εγω προς το παρον σκεφτομαι αν πρεπει να φαω τις φραουλες που επλυνα η να τις αφησω για το βραδυ
Printable View
εγω προς το παρον σκεφτομαι αν πρεπει να φαω τις φραουλες που επλυνα η να τις αφησω για το βραδυ
σκεφτομαι οτι βαριεμαι να σκεφτομαι :)
μου χει κοπει η ορεξη θα γινω παλι σκελετος
https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.n...89&oe=5AE40B81
Σκεφτομαι ποσοι γκαου ζουν αναμεσα μας και γυρω μας και δεν εχουν και αλλοθι για τις παπαριες τους..
φιλαθλοι του σωρρας?
Δεν αποκλειεται
Καινουργια αγαπη μου κλείνει το ματι
Και το βλεπω πια
Σοβαρα τωρα?
nai ετσι φαινεται...σιγα σιγα
Ότι να ναι είναι οι άνθρωποι
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εξεταστική και Survivor μαζί,και γ@μώ τους συνδυασμούς.:p
γυναικα βεβαια ειναι
Το υπεθεσα απο τον θετικο τόνο! Ευκολοτερη περιπτωση. Ευχομαι και αληθινη!
το άλλο με εκανε να παραδεχτω κατι που εκρυβα καλα,,,,,,δεν είμαι ετοιμος να το προχωρήσω τουλάχιστον για τωρα
Και η παραδοχη ειναι μια καλη αρχη, αργοτερα μπορει να βρεις και τη δυναμη να το βιωσεις. Προς το παρον μπορεις απλα να προχωρας και να περνας οσο καλυτερα γινεται
απλα και τωρα μου φαινεται μια κοροιδια για το ατομο αυτό που παει κατι να γινει...δε ξερει ολη την αληθεια
Πες την.οι γυναικες καταλαβαινουν μερικες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Μολις ειδα ενα ονειρο .Ηταν μια κοπελα ξεκολη καπου και η μαμα μου και με ειδε οτι ενιωσα ασχημα κοιταζοντας την και με ρωτησε η μαμα γιατι.και τοτε της ειπα γτ θελω να της βαλω δαχτυλο και η μαμα συνειδητοποιησε οτι ειχαν βαση αυτα που της ελεγα οτι ειμαι λεσβια και αρχισε να κλαιει.και ποια ηταν η κοπελα? Η αδερφη μου! Τι παιχνιδια κανει το μυαλο μου για να με κανει να νιωσει ηθικα ασχημα! Μηπως αυτο ειναι ιδεοληψιες ?ολα αυτα που θεωρω λαθος και ανηθικα και αλλοκοτα ερχονται και με χτυπανε οταν εχω αγχος και θελω να βαλω σε ταξη τον εαυτο μου.σημερα ενιωθα να πνιγομαι και η χειροτερη τιμωρια για μενα ειναι σκεψεις που μου προκαλουν ενοχες.βρισκομαι σε πανικο.αν καποιος μπορει να δωσει ψυχοκογ.ερμηνεια ας το κανει
Έχω άδεια και έχω λιώσει στο σπίτι.
Πνιγομαι
O Freud έλεγε πως όλα τα πρόσωπα που βλέπουμε στα όνειρα μας είμαστε εμείς. Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να σου δώσω τη σωστή ερμηνεία για το όνειρο σου, αλλά σίγουρα αφορά τις επιθυμίες και τις ενοχές σου. Φοβάσαι ότι η αποκάλυψη της σεξουαλικής σου ταυτότητας θα στεναχωρήσει την μητέρα σου... Βασικά στο τέλος του post σου, δίνεις την απάντηση που χρειάζεσαι... "Όλα αυτά που θεωρώ λάθος και ανήθικα.... με χτυπάνε όταν έχω άγχος".
Μ έχει κουράσει η ανασφάλεια μου.
Τι ωραία που είναι η σαπιλα ώρες ώρες....
πρωτη μερα για δουλεια και με περιοδο τελεια.....
θελω μια υπομανια
Δεν ειμαι καλα
Έχω μια νύστα έντονη!
Όπως όσοι βαδίζουν στον ήλιο ακολοθούνται από την σκιά τους, έτσι και όσοι είναι άξιοι ακολουθούνται από τον φθόνο .
Καλό σας βράδυ
Σωκράτης
βαριέμαι το διαβασμααααααααααααααααα:( :(:(
επειδή θελω σε αυτην την ζωη να είμαι δικαιος και με τον εαυτο μου
ακεφτομαι με βαση αυτά που μου λεει ενας φιλος μου από την σκοπια σε ψιλοβυσματικο στρατοπεδο τι τραβανε και πως καμπανιαζονται
τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ διοικητη ΚΥΡΙΟ Κ. που είχαμε πριν καποια χρονια σε ένα στρατοπεδο στην ακρη της Ελλαδας και παλι τον λεγαμε φασιστα και χρυσαυγιτη και παπαρα για τα βασικα πραγματα που ηθελε να φαινονται......
Να ναι καλα αυτος ο ανθρωπος οπου και να ειναι
Σεκφτομαι ότι θέλω να ξεκολλησω από κάποιον που έχω σκαλωσει ασχημα
Σκέφτομαι ότι με παρακολουθεί η ΕΥΠ κ μου κόψανε τα φάρμακα μόνο με βιταμίνες κ καφέδες συντηρουμαι τα φάρμακα είναι άχρηστα
Οχι ελης, παιρνεις τα φαρμακα σου κανονικα, σου τα γραφει ο ψυχιατρος που μετα απο τοσα χρονια μιλατε και φιλικα, θυμασαι?
Εγώ τα παίρνω σιγά μην έχουν φάρμακο μέσα τι έχουν μέσα δεν ξέρω