Έλενάκι μου τι κάνεις; Πράγματι τα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια και εμένα μου άρεσαν πάντα πολύ γιατί όλο στην κουβέντα το ρίχναμε! Βασικά όλες οι καλύτερες οικογενειακές κουβέντες γίνονται γύρω από ένα τραπέζι ;). Είναι μία όμορφη συνήθεια την οποία στεναχωριέμαι που εμείς δεν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας όσο συχνά θα θέλαμε λόγω δουλειών και υποχρεώσεων.
Και εμείς μόλις γυρίσαμε από την πεθερά μου η οποία κάθε φορά μας φορτώνει με ένα σωρό πράγματα. Τώρα δε που είμαι και άνεργη ακόμη περισσότερο. Γυρίσαμε με ένα σωρό σακούλες με φρούτα, λάδι, ρύζι, μακαρόνια, πανσετούλες, ένα χαλί, πετσέτες και το αστείο της υπόθεσης με πέντε νυχτικιές!!! :lol: Αλλά όταν λέμε νυχτικιές μιλάμε για αυτές που φοράνε οι γιαγιάδες κατά προτίμηση σε γαλάζιο χρώμα με φτιογκάκια και σχεδιάκια μακριές μέχρι τον αστράγαλο! :crazy: Τώρα βέβαια μην περιμένετε να τις φορέσω εγώ αυτές γιατί με βλέπω να σκοτώνω οριστικά την σεξουαλική μου ζωή :lol::lol::lol:
Τι να κάνω είναι και 80 χρονών η πεθερά μου και μάζευε μάζευε στα σεντούκια προίκα και τώρα μου τα δίνει σιγά σιγά, τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου στο μέλλον δεν ξέρω! Έχω πάρει και τα σεμεδάκια μου και τις κουβέρτες μου από άλλη παρτίδα :). Δεν την κακοκαρδίζω πάντως ποτέ, όλα με χαμόγελο τα δέχομαι και της λέω και ευχαριστώ, γιατί πραγματικά στεναχωριέμαι που από το υστέρημα της πάντα προσπαθεί να μας προσφέρει ότι μπορεί και αυτό το εκτιμάω όσο τίποτα άλλο. Είναι χήρα με μία σύνταξη της πείνας, ζει πολύ φτωχικά και παρόλα αυτά πάντα βρίσκει να κόψει από τον εαυτό της για να προσφέρει στα παιδιά της, να ναι καλα...αλλά τις νυχτικιές θα της δώσω στην μαμά μου να της δώσει σε καμιά κυρία στο χωριό να πιάσουν τόπο :D