Όντως, ένα πρόβλημα λιγότερο :)
Επίσης, σήμερα νιώθω λίγο πιο ήρεμη τώρα που τελείωσαν οι γιορτές και θα ξαναβρώ την ησυχία μου...
Εσύ πώς πέρασες το Πάσχα;
Printable View
Νιώθω πολύ κουρασμένη σήμερα κι είναι αρκετά ενοχλητικό...
Το δεύτερο γι' αυτό κι εκνευρίζομαι... Δεν έκανα κάτι κουραστικό κι όμως σέρνομαι και με πονάνε και τα πόδια μου λες και περπάτησα πολύ που ούτε αυτό έκανα... Ουφ!
Εσύ πώς το αντιμετωπίζεις όταν νιώθεις έτσι; Εγώ έφτιαξα καφέ τώρα μπας και με τονώσει λίγο τουλάχιστον...
εαν ξυπνήσω έτσι δύσκολα θα κάνω κάτι μετά. Συνήθως αυτό το πάθαινα οταν είχα έλλειψη σιδήρου, τώρα δεν είναι οτι ξυπνάω νιώθοντας κουρασμένη, απλά ξυπνάω χωρίς διάθεση. Επίσης παίζει ρόλο και το πως έχεις κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ και τι ώρες ξυπνάς.
ελπίζω να βγουν όλα καλά :-) αλλά ξεκίνα κάποια δραστηριότητα, γενικά είναι άλλη η αίσθηση που έχουμε όταν έχουμε κανει κάτι μέσα στη μέρα και αλλιώς θα κοιμηθούμε αν δεν έχουμε κάνει κάτι
Νομίζω ότι κάποια πράγματα δεν θα πάψουν ποτέ να με τρομάζουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν... Το βλέπω σε κάθε αναφορά που θα κάνω σχετικά αφού με κάνουν να τρέμω στην κυριολεξία...
Παιδιά, σας συμβαίνει ποτέ να διαβάσετε κάτι που να σας θυμίσει έντονα κάποια δική σας δυσάρεστη εμπειρία; Νωρίτερα διάβασα κάτι σε άλλο θέμα στο φόρουμ και μου θύμισε τις δυο μου νοσηλείες στο νοσοκομείο μετά από απόπειρες με χάπια που όπως φαντάζεστε δεν ήταν ευχάριστες κι από εκείνη την ώρα γυρίζουν στο μυαλό μου και δεν νιώθω πολύ καλά...
Είναι κανείς εδώ;
Νιώθω αγχωμένη σήμερα... Το απόγευμα έχω να πάω σε μια βάφτιση και αγχώνομαι για τις ετοιμασίες κι ας έχω πολλές ώρες μπροστά μου... Ενώ τα χαίρομαι τέτοια γεγονότα και θέλω να πάω, πάντα αγχώνομαι όταν είναι για κάτι επίσημο ας πούμε...