και όση ώρα σου γράφω έχω τον άντρα μου και τον ανιψιό του δίπλα μου να βλεπουμε ταινία και να μασουλάνε τις μαρς...
Επιτέλους φάγανε και την τελευταία! :bouncy:
Printable View
και όση ώρα σου γράφω έχω τον άντρα μου και τον ανιψιό του δίπλα μου να βλεπουμε ταινία και να μασουλάνε τις μαρς...
Επιτέλους φάγανε και την τελευταία! :bouncy:
Λες και εγω να τους αρχίσω "φάτε τούρτα" μπας και τελειώσει;; :P Έλα μαζί θα κάνουμε αντίσταση!! Μιαμ μιαμ για την κρεμούλα!! Εγώ έφαγα ντοματούλα με φέτα μόνο χωρίς παξιμάδι. Βασικά μάλλον πρέπει να προσέξω και τις ντομάτες αλλά μ αρέσουν πιο πολύ από τις άλλες σαλάτες.
Φιλιά στο μικρό αντράκι. Και εγώ έμαθα ευχάριστα μόλις η ξαδέρφη μου είναι έγγυος στο δευτερο. Θα ξαναγίνω θεία :) Και αυτή μωρέ και η αδερφή της από πολύ μικρές άρχισαν να κάνουν παιδιά και έχω τώρα μπαμπά και γιαγιά να μου λένε άντε εσύ πότε θα παντρευτείς πότε θα κάνεις παιδιά μεγάλωσες. Και τα λένε και σοβαρά. :lol:
Ξέρω τι περνάς και εγώ τα ίδια ακούω! :flaming:
Σου έχουν χαλάσει την πιάτσα οι ξαδέρφες :lol:
Να έχει μία καλή εγκυμοσύνη η ξαδερφούλα σου και με το καλό να σε ξανακάνει θεία!
Όσο για τον ανιψιό του άντρα μου, είναι κοτζάμ γάιδαρος πλεον, δεν είναι πια παιδάκι :lol:
έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένη χεχε. Εδώ που τα λέμε όμως πάντα παιδάκια μένουν οι άντρες :P
Έχει πάει πάντως έντεκα και εμείς Κιουρίες! Κάνε και εσύ κάνα τσαγάκι Πινκ μου και χαλάρωσε, αν δεις τα σκούρα τσίμπα και κάνα φρουτάκι, ευτυχώς η κρέμα έκανε την δουλειά της :).
Εσύ μπορείς το βράδυ να φας κρέμα βρώμης;
Ευχαριστώ για τις ευχές σου Έλη μου! :) Κιουρίες δε θα πει τίποτα! Όχι δε μου το χει για επιλογή το βράδυ τη βρώμη. Βασικά απ' όσο κατάλαβα πήγε και από το πρωινό να μου την βγάλει γιατί μου λέει ας αλλάξουμε λίγο και το πρωινό και λέω μόνο μη μου πεις ότι δε θα τρώω βρώμη και λεει καλά κρατάμε τη βρώμη αφου σ αρέσει τόσο χαχα Κοίτα για μένα η δύσκολες ώρες πάντα ήταν αυτές. Ήμουν όλη μέρα οκ και το βράδυ σαβούρωνα, καθότι νυχτοπούλι (κοιμάμαι πάντα μετά τις 2.30), το παρατσούκλι μου στο σπίτι είναι βρυκόλακας χαχα. Όσο για τον ανηψιό του άντρα σου παρεξηγησις :P συμβάινουν αυτά!! Καλά ότι μένουν παιδάκια το χω διαπιστώσει ήδη!!
Καληνύχτα νυχτοπούλι μου! :love:
Αύριο ξεκινάει μία νέα εβδομάδα, εύχομαι να σου φέρει καλά νέα και να σε ανταμείψει για την τόσο σημαντική σου προσπάθεια :)
Κοριτσακια μου γλυκα!!!! Μπηκα να πω την καλησπερα μου...
Συνεχιζω και πνιγομαι στην δουλεια ... (ουτε αργια, ουτε σκ, χτυπαμε 10 ωρο καθημερινα) καθοτι αυτοι οι μηνες ειναι λιγο ζορικη μεχρι το πασχα μετα θα στρωσει...
@Ελιο μου να σε καλα για τις φωτο, μαλλον οπως βλεπω εγω τρωω σχετικα λιγοτερο αλλα σιγα-σιγα ειπαμε θα ανεβασω, και αν ειναι να χασω 2-3 κιλα ακομα θα τα χασω απο γυμναστικη και μονο... ακολουθω τον εξης κανονα μ τον ειχε πει καποτε ενας διατροφολογος αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστος, κρεας οσο η παλαμη μου, σε ασπρο κρεας -ψαρι μια και κατι παλαμη, τυρι ή ψωμι 3 δαχτυλα, λαδι, ελαια, βουτυρο οσο η πρωτη φαλλαγκα του αντιχειρα (αρα κουταλακι γλυκου) ζυμαρικα, πατατα οσο μια μικρη χουφτα, σαλατα 2 μεγαλες χουφτες ανοιχτες (ενα μπολ), φρουτο οσο η γροφια μου (αρα πανω-κατω ενα μηλο) .... Γενικα με εχει βοηθησει αυτος ο κανονας για να μην ζυγιζω κοριτσια!!!
@ Πινκακι μου γλυκο, ειδα το θεμα με την παστα ... εγω θα σου λεγα να φας το κουταλακι σου, να το απολαυσεις αργα-αργα ... και να μην το στερηθεις (1-2 κουταλακια ομως οχι παραπανω) Να ξερεις πως η γλωσσα περνει την γευση στις πρωτες 3 κουταλιτσες μετα το ματι μας κανει παιχνιδι και οχι η γευση...
@Μεγα μυστικο κοριτσοπουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπον η κανελα επιβεβαιωμενο και απο ενδοκρινολογο δρα ως ρυθμιστης του ζαχαρου... Οποτε πασπαλιστε μηλαρακια, βρωμοκρεμες ανετα.... εγω και πριν να το μαθω το εκανα ειχα παρατηρησει η κανελα μου εκοβε την ορεξη ... τελικα το επιβαιβεωσα οτι παιζει ρολο στην ινσουλινη... παλιοτερα λεει το κανελοζουμο (βρασμενη κανελα, χωρις ζαχαρη, μπλιαχχχχχχχχχχ το εδιναν ως φυσικο φαρμακο κατα του διαβητη!!, το ιδιο και το ζουμι απο τα ραδικια) .... Εμενα που μ αρεσει ετσι κι αλλιως κιολας η κανελιτσα μια χαρα την τιμαω....
Γενικα τις 2 τελευταιες μερες εχω συμμορφωθει διατροφικα καθοτι δεν εχω χρονο για γυμναστικη οποτε ειμαι λιγο επιφοβη... περνω μπολακι μαζι μου με ολες τις 2-3αδες μου... και ειμαι καλυμμενη!!!!
Τα φιλια μου....
Και πινκακι το υπολοιπο της παστουλας ε, μην παει χαμενο, δωστο σε μενα!!!!! Σοκολατα ειπαμε ε? (Ευτυχως πολυ γλυκατζου δεν ειμαι... στα μεζεδακια ψοφαω εγω αλλα και μια σοκολατινα ε.... δεν θα πω οχι .... μην σε προσβαλω δηλαδη οχι τιποτα αλλο , χαχαχαχαχαχα)
Καληνύχτα Ελάκι μου, μακάρι :) :love:
nowwhat κορίτσι μου εννοείται πέρνα να σε τρατάρω!! Τουρτίτσα είναι σοκολάτα γάλακτος. Παιδιά τόσο που τη συζήτησα σήμερα θα νομίζει κανείς ότι με κρατάνε νηστικό χαχαχ. Σου δίνω άπειρα συγχαρητήρια για την οργάνωση!! Όσο για την κανέλα θα συμφωνήσω!! :love:
Πες τα Now μου!
Είπα να φύγω αλλα διάβασα για κανέλα και γύρισα πίσω χιχιχι
Ναι πράγματι η κανέλα είναι φάρμακο για εμάς που έχουμε αντίσταση στην ινσουλίνη. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσο καιρό τώρα λαμβάνω πολυβιταμίνη με κανέλα καθημερινά έχω γίνει άλλος άνθρωπος! Και εννοείται πως τη βάζω και όπου βρω! Ειδικά στην κρέμα βρώμης ταιριάζει απίστευτα!!!
Ας ποστάρω και μία κρεμούλα βρώμης:
Πως την κάνω:
1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2κ.σ. βρώμη
2κ.σ. μούσλι με φρούτα
κανέλα + 1/2 κουταλάκι μέλι
Συμπληρώνω με λίγο μπανάνα ή με 2 κ.σ. μειγμα (κράνα, σταφίδες, γκότζι, σπόρους)
Εκείνη την ημέρα είχα βάλει 1 κ.σ. μείγμα και μισό μικρό μήλο :)
Νοw καλή δύναμη και καλή ευκολία με τη δουλειά σου :)
Χαίρομαι που καταφέρνεις να προσέχεις τη διατροφή σου. Μην ξεχνάς ότι άμα τρως σωστά θα αποδίδεις καλύτερα και θα είσαι και πιο ευδιάθετη και με περισσότερη ενέργεια, οπότε κάνεις διπλό καλό!
Φιλιά πολλά ! :kiss:
Ω γλυκιτατη Ελι μολις εδειξες το βραδινο μου ( βρωμοκρεμα με μηλο!!! χωρις κρανα και μελι αλλα με στεβια αμυγδαλα και γκοτζι )
Λατρευω βρωμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε .... Εδω που μενω δεν την πολυχρεισιμοποιουν και η κοπελα στο σ/μ με ρωτησε μια μερα (μαλλον μονο εγω την παιρνω) καλε αυτο γιατι το τρως εχεις εντερικα... εξηγησα μεσες ακρες την βρωμολατρεια μου.... αλλα δεν πειστικε μαλλον... Επισης η νεα λατρεια ειναι το ταχινοκακαο... καθε μερα τρωω λιγο αντι για σοκολατα 70% μετα το γευμα οταν θελω γλυκο... Παντα το χω αυτο εκει στην 1.5 ωρα μετα το μεσημεριανο μονο πεθαινω για γλυκο... ψαχτηκα αρκετα και ειδα οτι εκεινη την ωρα μαλλον το σωμα ζηταει γλυκο γιατι πεφτει η ινσουλινη λογο της χωνεψης οποτε 1/2 κουταλακι ταχινοκακαο ή 1 μικρο σοκολατακι 70% κανει δουλεια!!! το μελι δεν λειτουργησε αν και το δοκιμασα...
Καλη νυχτα κοριτσακια μου!!!!!!!!!
ριααααααααααααα, ελαααααααααααααα
θα κανουμ τριαδες :P
(φιλια σε ολες :* )
Καλημέρα όμορφες!! Τι και αν εχτές κοιμήθηκα μετά τις 3; Ξύπνησα πρωί πρωί για ζούμπα και τα μυαλά στα κάγκελα!! :P
Εψές:
12:30
1 ποτ.γάλα
3 κ.σ βρώμη
1 μπανάνα
15:15
150 γρ κοτόπουλο στήθος ψητό
1/2 παξιμάδι Λήμνου
1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
18:30
1 μήλο
5 αμύγδαλα
2 γαλλικούς
21:45
2 ντομάτες μικρές με 1 κ.σ λάδι
2 δάχτυλα φέτα
Έφυγααα, σας φιλώ!:bouncy:
Καλημερουδια, κοριτσοπουλα!!!!!!!!!!
Με χαρα μπηκα να ανακοινωσω πως αφου τελειωσε και η περιοδος, ζυγιστικα (ζυγιζομαι καθε μερα ΚΑΚΟΣ!!!, κραταω ομως μονο τα αποτελεσματα της Παρασκευης .... (αν τυχει και ειμαι αδιαθετη κραταω μολις καθαρισω)
62 κυριες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Τα 2 κιλακια απο τα υπερφαγικα εφυγαν.... Νιωθω πολυ περιφανη για μενα.... και παμε τωρα σιγαααααααααααααααααααααα α σιγααααααααααααααααα να φτασουμε στο ιδανικο... Βεβαια ο βασικος στοχος παραμενει και δεν ειναι αλλος απο το να κλεισω τον πρωτο ολοκληρο χρονο με φυσιολογικο δεικτη μαζας σωματος (τον Ιουλιο πρωτα ο θεος, αλαχ, βουδας)
Πινκακι μου τα πας πολυ καλα.... και θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη... Εχω ξαναπει και το ξαναλεω και για μενα και για ολες μας, αν πριν 1 και χρονο καποιος μου ελεγε πως θα δω το 60+ χωρις βαρυιατρικη επεμβαση θα τον ελεγα τρελοοοοοοοο.... Δεν γινονται αυτα κτλ.... Ε λοιπον τα θαυματα γινονται και παραγινονται αρκει να τα πιστεψεις και να παλεψεις για αυτα!!! Υπομονη θελει και σχετικη προσοχη και ολα γινονται.... Τιποτα τελικα δεν ειναι οσο δυσκολο φαινεται... και επειδη εχω και την ακατανομαστη αδηφαγικη διαταραχη η αλλιως επεισοδιακη υπερφαγια... Επεισοδιακα θα την φαω και γω και αδηφαγικα την διαταραχη λαχανο (που ειναι και οφελειμο, και το λαχανο και το να φαω τη διαταραχη λαχανο ) χαχαχχαχα
Τις καλημερες μου.... και τρεξιμο στην δουλεια τωρα...
καλημερα κοριτσια!
καλη εβδομαδα να χουμε!
nowwhat και Ελη συγχαρητηρια για τις απωλιες και ακομα περισσοτερα συγχαρητηρια που κρατιεστε στα υψη σας σε πεισμα των τριγυρω συνθηκων
σημερα ειχα ζυγισμα κι εγω (καταφερνω και το κραταω στο μια φορα την εβδομαδα) και το βαρος μου σταθερο 68.5. θα ηθελα βεβαια καποια στιγμη να δω μια μικρη ταση προς τα κατω αλλα προς το παρον αυτο που μετραει ειναι οτι ειμαι 3 βδομαδες με καθαρη συνειδηση , ευχαριστιεμαι αυτα που τρωω και δεν νιωθω αναγκη για κατι παραπανω... και τελος δεν κανω καθολου ασκηση!!! καταλλαβαινω οτι οποιαδηποτε μορφη ασκησης θα εκανε την διαφορα αλλα βολευομαι στις δικαιολογιες μου και απλα το σκεφτομαι...:thumbdown:
τα χθεσινα μου
10:00
1/2 πιτα ολικης
2 φετες τυρι τοστ
1/2 αχλαδι 1/2 μηλο
13:00
1 μπουτι κοτοπουλου
1κουπ πατατες φουρνου
1 πιατο μπροκολο με 1κσ λαδι
16:00
1 μικρο κομματι μανιταροπιτα
1 παγωτο 0% (εγινε κακια συνηθεια)
19:00
200γρ κρεμα με ζελατινη
1 κομ βρωμοκεικ
1 μηλο
22:00
1 κουπα γαλα με κακαο
λιγο βρωμοκεικ
1 μηλο
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Το Σαββατοκυριακο δεν καταφερνω δυστυχως να μπαινω να τα λεμε...
Διαβασα τα νεα σας κ χαρηκα παρα πολυ που περασε ενα ολοκληρο ΣΚ κ δεν ξεφυγε καμια μας.Μπραβο μας!
Μπραβο στην Ελη κ στην Now που χασανε κιολας! Κ εις κατωτερα! Εγω δεν ζυγιστηκα ξανα , με ζυγιζει ο Ζ καθε 15 μερες.
Πινκακι μου τα σαλια μου τρεξανε με την τουρτα! Ε μια δυο κουταλιτσες δεν νομιζω να κανουν ζημια ετσι δεν ειναι?
Κ μενα κοριτσια το σπιτι μου ειναι γεματο γλυκα αλλα στεκομαι προς το παρον στο υψος μου.Εφαγα μονο μισο κομματακι κεικ χτες το απογευμα. Κατι ειναι κ αυτο. Ειχα ολο το Σκ κοσμο κ το τι παρελασε απο το σπιτι το φανταζεστε.Αλλα δεν υπεκυψα πουθενα κ ουτε ζηλεψα αλλα κ δεν αισθανθηκα στερηση.!! πολυ σημαντικο αυτο γι ατην ψυχολογια !!