπει να ξαναεπιτρέψουμε στο φαγητό μα καθορίσει την καθημερινότητα μας!!!Quote:
Originally posted by karamela
καλα εγω αργω πιο πολυ απο εσενα
αλλα εχω ξαναπει οταν το δω θα κανω παρτι χιχιχ
εγώ πάλι ονειρεύομαι την ημέρα που θα φορέσω φούστα ή φορεμα!! πρεπει να ειναι τελεια αισθηση!! α!! και κατι γοβες peep toe που ειναι απωθημενο, αλλά χωρίς φουστιτσα δεν γίνεται!!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ......
Καλημέρα!
Καλά σήμερα, νιώθω χάλια... Δεν βοηθάει κι ο καιρός, χώρισα και τον γκόμενο (ή αυτός με χώρισε- δεν έχω καταλάβει) - έχω ανάγκη επικοινωνίας με το υπερπέραν και γι' αυτό γράφω εδώ. Πιο πολύ απ' όλα με πείραξε που μετά από προσπάθεια 3 εβδομάδων όπου έχασα σκάρτα 3 κιλά πήγα χθες το βράδυ σ' ένα απ' αυτά τα εστατόρια του συρμού που διαφημίζουν τα περιοδικά (το σκυλομετάνιωσα βέβαια διότι το φαγητό ήταν με-τρι- ό-τα-το, το ψωμί μπαγιάτικο και το μενού ανέμπνευστο- αλλά ο λογαριασμός παχυλός) και σήμερα το πρωί έχω πάρει πάνω από 1 κιλό. Αι στο καλό δηλαδή... Για να μην πω τίποτα χειρότερο. Βέβαια η άνοδος είχε αρχίσει αρκετές μέρες πριν οπότε τώρα ξαναείμαι στα 107. 107! Το λέω και δεν το πιστεύω! Με πειράζει που δεν ανήκω πια στις ωραίες, με πειράζει που δεν είμαι το κέντρο του ενδιαφέροντος των ανδρών της παρέας, με πειράζει που λίγοι πια γυρίζουν να με κοιτάξουν όταν περνάω και τότε δεν είμαι σίγουρη για ποιο λόγο...
Αν και όλα αυτά ξεπερνιούνται... Στο κάτω κάτω δεν είμαι μόνο σώμα- έχω και ψυχικά χαρίσματα!!!
Εμένα αυτό που πιο πολύ μου τη δίνει είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω βάλει έναν στόχο και δεν τον έχω πετύχει! ίσως γιατί δεν προσπαθώ αρκετά... Γιατί για να είμαι ειλικρινής, με το φαγητό χαϊδεύω όχι μόνο τον ουρανίσκο μου αλλά και το θυμικό μου. Πονάω; τρώω. Αγχώνομαι; τρώω (τότε ειδικά!). Χαίρομαι; τρώω. Κλαίω; τρώω. Θυμώνω; όπως σήμερα... Ξανατρώω. Σήμερα κατέβασα μια σοκολάτα 150 γραμμάριακι ακόμα δεν έχει πάει ούτε μεσημέρι. Εγώ που στη ζωή και στη δουλειά μου χρησιμοποιώ τον ορθολογισμό και τον ντετερμινισμό ως εργαλεία με τόση επιτυχία, στο θέμα "κιλά" μοιάζει να έχω υιοθετήσει μια άποψη μοιρολατρική με πολλά μεταφυσικά στοιχεία: "δεν ξέρω πώς παχαίνω...", "ο μεταβολισμός μου δεν είναι καλός..." και άλλες τέτοιες μπούρδες. Εντάξει, σπέρματα αλήθειας υπάρχουν: προφανώς το γεγονός ότι έκοψα την περίοδό μου τεχνητά έχει να κάνει με την επιβράδυνση του μεταβολισμού μου- αλλά απ' την άλλη, ξέρω και μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που έχουν αδυνατίσει με διατροφή- πιο δύσκολα αλλά τα κατάφεραν. Και δεν κατεβάζω πια μεγάλες ποσότητες φαγητού- κι αυτό αλήθεια, κι όμως συνεχίζω να παχαίνω γμ το κρτό μου! Πάντως τις σοκολατίτσες μου κάθε όποτε αλλάζω συναισθηματικό στάτους τις χτυπάω! Οπότε ας μην χρονοτριβώ! Ας δεσμευτώ επιτέλους απέναντι στον εαυτό μου κι ας σταματήσω να του κάνω τα χατήρια που μόνο χατήρια δεν είναι γιατί πάλι εγώ είμαι χαμένη!
Αντί να το ρίχνω στο φαί μπορώ να το ρίχνω στο κλάμα ή στο γέλιο, στις βόλτες ή στο daydreaming που μ' αρέσει πολύ. Τι κι αν όλα φαίνονται πιο φθηνά όσο μεγαλώνω; Τι κι αν τίποτα δεν έχει πια την ίδια γεύση; Ούτε ο έρωτας, ούτε οι φιλίες... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! Εγώ τρώω όλη μου την απογοήτευση που εν τέλει δεν ξέρω από πού πηγάζει: είμαι συναισθηματικά ανώριμη; είναι οι άλλοι μ@λ@κες; άνθρωποι αχάϊδευτοι με ράγισαν κι εμένα- κι εγώ με τη σειρά μου άλλους... Στη ζωή ερχόμαστε για να αγαπήσουμε λάθος ανθρώπους... Anyway, μετά από 4 σειρές εφηβικού συναισθηματισμού ο εγκέφαλός μου αρχίζει να παράγει ροζ ποπ κορν... οπότε φτάνει η κλάψα.
Επί του πρακτέου: τι ΔΕΝ μπορώ να κόψω: τους δυο διπλούς καφέδες την ημέρα με ζάχαρη και γάλα. Εντάξει ελεφαντάκι, θα σου κάνω μόνο αυτή τη χάρη. Αρχής γενομένης από σήμερα!
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!
vivikaki μου αστα.Κι εγω το ιδιο απωθημενο εχω.Απο το σχολειο εχω να βαλω φουστα.:P Αντε που θα παειιιι!