Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!
Σμαρτ μου είδη όταν έχουν τραπέζι και είμαστε καλεσμένοι πάντα μου ζητάνε να τους κάνω είτε κάπιο φαγητό είτε κάπιο γλυκό, είτε και τα δύο, από τα παράξενά μου όπως τα λένε!!! χαχαχα
Printable View
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!
Σμαρτ μου είδη όταν έχουν τραπέζι και είμαστε καλεσμένοι πάντα μου ζητάνε να τους κάνω είτε κάπιο φαγητό είτε κάπιο γλυκό, είτε και τα δύο, από τα παράξενά μου όπως τα λένε!!! χαχαχα
τελειαααααααααα!!!!!!!!!!! μπραβοοοοο φιλεναδα ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα! κ εχεις αδυνατησει πολυυυυυυυυυυ στη φωο εισαι κουκλα!!!
Αλίνα μου σε ευχαριστώ!!!!!! Είδες, δεν πηγαν χαμενες τοσες ωρες προσπαθοντας να δημιουργίσω την τελια τουρτα!!! Ε όχι και πολύ, οκ!!! Απλά ξεφούσκωσα!
Πωλινα επετρεψε μου να σχολιασω πρωτα εσενα και μετα την τουρτα! καταρχην εχω πολυ καιρο να σε δω γιατι εχω σβησει το φεισμπουκ καιρο οπως ξερεις. η διαφορα ειναι αρκετα αισθητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φαινεσε πιο χαλαρη πιο κομψη πιο γλυκια πιο πιο κλπ! οσο για την τουρτα ειναι φανταστικη!!!!! και του χρονου κοριτσι μου ακομα πιο μιση εσυ και ακομα πιο διπλη η τουρτα! :D
κοριτσια μην ξεχασουμε εχει και το κλικακι γεννεθλια στις 13
Καλα φιλεναδιτσα μου τι Τουρτα ειναι αυτη???????????????????????????????????
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Καλα λενε τα κοριτσια κοιτα να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα,εισαι καταπληκικηοσο για κα κιλα,ξουτ ξουτ αντε στον καλο ναπανε και ναμην ξαναερθουνε.Φιλακια πολλααααααααααααα!!!
Μπηκαμε κατα τις 10 το βραδυ με την μικρη μου στο skype μηπως σε πετυχουμε για νασου πουμε χρονιαπολλα ειχε παρει και κερακι να το αναψουμε.Φιλακια!!!
Μιτσοκόλο μου καλημέρα!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! Το ακόμη πιο μισή εγώ ναι, μακάρι, ακόμη πιο διπλή η τούρτα, πιος θα την φάει καλέ? χαχαχαχαχαχα Το ψηγείο είναι γεμάτο τούρτα, και ηληκρινά πρώτη φορά να αντικρίζω τούρτα και να μην θέλω να ορμίξω!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Πωλινα επετρεψε μου να σχολιασω πρωτα εσενα και μετα την τουρτα! καταρχην εχω πολυ καιρο να σε δω γιατι εχω σβησει το φεισμπουκ καιρο οπως ξερεις. η διαφορα ειναι αρκετα αισθητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φαινεσε πιο χαλαρη πιο κομψη πιο γλυκια πιο πιο κλπ! οσο για την τουρτα ειναι φανταστικη!!!!! και του χρονου κοριτσι μου ακομα πιο μιση εσυ και ακομα πιο διπλη η τουρτα! :D
κοριτσια μην ξεχασουμε εχει και το κλικακι γεννεθλια στις 13
ΚΑλημέρα Αδαμαντία μου!!!! Μόνο μην μου βάζετε ιδέες και ξεκινήσω πάλι να ψάχνω δουλιά!!!! χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by Αδαμαντια
Καλα φιλεναδιτσα μου τι Τουρτα ειναι αυτη???????????????????????????????????
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Καλα λενε τα κοριτσια κοιτα να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα,εισαι καταπληκικηοσο για κα κιλα,ξουτ ξουτ αντε στον καλο ναπανε και ναμην ξαναερθουνε.Φιλακια πολλααααααααααααα!!!
Μπηκαμε κατα τις 10 το βραδυ με την μικρη μου στο skype μηπως σε πετυχουμε για νασου πουμε χρονιαπολλα ειχε παρει και κερακι να το αναψουμε.Φιλακια!!!
Οντος ξουτ, να μην ξαναγιρίσουν ποτέ!!!! Ομως επιμένω, το συγκεκριμένο φόρεμα με παχαίνει!!!!!! χαχαχα
Αχου το χρυσό μου........ Στις 10 μαζέβαμε το τραπέζι για να σβήσουμε την τούρτα.
Δεν πειράζει, και σήμερα μέρα του θεού είναι, και είναι καλοδεχούμενες οι ευχές, και ειδικά όταν είναι από την πανέμορφη γλυκιά νυφούλα μου!!!!! θα περιμένω λοιπόν!!!! Φιλακια!
αγαπη μου πρωτα απο ολα χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια..να χαιρεσαι αυτους που αγαπας...τελεια η τουρτα και ακομα και πιο τελεια εσυ...φαινεται μεγαλη διαφορα πραγματικα..συγχαρητηριααα ααααααααααα.....
Migg μου σε ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά!!!!!!
Ax βρε polinaki τι μου κανεις πρωι-πρωι να μπορουσα να απλωσω το χερι μου κ να την φαω ολη Ειναι υπεροχη τα συγχαρητηρια μου:):):)
Το πορτοκαλι χρωμα ειναι απλα χρωμα η χρωμα με γευση πορτοκαλι?
Ολα είναι απλά χρώματα ζαχαροπλαστικής. Και το μπλε, και πρασινο, και το πορτοκαλι, και το μαυρο, και το κοκκικο και το μπεζ!!!
Στην προηγούμενη σελίδα είδες τις φώτο άννα μου?
Καλημέρα,
Χρόνια πολλά και καλά και από εμένα. Οι επιθυμίες σου ευχές μου.
Συγχαρητήρια για την υπέροχη τούρτα. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερη. Μας άνοιξες την όρεξη, όχι ότι δεν την έχουμε.
Πολλά φιλιά!
Πολύχρονη Polinaki! Να είσαι πάντα καλά εύχομαι και καλό αδυνάτισμα!!
Και τώρα στο θέμα μας! Παραγγελίες δέχεστε για τούρτες γενεθλίων???
Αν το πρόβλημα είναι η απόσταση, μη το σκέφτεσαι! Σας πληρώνουμε και τα εισιτήρια να έρθετε στο χώρο μας, να σας φιλοξενήσουμε και να μας φτιάξετε την τούρτα επιτόπου!
Είναι απλα θεϊκή!! Πανέμορφη, με πολλή φαντασία! Για τη γεύση, απλά τη φαντάζομαι και σκουπίζω τα σαλάκια μου πρωί πρωί!
Τωρα ειδα τις προηγουμενες φωτο ψηφιζω πρωτα εκεινη με τον πατο κ την κρεμα κανας μετα την πορτοκαλι κ μετα την δουκισσα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΧΧΧΧΧ δεν θα με χαλαγε κ η τουρτα που σου αφιερωσε με τον κουκλο αντρα που βαζει το καπελο του . SUPER:smilegrin:
εχω καλο γουστο στις τουρτες η ρουφιανα! :lol: :lol: :lol:
Εβαγγελία μου γλυκιά, σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενη με κάνεις κάθε φορά που μπαίνεις και αφήνεις πόστ στο δικό μου θέμα!!!!! σε πεθύμησα βρε!!!! ΦιλακιαQuote:
Originally posted by EVAMPAS
Καλημέρα,
Χρόνια πολλά και καλά και από εμένα. Οι επιθυμίες σου ευχές μου.
Συγχαρητήρια για την υπέροχη τούρτα. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερη. Μας άνοιξες την όρεξη, όχι ότι δεν την έχουμε.
Πολλά φιλιά!
Ναι δέχομαι παραγγελίες!!!! Χαρά μου να φτιάχνω διάφορα καλούδια και να τα απολαμβάνουν οι άλλοι!!!!!Quote:
Originally posted by Christine1312
Πολύχρονη Polinaki! Να είσαι πάντα καλά εύχομαι και καλό αδυνάτισμα!!
Και τώρα στο θέμα μας! Παραγγελίες δέχεστε για τούρτες γενεθλίων???
Αν το πρόβλημα είναι η απόσταση, μη το σκέφτεσαι! Σας πληρώνουμε και τα εισιτήρια να έρθετε στο χώρο μας, να σας φιλοξενήσουμε και να μας φτιάξετε την τούρτα επιτόπου!
Είναι απλα θεϊκή!! Πανέμορφη, με πολλή φαντασία! Για τη γεύση, απλά τη φαντάζομαι και σκουπίζω τα σαλάκια μου πρωί πρωί!
Αν είναι να μας φέρεις εκεί και να μας φιλοξενήσεις κτλ, ε τότε όχι μόνο τούρτα, αλλά ολόκληρο το πάρτυ μπορώ να σου οργανώσω!!!! Με υπέροχο φαγητό αν θες τραπέζι, ή διάφορες λιχουδιές αν θες κατι πιο απλό σε στυλ πουφέ!!!!!
καλε αυτο ειναι μωσαικοοοοοοοοοοοοοοο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και πάμε να δούμε μαζί τις γεύσεις!!! Εγώ έφαγα μια κουταλίτσα μικρή από την κάθε μία απλά για να την γευτώ. Δεν θα φάω άλλη, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου!!!!
Ο πάνω πάνω πατός λοιπον, ΔΟΥΚΙΣΣΑ!!! Υπέροχη με μυρωδιά τριανταφύλλου!!!!
Ναταλιαααααααα που εισαι να δεις το μωσαικο που σου ελεγααααα :lol: :lol: :lol: :lol:
Εκείνη η τούρτα Αννα μου είναι για μένα!!! Να την απολαύσω αργά αργά!!!!! χαχαχαQuote:
Originally posted by anna9
Τωρα ειδα τις προηγουμενες φωτο ψηφιζω πρωτα εκεινη με τον πατο κ την κρεμα κανας μετα την πορτοκαλι κ μετα την δουκισσα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΧΧΧΧΧ δεν θα με χαλαγε κ η τουρτα που σου αφιερωσε με τον κουκλο αντρα που βαζει το καπελο του . SUPER:smilegrin:
Η πορτοκαλί που λες είναι κρέμα πατυσερύ και φράουλες. αλλά δεν είδα να σχολιάσεις την διακόσμηση της τούρτας παρά μόνο τις γεύσεις!!!!
Κορίτσια ρώτησα στο facebook πριν λίγο μια κοπελλα που φτιαχνει τουρτες να μου πει πόσα θα μου την εφτιαχνε αυτη την τούρτα. Με 3 γευσεις, τα σχέδια κτλ, όπως την έκανα εγώ. Και τί μου είπε ξέρετε? Οτι δεν ξέρει να φτιάχνει φιγούρες γιατί είναι δύσκολες :shocked2::shocked2::shocked2: (καλά εγώ πως την έφτιαξα και μάλιστα πρώτη φορά ασχολούμε?) και ότι η υπόλοιπη τούρτα εκτός από την κοπέλα πανώ, θα μου την χρέωνε 350 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολινακι, τι τελεια τουρτα ειναι αυτη!!
δεν εχω λόγια εγω θα ήθελα απο όλες τις γευσεις :)
Επίσης έχεις ομορφήνει κι άλλο και σου πάειιι........ :)
Α και ξέχασα να σου πω. Έχεις αδυνατισει περισσότερο από εμφανώς. Σου εύχομαι να συνεχίσεις την κατηφόρα σου! Και στα δικά μας οι στρουμπουλές.
Εμείς το λέμε δούκισσα! Μωσαικό λέμε ένα άλλο γλυκό με πολλά πολλά πολύχρωμα ζελέ!Quote:
καλε αυτο ειναι μωσαικοοοοοοοοοοοοοοο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και πάμε να δούμε μαζί τις γεύσεις!!! Εγώ έφαγα μια κουταλίτσα μικρή από την κάθε μία απλά για να την γευτώ. Δεν θα φάω άλλη, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου!!!!
Ο πάνω πάνω πατός λοιπον, ΔΟΥΚΙΣΣΑ!!! Υπέροχη με μυρωδιά τριανταφύλλου!!!!
Ναταλιαααααααα που εισαι να δεις το μωσαικο που σου ελεγααααα :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε ευχαριστώ πολύ Σισι μου!!!!Quote:
Originally posted by Ciciliana
πολινακι, τι τελεια τουρτα ειναι αυτη!!
δεν εχω λόγια εγω θα ήθελα απο όλες τις γευσεις :)
Επίσης έχεις ομορφήνει κι άλλο και σου πάειιι........ :)
¨ααααααααα δεν το ηξερα! καλα κορυφη γλυκο πανευκολο και ALL TIME CLASICS!
Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου αν και επιμένω, το φόρεμα αυτό με παχαίνει!!! χαχαχαQuote:
Originally posted by EVAMPAS
Α και ξέχασα να σου πω. Έχεις αδυνατισει περισσότερο από εμφανώς. Σου εύχομαι να συνεχίσεις την κατηφόρα σου! Και στα δικά μας οι στρουμπουλές.
Ακόμα είμαι και εγώ στην κατηγορία των στρουμπουλών!! εχω πολλλλλληηηηηηηηηηη δρόμο μπροστά μου ακόμα!
Αντε και στην δικιά σου κατηφόρα με το καλό καλή μου
Σαν την coka cola που πάει με όλα ένα πράμα!!!!Quote:
¨ααααααααα δεν το ηξερα! καλα κορυφη γλυκο πανευκολο και ALL TIME CLASICS!
Tι να σχολιασω για την διακοσμηση πλακα κανεις?Εχω μεινει αφωνη τοσο ευπαρουσιαστες ουτε στα ζαχαροπλαστεια δεν εχω δει
Μέσα στον Ιούνιο εχω να φτιάξω ακόμα 3 τούρτες!!!!!
1 για την ξαδέλφη μου που γίνετε 22, 1 για τον μικρο της αδελφής μου που γίνετε 1 και 1 για την πρωτοκουμπάρα μου που γεννάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nα υποθεσω οτι κ οι τουρτες που θα φτιαξεις θα ειναι με ζαχαροπαστα παλι κ χρωματιστες .Αληθεια κοβετε ευκολα η ζαχαροπαστα?
Εκεινη η τουρτα με την κρεμα κανας ποσους πατους εχει?
ναι εννοειτε!!! Λατρεύω τα χρώματα!!!!!
Η δικιά μου είχε 6 πατους παντεσπάνι και 5 πατους κρέμα.
Δηλαδη στο συνολο 11 πατοι ????? Η μια τουρτα???? Η δεν καταλαβα καλα
Περιπου. αλλα το έκοψα πολύ λεπτο το παντεσπάνι. Κανονικά είναι 4 παντεσπάνι 3 κρέμα.
Εγω ποτε δεν εχω καταφερει να κοψω ενα παντεσπανι σωστα :thumbdown: δεν ξερω εσυ πως τα καταφερνεις
χαχαχαχαχαχα Εχουμε και εμείς τα μυστικά μας κούκλα μου!!!!!! Εδώ τόσα άλλα πράγματα φτιάχνω, στο παντεσπάνι θα κολλίσω?
Οσες εχετε αποριες για τη ζαχαροπαστα μπορειτε να δειτε εδω.Εγω φτιαχνω συνηθως cupcakes με ζαχαροπαστα.
http://www.sintagespareas.gr/simboul...187-sugarpaste
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html
http://www.sintagespareas.gr/sintage...xaropasta.html
Και ολα μαζι μαζεμενα http://www.sintagespareas.gr/apotele...F%83%CE%B7#898
Eυχαριστουμε πολυ sourkouna
polinaki χρονια σου πολλααα!!!να τα εκατοστησεις!!!
αχ,τι ΤΟΥΡΤΑΡΑ τελεια ειναι αυτη??????δεν υπαρχει!!!μπραβοοο!:starhit::starhi t::bouncy::bouncing::roll::bouncy::bouncing: