Οτι θα ηθελα να αδειασω.... απο σκεψεις, αισθηματα κ συναισθηματα....
Printable View
Οτι θα ηθελα να αδειασω.... απο σκεψεις, αισθηματα κ συναισθηματα....
Καντε ονειρα και βαλτε στοχους! Δημιουργηστε.. σκεφτειτε θετικα.. μην σκεφτεστε το παρελθον και τα προβληματα.. σκεφτειτε οτι το μελλον θα ειναι καλο και θα γινει γιατι θα το πιστευετε. Μιλατε με τον εαυτο σας λεγοντας ομορφα πραγματα και θα δειτε ποσο καλα λειτουργει.. Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεφτει..
σκεφτομαι οτι μου δινεται η ευκαιρια να συγχωρεσω εναν ανθρωπο,κι ομως δυσκολευομαι τοσο πολυ..
Εβαλα μυαλο ή κακιωσα?
Σκεφτομαι οτι επιτελους ειμαι ελευθερη σπιτι μου, νιωθω ασφαλης κ ηρεμη, κ ειμαι με την αδερφη μου που καραλατρευω κ τις 2 γατες μου !!!!!
Ναι γιατι εχω περασει πολλα για να βρω την θετικη πλευρα των πραγματων.. Με μικρα πραγματα μπορεις να ζησεις λιγο καλυτερα. Πρεπει να προσαρμοζομαστε με το περιβαλλον μας αλλιως πρεπει να το αλλαξουμε, ακομα και αν δεν μπορουμε τωρα καποια στιγμη πρεπει να σκεφτομαστε οτι στο μελλον θα ειμαστε αλλιως. Αν σκεφτομαστε θετικα αλλαζει ολος ο κοσμος...
Οχι δεν κακιωσες απλα προσπαθεις να προστατεψεις τον εαυτο σου! Πριν φτασεις στην συγχωρεση δες αν αξιζει και τι.. καλο ειναι να δινουμε ευκαιριες (οχι πολλες ομως) ! Καλο επισης ειναι να συγχωρουμε ολους τους ανθρωπους, χωρις να σημαινει απολυτα οτι θα συνεχισουμε την παρεα τους, και αυτο δειχνει ανωτεροτητα και οτι μεσα σου, με τον εαυτο σου εισαι καλα! Αν δεν μπρουμε να συγχωρησουμε τοτε σιγουρα δεν μας κανει καλο.. δες μεσα σου τους λογους που δεν συγχωρεις. Δωσε χρονο στον εαυτο σου.. το να συγχωρεις θελει χρονο, δεν ειναι απλη υποθεση μερικες φορες! :)